icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

bajunka
17. led 2018

@maice mne tedy ne,krom toho ze jsem pribralase za ty tri mesice nic nestalo 🙂

apple_tree
17. led 2018

@kaitinka Tak my se snazime uz rok a je mi 33, takze ja uz nemam na co cekat a chci to zacit resit, nez bude uplne pozde. Chteli jsme tri deti a ted zacinam mit pocit, ze budem radi, kdyz vyjde aspon jedno. Jinak 5 dnu pred ms bych urcite jeste netestovala, vim, ze je to tezke, ale zkus pockat do ms, at pak nejsi zklamana. I kdyby se ti objevil duch, porad muze odejit s ms a o to vetsi by to zklamani bylo.

fanunka
17. led 2018

@apple_tree a jaký Car zvolíš?

bajunka
17. led 2018

@kaitinka taky jsem na tom stejne,jen Ms ma dorazit az v utery.prsty mne svrbi,ale zas muzu aspon doufat se snehobilym testem uz to mi to moc nejde...

apple_tree
17. led 2018

@fanunka Helios, ja tam mam gynekologa, tak jsem nad jinym moc ani nepremyslela.

kaitinka
17. led 2018

@apple_tree Urcite se zadari 🙂 Me je 26 a manzelovi 28. Jsme spolu pres dva roky, ale mimco jsme predtim tolik neresili. To az ted od noveho roku se snazime cilene. Ja spis premyslim o tom, ze nebudu testovat vubec.. Ale z druhe strany bych to rada vedela co nejdriv, zda se podarilo nebo ne.. Mam docela narocnou praci, delam jako pecovatelka v Domove pro seniory..

kaitinka
17. led 2018

@bajunka to jsme na tom podobne. Dnes jsem 9DPO a zbyva mi 5 dni do MS.. Me prsty zatim nesvrbi, kupodivu se drzim zatim😂

fanunka
17. led 2018

@apple_tree já nejdřív byla v ISCERu a pak jsem přešla k Apolináři a až pak jsem zjistila že s dr. u Apolináře se dá lépe diskutovat a hlavně jsou tam uplně jiné ceny... ISCERu se téměř urazili když jsem přišla s jiným postupem než měli oni. No jsem ráda že jsem přešla k Apolináři

rosalline
17. led 2018

@natysnovec a kolikátý den ovulace jsi? osmý?

apple_tree
17. led 2018

@fanunka Jo tak ja jsem v Brne, ty cary jsou tu asi ctyri nebo pet. Ale tim, ze mam super gynekologa primo v car, tak nemam zatim duvod premyslet o jinem. Uvidime, jak to pujde 🙂 No a jak vlastne u tebe? Kolikaty tt ted vlastne jsi, uz bylas na prohlidce?

kaitinka
17. led 2018

Holky, ja se za chvilku zblaznim, zacali me z niceho nic dost bolet bradavky, hlavne ta prava. V te mam az palivou bolest.. :(

pavlina30
17. led 2018

Ahojky holky tak od včerejška zobu Drmek tak jsem zvědavá.

pavlina30
17. led 2018

@kaitinka Tak se třeba zadařilo uvidíš 🙂

kaitinka
17. led 2018

@pavlina30 moc tomu sanci nedavam, ale nezlobila bych se. Nastesti ta bolest polevila, i kdyz porad v tech bradavkach citim takove zvlastni lehke brneni a podbrisek boli jako pred MS..

pavlina30
17. led 2018

@kaitinka Spousta žen uvádí že než zjistili že jsou těhu tak je nesnesitelně boleli bradavky.Takže možné je vše.Nikdy neříkej nikdy 😉

kaitinka
17. led 2018

@pavlina30 tak u me ted ta bolest bradavek byla momentalne narazova, preslo to. Tak ja tomu moc neverim jen proto, ze se nedari uz neco malinko pres dva roky. Chtela bych tomu ted verit uz jen proto, ze 4 DPO me chytali slabsi krece do podbrisku, druhy den (5DPO) me v nem obcas pichlo.. Pak jsem v nem citila spis takovy tlak a dnes me boli jako pred MS. Do toho mam cas od casu zvlastni chute, i kdyz to neni vyrazne. Stalo se mi, ze mi divne chutnalo kafe, ktere jindy miluji.. Dokonce mam uz po ranu hlad a musim neco snist a to jsem nikdy potrebu snidat nemela.

pavlina30
17. led 2018

@kaitinka no tak uvidíš přála bych ti abys našla // na testu

kaitinka
17. led 2018

@pavlina30 dekuji, uvidim jestli se podarilo nebo ne. Dnes jsem teprv 9 DPO,coz je jeste brzy na TT. Mam doma sice mamatest jeste jeden, ale zkusim ho udelat tak v patek nebo po vikendu. Ale radsi pocitam s tou horsi variantou. Moc se nesleduju, ale vnimam u sebe skoro vsechno co je "jinak". A to me i trochu znervoznuje..

pavlina30
17. led 2018

@kaitinka Chápu že to znervozňuje.Ale já sama se snažím raději moc nemyslet na to že bych mohla být těhu.Mám sice 3 děti,ale jsou z nepovedeného manželství.Teď mám přítele už teda snoubence a oba bychom si moc přáli společné miminko

natysnovec
17. led 2018

@rosalline mel by to byt 9 den...

kaitinka
17. led 2018

@pavlina30 ja na to prave nijak extra nemyslim ani se nesleduju. Bohuzel jsem takova, ze jak je u me neco jinak nez bezne, tak jsem z toho nervozni. Ten 4 DPO jak jsem mela ty krece, to jsme s manzelem byli zrovna v kramu nakoupit. A tam me chytla prvbi.krec, ale tak necekane, ze me to.az zarazilo a ja se musela oprit o kosik.. Tudiz to neni jen vsugerace, to vim na 100%

natysnovec
17. led 2018

@kaitinka ahojky bud v pohode ja to mam taky...😁😁

hlasimse
17. led 2018

@kaitinka no zní to nadějně. Až na ty křeče 4dpo a chutě jsem měla co popisuješ - ms bolesti kolem 9-12dpo, prsa, hlad po ránu.. Ono to samozřejmě tak může být i jindy a já si myslela, že má přijít ms - tak nakonec uvidíš. 🙂

natysnovec
17. led 2018

Ja uz to i vzadam protoze me zacinaji bolet zada(resp.v krizi)a to mam kdyz to mam dostat...🤔🤔takze ta svina se bez tak blizi...

kaitinka
17. led 2018

@hlasimse tak ja nemam vyslovene zmenene chute, spis obcas mi nechutna neco co bezne jim nebo piju a naopak. Ale nebyt meho manzela, ktery si toho u me vsima, tak bych to sama asi nepoznala. Ja ocekavam MS tak za 5 dni, tak uvidim. Ale posledni dva tri dny se celkove citim divne, prijdu si takova jakoby vice sentimentalni a podobne..

kaitinka
17. led 2018

@natysnovec jsem v pohode, jen me nektere veci zarazeji 🙂 nejsem typ, ktery se vecne sleduje. Mozna proto sve telo vic vnimam a kdyz me zaboli neco v dobe kdy by me nic bolet nemelo, zaskoci me to trochu. Treba ted nechapu, jak je mozne, ze mi je zima i kdyz doma topim v krbu a mam tu bezne prijemnych 23 stupnu 😂

hlasimse
17. led 2018

@kaitinka ty chutě jak píšeš jsou častý příznak, akorát já to zatím neměla. Jinak taky jsem se ráno probouzela taková jakoby teplá, ale to bylo časté i v jiných cyklech v lutealni fázi...

natysnovec
17. led 2018

@kaitinka 23 stupnu????Ty ja bych zmrzla😂😂😂my mame vsude 26-27 v kotly se topi pernamentne...

bajunka
17. led 2018

@natysnovec tak u nas by jsi zmrzla tutove,my mame stdeny odchov aneb 20stupnu 🙂

pavlina30
17. led 2018

@natysnovec Hele ale bolest v kříži může být také známka těhotenství 😉

Strana