Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
To je ovulační test, jestli je to ovulační test, tak pozitivní není, jestli těhotenský, tak pozitivní je 🙂
@sarivojvodova teď jsme to zjistili 9.dpo, ale následující den mě čekal ultrazvuk, kvůli cystám, abych mohla dostat clostík, tak jsem to jenom zkusila a bylo to tam. 🙂
A kolikátý jsi den ?
@sarivojvodova ty preklepy jsou nekdy vtipne 🙂 samozřejmě jsem chtela napsat řekla
Nejde to moc vydet ale je tam duch tak mam se radovat nebo ne poradi mi nekdo a je to tehotencky testik
Je tu ještě někdo z původních? Náš stále nic,před pár dny jsem začala zase měřit teplotu,jsem asi 23 DC. Nevím,kdy byla ovu...
@norn
@karolly
@lucifervlkova
@anetka9 ono to moc vydet ne no duch tam jenom je zitra budu delat rano tak poslu foto rano
@kristyn.g Já te úplně chápu, já když potratila a všichni kolem byli tehotny a oznamovali nám to já myslela ze skocim z okna. Vrchol byl když nám to oznámila žena od manželovo nejlepsiho kamaráda a ze čeká 4. Vyjeli jsme do kina a já zastavila na krajnici a jenom křičela a křičela a kopala do auta. 🙈 Pak jsme se na to vykaslali a povedlo se. Chce to i srovnat psychiku. Budu na tebe myslet a občas se tady ozvy 💕
@katkas75
@kristyn.g. I taky jsem tu pořád 🙂 v sobotu má přijít ms, včera jsem si dělala ovu test a druhá čárka je slabší něž aby to znacilo tehu.. V patek možná zkusím tt jen tak ze cviku 😀 dáváme tomu čas do konce únoru, beru drmek tak třeba příští měsíc zabere a když ne tak huráaa k dr...

@katmir proč porad testujes?tys jeste nebyla u dr?