Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@ufounek já ho brala půl roku.. Od 11dc do 25 dne . dvakrát denne. Ms jsem vždycky dostala do tří dnů od vysazení. Já ho brala, ptz jsem hodně spinila mimo cyklus, ale vůbec nepomohl.. Akorát bolesti první den ms úplně zmizely za to jsem fakt ráda, ptz jsem vždycky trpěla jak pes...
@ufounek Ja ted beru duphaston...
Ahojky je tu nekdo?
@natysnovec Ano 🙂
@maice sem nejaka divna a nevim proc😢..beco se deje😢
@natysnovec Píšu sz.
@maice stalo se neco
@natysnovec copak?
@bajunka nejaky deprese...ty testy posrany...fakt des.
Je mozne vysadit duphaston driv nez ho doberu?Dekuju
@natysnovec ja mam gynprodyl a uz se mi stalo,ze jsem zappmnela vzit a nic....
@bajunka ja se ted dozvedela ze i kdyz ten diphaston beru tak bych to stejne mela dostat
@natysnovec Urcite dostanes...ale po dlouhe dobe...vydrz alespon do 12dpo a pak klido vysad...
To je dobrý, já tady testuju OT jak blba a teď došli a já se nemám jak dostat do města 2 dny 😂😂😂
@natysnovec já ten gynprodyl beru od 17 DC do 27 DC ( tedy 10 dnů a pak to do 3 dnů dostanu...
@bajunka taky...
@natysnovec a kdy budeš zkoušet TT? Já chci vydržet co nejdýl, zas mě trochu svrbí prsty,ale teď by tam ještě nic nebylo i kdyby se zadařilo..
@bajunka ja taky nevim kocko...🙁
@maice Jako bez legrace ted se koukam na ty tehu testy z rana a z vecera a na obou sou carky tekon uz...
@maice do zprav mi to neslo poslat
Ahoj holky. Dnes jsem 8 DPO a mam nutkani si jit koupit testiky 😅 zkusim ale jeste vydrzet dokud to pujde. Jinak nevim proc, ale dopoledne jsem mela divny pocit v podbrisku, nevim jak to popsat.. No jako by mi tam litalo milion malinkych motylku.. A ted me v nem slaboulince poboliva..
@natysnovec No tak supeeer, rano zkus dalsi ;)

Neberete některá duphaston? Já jsem ho teď brala poprvé od 17 DC 10 dní 2 denně, dobrala jsem ho minulou neděli, MS po něm hned ve středu a k tomu šílený bolesti v kříži, až jsem myslela, že budu muset na pohotovost, v sobotu to ustalo s končíccí MS. Nejde mi do hlavy, že by to mohly být tak silné menstruacni.bolesti, poslední roky na ně netrpím..