Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@pavlina30 Ahoj já beru jednu denně a můžu říct,že mám pocit,že pomáhá
@natysnovec Ahoj
@lucifervlkova ahoj
@natysnovec Tady jsi vitana, myslim,ze jsme se sesly fajn holky ;)
@maice dekuju...jsem po orivelle a ted jen cekam co bude🙂
@natysnovec Tak to moc drzime palecky ;)
@natysnovec a kolikátý den cyklu jsi ?
@bajunka Ja nevim tohle nejak neresim...jsem 8 d po otrivelle a 7-6 den od ovulky
@natysnovec ty nevíš kdy jsi měla MS?,S Ovitrelle jsme na tom stejne?BYT nemerim,po ránu nestíhám,a teď jsem nachlazená,tak si myslím,že by to nebylo směrodatné,no MS by měla dorazit příští týden v úterý...
@bajunka me ms podlee diare ma pristy tendhle tyden ct,pa...Ja tu ma mam zvlastni.kolikrat sem ji mela 2x za mesic a nekdy zase vubec to sem pak musela na vyvolavacky.
@maice a jak jste na tom tady vy holky kdo doufa,kdo uz ceka mimi🙂
@bajunka opet jsem s malickiu usla odpo a ja se zbudila ted s obrovkyym nucenim na malou...nevim zase mi neni dobre...furt ten zachod Nechapu
@natysnovec taky jsme se nejmladší právě vzbudily,já teď taky litAm,ale to je tím,že hodne piju čaje,jak marodím 🙂jsem jak potrubí 🙂
@bajunka ja prave nepiju nejak extra ale furt chodim na zachod...boli me bricho...nevim🙁😢
@natysnovec a ty si každý den děláš TT,jestli je Ovitrelle už pryč?
@bajunka kazdy den ne dnes naposledy a uz je fuc...ale ted sem treba vytirala a sem uplne ko spocena,boli me bricho...sileny...to jsem nikdy nezazila pac chodim kamosce pomoct uklizet a vytirat...ma uklidovou sluzbu.
Tak holky,zkusim vydrzet jeste 7 dni s testovanim. Za 7 dni ocekavam MS. Snad uz nedorazi 🤔 Dnes se mi zdalo, ze jsem nasla na testu // a pekne vyrazne 🤗 tak snad to tak dopadne

@maice Nektere holky s ivf si mysli ze jejich ze do jejich zkupiny nepatrim...