icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

bajunka
13. led 2018

@eillie doktori pisou clostik ruzne....ja to brala od tretiho dne cyklu 5dnu,kamoska od 5 dne taky 5 dnu a uz jsem cetla ze I od sedmeho dne...

sarivojvodova
13. led 2018

@maice Jsem strašně rada. 2. mimodelozni bych fakt už nedala. 🤦🏼‍♀️ Jinak testy sílý tak snad ovulka přijde. Co ty? Jak to zvladas? 😘
@bajunka To samé co poprvé. Bolesti, dlouhé krvácení, slabé tehu testy, ale pak udělaly utz a vše Ok. Tenkrát už bylo pozde a našel mě nějaký bezdomovec na ulici a poprosil kolemjdoucí aby zavolali záchranku. Myslely jsi ze jsem opilá a já malém vykrvacela. V unoru na zemi. Debilove

fanunka
14. led 2018

@sarivojvodova ty kraaso az takove to byva? To je mazec :(

sarivojvodova
14. led 2018

@fanunka
Oni mi totiž 3 týdny tvrdili ze ty bolesti a krvácení jsou mesicky až to dopadlo jak to dopadlo

fanunka
14. led 2018

@sarivojvodova to je ale strasny!!!!

hanny1994
14. led 2018

@sarivojvodova me je lito, ja prijela s bolestma do spitalu, tam mi rekli, ze je to chripka druhy den teda, ze jsou to tehu nevolnosti a za par hodin me vezli na sal s prasklym vejcovodem a spostu krve v brise

sarivojvodova
14. led 2018

@hanny1994 Přesně. Úplně to samy, praskly vejcovod a najednou fofry. Kreteni

fanunka
14. led 2018

@hanny1994
@sarivojvodova holky teda vy jste si teda uzily. Vubec nedokazu pochopit jak se tohle muze stat v dnesni dobe

maice
14. led 2018

@sarivojvodova U nas to samy...prisla jsem s bolesti k dr... plnou panev krve. Ta nastesti nevahala a uz me vezli. Takze stezovat si na spatnou peci nemuzu. To nejhorsi uz prebolelo a vystridala to strasna touha. Tento mesic nadazuju clostik...mam dlouhy cyklys,tak se to fakt vlece 🤨

anetabr
14. led 2018

Ahoj holky, sleduju vas uz hodne dlouho, ale do diskuzi jsem se moc nezapojovala. Nismene dneska se zapojuji s pozitivnimi testy. Jen po tom, co jsem si ted precetla Vase zkusenosti s mimodeloznim tehotenstvim, zachvatila me panika a mam sileny strach. K doktoru jdu az 26.1., tak snad mi to rychle utece a pak mi potvrdi, ze je vse v poradku 🤗

hlasimse
14. led 2018

@anetabr Gratuluju! A souhlasím - já jdu taky až 24.1. Bylo by fajn, kdyby to šlo zjistit nějak z domu předem 🙂

maice
14. led 2018

@anetabr S takhle silnym testikem 14dpo se nemas ceho bat ;)

kaitinka
14. led 2018

@anetabr ahoj. Muzu se zeptat, to jsi zkousela testiky jiste jeste pred MS a to jsi je zkousela jen tak nebo jsi mela nejake priznaky diky kterym jsi to zkusila?

sarivojvodova
14. led 2018

@maice Vydrž! Zachvili budeš těhulík 😍

anetabr
14. led 2018

@hlasimse I ja tobe moc gratuluji a budu drzet palce, aby vsechno bylo v poradku 🍀

@maice To se da poznat i podle sily carek na testu? Vy jste me tady vsechny tak vykolejily, az me zacalo bolet na prave strane 😀

@kaitinka Ano, zkousela jsem ho jeden den pred ocekavanou MS a bolely me prsa, takze male tuseni jsem mela 😊

bajunka
14. led 2018

Mimodelozni takhle neroste (netmavnou tak carky),jsou bolesti a spineni ci krvaceni (teda vetsinou),takze urcite neboj.🙂

anetabr
14. led 2018

@bajunka Děkuji moc za podporu 🤗 Budu doufat 😊

mandarinka90
14. led 2018

A já dnes 1DC. . Takže hurá do dalšího měsíce 🙂 zase nasazuji drmek a když budeme mít zase smůlu tak se v únoru objednám k dr a budu chtít hormonální profil atd....

maice
14. led 2018

@sarivojvodova Budem obě...dávám tomu max dva pokusy :D

maice
14. led 2018

@anetabr Přesně, při mimoděložním neroste taky rychle hcg a testy takto rychle netmavnou :D takže bud uplne v klidu

anetabr
14. led 2018

@maice děkuju, děkuju, děkuju! To mi dodalo aspoň trošku optimismu do toho čekání 😀 A tobě moc držím palečky 🤗

maice
14. led 2018

@anetabr Drzim palec do zdarneho konce ;) Ja mimodelozni tehu prodelala v listopadu ( a sila testu jako mas ty byla az tak v 7tt,kdyz jsem na to prisla :( ) Takze ty bud uplne v poklidu a uzivej si ❤️

navrael
14. led 2018

Ahoj holky mam dotaz, doufam, ze nevadi ze pisu 🙂 v utery jsem byla 11 DC a jeli jsme do pronatalu naplanovat inseminaci (stimulovala jsem clostylbegitem),kdyz me doktor vysetroval rekl ze uz mam po prasknuti folikulu (videl zlute telisko), rikal ze si mysli, ze prasknul rano. Takze jsem dostala jen injekci ovitrelle, protoze videl jeste jeden dominantni folikul, ale rikal, ze to neni 100procentni, naplanovali jsme tedy styk. Moje otazka ale zni, kdyz videl zlute telisko a folikul by prasknul ten den rano je mozne pocit? Vajicko se spermii se muze potkat i par hodin po ovulaci ne? Ten vecer jsme na to jeste vlitli a ten dalsi tez, kdyby se nahodou podarilo ovulovat i z toho druheho folikulu. Co si o tom myslite? Mam PCO ale kdyz stimuluju a beru utrogestan tak mame ja i partner veskere testy a ultrazvuk ukazkovej 🙂 diky a vsem snazilkam drzim palecky

sarivojvodova
14. led 2018

@maice Tak to jsem zvědavá, koukám te jsi plna optimismu 😂😂😂 Ale věřím tomu.

maice
14. led 2018

@sarivojvodova No...a co nam zbyvá, kdyz se budem rmoutit, nepomuze to! ;) A na zacatku cyklu jsem vzdycky optimista :D

fanunka
14. led 2018

@anetabr gratuluju podle me by test nebyl tak krasne silnej kdyby slo o mimodelozni

bajunka
14. led 2018

@navrael vajicko chvili vydrzi,ale spermiim taky trva nez se tam dostanou...minuly mesic jsem to tak mela taky takze diky ovitrelle 2 ovulace,ale bohuzel to nevyslo,tento mesic 3 dominantni folikuly na prave strane,kde bohuzel uz nemam vejcovod,dr rikala,ze to nevadi,ze si je vezme ten druhy,ale moc sanci tomu nedavam.Ke vsemu posledni mesic se stimulaci :/

natysnovec
14. led 2018

@bajunka prosim vas jak dlouho jste mela ovitrelle v tele?cca dekuji

bajunka
14. led 2018

@natysnovec minule docela kratce,4 den uz na testu nic nebylo,tentokrat jsem netestovala jsem 8den po ovitrelle, testovat budu az za tyden..na netu jsem cetla max 10-11dnu

natysnovec
14. led 2018

@bajunka ja jsem 7 den po....

Strana