icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

ufounek
15. led 2018

Neberete některá duphaston? Já jsem ho teď brala poprvé od 17 DC 10 dní 2 denně, dobrala jsem ho minulou neděli, MS po něm hned ve středu a k tomu šílený bolesti v kříži, až jsem myslela, že budu muset na pohotovost, v sobotu to ustalo s končíccí MS. Nejde mi do hlavy, že by to mohly být tak silné menstruacni.bolesti, poslední roky na ně netrpím..

mandarinka90
15. led 2018

@ufounek já ho brala půl roku.. Od 11dc do 25 dne . dvakrát denne. Ms jsem vždycky dostala do tří dnů od vysazení. Já ho brala, ptz jsem hodně spinila mimo cyklus, ale vůbec nepomohl.. Akorát bolesti první den ms úplně zmizely za to jsem fakt ráda, ptz jsem vždycky trpěla jak pes...

bajunka
15. led 2018

@ufounek já mám šílené bolesti,fakt jsem dva dny nepoužitelná k tomu hrozně silná a ještě mívám i migrénu,prostě peklo,začínám kvůli tomu přemýšlet i o odstranění dělohy,abych už pak MS nemívala

natysnovec
15. led 2018

@ufounek Ja ted beru duphaston...

lucca23
15. led 2018

@kaitinka to by tam asi opravdu nic nebylo,každopádně musim testnout i kdyz MS dorazi,s prvnim jsem mela 2mesice normálně MS a tehotna jsem uz byla 😀

natysnovec
15. led 2018

Ahojky je tu nekdo?

maice
15. led 2018

@natysnovec Ano 🙂

natysnovec
15. led 2018

@maice sem nejaka divna a nevim proc😢..beco se deje😢

maice
15. led 2018

@natysnovec Píšu sz.

kaitinka
15. led 2018

@lucca23 tak to mas pravdu, ze zenska muze byt tehu a mit pritom MS 🙂 no ucidim, zkusim s testovanim vydrzet co nejdyl, anych popripadne nebyla zklamana 🙂

natysnovec
15. led 2018

@maice stalo se neco

bajunka
16. led 2018

@natysnovec copak?

natysnovec
16. led 2018

@bajunka nejaky deprese...ty testy posrany...fakt des.

natysnovec
16. led 2018

Je mozne vysadit duphaston driv nez ho doberu?Dekuju

bajunka
16. led 2018

@natysnovec ja mam gynprodyl a uz se mi stalo,ze jsem zappmnela vzit a nic....

natysnovec
16. led 2018

@bajunka ja se ted dozvedela ze i kdyz ten diphaston beru tak bych to stejne mela dostat

maice
16. led 2018

@natysnovec Urcite dostanes...ale po dlouhe dobe...vydrz alespon do 12dpo a pak klido vysad...

sarivojvodova
16. led 2018

To je dobrý, já tady testuju OT jak blba a teď došli a já se nemám jak dostat do města 2 dny 😂😂😂

bajunka
16. led 2018

@natysnovec já ten gynprodyl beru od 17 DC do 27 DC ( tedy 10 dnů a pak to do 3 dnů dostanu...

maice
16. led 2018

@bajunka A kolikaty den mas ovulaci???

natysnovec
16. led 2018

@bajunka taky...

bajunka
16. led 2018

@maice no díky lékům 12-14 DC, dřív , když jsem byla zdravá tak až kolem 20DC, teď už bez léku bohužel nic a tenhle měsíc mám poslední stimulaci,ale dr mi říkala, že by to mohlo pomoct i na pár dalších měsíců, tak uvidíme 🙂

maice
16. led 2018

@bajunka Jj,hormony maji presah i do dalsich cyklu ;) tak drzim palec at to klapne...Co jineho jeste uzivas???

bajunka
16. led 2018

@maice no od 3 dne cyklu jsem měla 5 dnů clostilbegy 1-1, tento a minulý měsíc mi píchli i Ovitrelle no a pak gynprodyl, a abych kompenzovala clostilbegyt tak drmek (na sliznici) kyselinu listovou, občas B vitamín a občas zobnu chlorellu 🙂

bajunka
16. led 2018

@natysnovec a kdy budeš zkoušet TT? Já chci vydržet co nejdýl, zas mě trochu svrbí prsty,ale teď by tam ještě nic nebylo i kdyby se zadařilo..

natysnovec
16. led 2018

@bajunka ja taky nevim kocko...🙁

natysnovec
16. led 2018

@maice Jako bez legrace ted se koukam na ty tehu testy z rana a z vecera a na obou sou carky tekon uz...

natysnovec
16. led 2018

@maice do zprav mi to neslo poslat

kaitinka
16. led 2018

Ahoj holky. Dnes jsem 8 DPO a mam nutkani si jit koupit testiky 😅 zkusim ale jeste vydrzet dokud to pujde. Jinak nevim proc, ale dopoledne jsem mela divny pocit v podbrisku, nevim jak to popsat.. No jako by mi tam litalo milion malinkych motylku.. A ted me v nem slaboulince poboliva..

maice
16. led 2018

@natysnovec No tak supeeer, rano zkus dalsi ;)

Strana