Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@bajunka desny....mam dost...to bych umrela😂😂a to obcas rikam manzelovi ze je tu zima a mam na sobe mikinu,teplaky a dveje ponozky.....on se na me vzdy jen podiva a rekne ty mas dost😂😂
@pavlina30 Ja nevim...rikala sem manzelovi ze ranni je negativ.a on mi odpovedel ale prd ty si negativni...
Holky já neříkám že jsem se nepozorovala jeden čas jsem si už připadala jak ťáplá.Proto teď se snažím to moc neřešit čím víc bych na to myslela tím spíš bych neotěhotněla.Ale tak 2 dny spátky mi přítel řekl že se mu zdá že se mi zvětšili prsa.No samozřejmě jsem přemýšlela už že,ale vzhledem k tomu ževmi minulí týden skončila Ms po vysazení Norethistenolu rychle jsem se uklidnila 😀
@natysnovec tak na 23 to mam vytopeny ted, protoze jsem dneska nejaka zimomriva, jinak bezne tu mame okolo 20 stupnu, stejne jako @bajunka 🙂 a v loznici spime pri 18-19 stupnich ;)
Holky všechny chceme // na testu.Přeji nám všem aby to co nejdříve vyšlo 😉
@pavlina30 Tak tady asi neni zadna ktera by po tom netouzila 🙂 ale je velice prijemne aspon takhle s nekym popovidat o tom, podelit se o nazory a zkusenosti 🙂 ja osobne treba nemam nikoho ve sve blizkosti, komu bych se mohla sverit a podobne.. :( Muj manzel sice take touzi po mimcu a snazi se spolecne se mnou, ale jak si o tom s nim chci popovidat, necha si neco treba vysvetlit, ale pak mi rekne, ze je to pro nej spanelska vesnice..
@kaitinka des😂😂
@natysnovec proc des? 😂 Nam to tak vyhovuje a dobre se spi pak 🙂 i kdyz ja posledni dobou spim spatne, casto se budim bezduvodne.. :(
@kaitinka joo to kazdopadne...
Tak to můj přítel mi říká že miminko mít budeme jen že vše má svůj čas.Byla doba kdy jsem se hodně stresovala a vyšilovala že už nebudu moct otěhotnět
@aklin taky mě to napadlo. Kdyby to byla fakt ta štítná žláza,tak jsem někde vyčetla, že bych buď hned potratila,nebo by se mimi narodilo moc postižené. Kdybych teda nějakým zázrakem otěhotněla. Tak to tak asi má být. V pátek chci jít na krev skrz tu štítnou žlázu,musela jsem si to spíš vymoct,doktor se k tomu neměl. Ale ať se to už trochu hýbe!
Tak ja uz nevim co mam delat.. Zacala jsem mit priserny tlak v podbrisku a zacalo mi byt na zvraceni.. A to nemluvim o tom, ze se citim unavena jak po maratonu.. :(
@kaitinka zkus ten OT mozna by uz neco ukazal i test Livsane z Benu TT ruzovy
@kockakacka OT doma nemam a do mesta se pro nej ted nedostanu, manzel ma auto v praci. Mam doma jen jeden od Mamatestu, ale ten si chci setrit
@bajunka holky opet ten test uschnul a je na nem slaboulinkata druha carka ja to fakt nechapz....
@natysnovec a kolikaty DPO ze to vlastne jsi? Ja 9 DPO a chci s testovanim jeste chvilku vydrzet aspon do vikendu.
@kaitinka taky 9...boli me bricho a je mi spatne ale tak nejak normalne.
@natysnovec me dneska chytl docela silny tlak do podbrisku doprovazeny obcasnym pichnutim mirne vlevo, odpoledne me chytly ty prsa, coz uz preslo a cca pred hodinkou se mi udelalo trochu zle od zaludku a mela jsem pocit ze budu zvracet. To zatim taky preslo. Ale cely den se citim unavenejsi a podrazdenejsi nez obvykle.. Zkusim pockat do vikendu a zkusim TT, i kdyz mam chut ho zkusit hned..
Holky já už na to kašlu. Tohle mě nebaví a vyloženě nerví. Vysává to veškerou mou energii. Proste nám 3.Není přáno a tecka. Vám miminka přeji a budu sledovat vaši cestu k němu. Všem tady držím palce. ❤️ Já končím.
@kaitinka tak mame uplne stejne akorat me je spatne tedkon...
@natysnovec to me to tak nejak preslo, jen mam ted jako zaludek na vode a chce se mi dost spat..
@kaitinka Ted tu byla mamka...dcerka u ni byla pres noc...a ukazovala sem ji ten test ketry byl rano neg...a ze tam taky vidi //
@natysnovec moc ti preji aby to tak bylo a carka jen silila 👍ja porad premyslim kdy zkusit ten jeden TT ktery mam jeste doma...
@kaitinka jdi ho zkusit...uvidime...Jako takhle jak je mi ted mi nebylo nikdy.Ani pred ms

@hlasimse ta zmena chuti je u me temer nepatrna.. Jak jsem psala, kdyby me na to manzel treba neupozornil nebo se nedivil, me samotne by to nedoslo 🙂 spis me zarazi, ze bych mela "priznaky" takhle brzy. Vzdyt jsem dnes teprv 9 DPO.. 🤔