Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ale...🤔🤔🙂🙂uvidis
@natysnovec jeste pockam, aspon do zitra do rana. Zitra budu 10 DPO
@kaitinka Dobre..napis drzim palce
Ahoj holky chci se zeptat bývá po Ketu špatně nebo nějaké bolesti?
@natysnovec urcite napisu 🙂 modlim se, aby tam byl aspon duch, ale moc tomu neverim, i kdyz me telo rika neco jineho
@kaitinka ale jo....
@kaitinka odkad jsi?
@natysnovec tak mne neni lautr nic,krom nachlazeni a kasle,tak nevim jestli ma smysl testovat a taky chci vydrzet aspon 10 dnu od ovitrelle,protoze by to mohl ukazovat jeste i to no a pak jsem straspytel,ted si jeste muzu doufat,pak uz budu jen zklamana...🙂
@bajunka jak dlouho si o od ovitrelle?
@natysnovec Marianske Lazne. A ty?
@kaitinka Pisek....
@natysnovec Docela streka teda.
@kaitinka To teda😁
Chjo.. Dopoledne jsem mela trochu zravou a ted pro zmenu mam pravy opak.. A to delam manzelovi jeho nejmilejsi veceri a me to moc nevoni.. 😯
@natysnovec uplně stejně jak ty, taky jsem ho dostala v pondělí 8.1 v jednu hodinu přesně 🙂
@natysnovec nasdílej fotku testu 🙂
@bajunka ja v pul 11...v budejkach na klinice...To si myslim ze nevyfotim...to by snad ani nebylo videt.
Holky, jak to tu čtu, moc vám přeju aby vám to vyšlo 🙂 My se snažíme už skoro 2,5 roku 😕 Tento měsíc jsem vypozorovala ovulaci (myslím podle píchání v podbříšku a ovulačního hlenu 14 a 15 DC, jinak OT nedělám a BT neměřím), tak uvidíme. Bohužel se nemůžu řídit podle ms, protože chodím na vyvolávačky. Tak doufám, že se brzo zadaří, jinak nás čeká IVF.
@monikaa91 Drzim ti vsechny pesty i na nohou aby se ti zadarilo...
@natysnovec Děkuju 🙂 Už jsem podstoupila hormonální léčbu. Pak homeopatika, které mi na 3 měsíce aspoň srovnaly cyklus a teď dávám šanci bylinkám, tak uvidíme 🙂
@monikaa91 a to ti je 26let?
@natysnovec Bude 27 a manželovi 29.
Jojo....vim....aha...
@monikaa91 nn nebyli jsme na zadnem vysetreni, ale doslo nam kde byla chyba 🙂 tez se "snazime" pres dva roky, skoro dva a pul roku, ale predtim to bylo vse mimo ovu. V prosinci mezi svatkama jsme se rozhodla, ze zacnu zobat listovku a jeste nejake vitaminy a po novem roce prisel manzel s tim, ze pokud chceme mimiska, musi pro to i on neco udelat. Takze prakticky od 1.1 jsme meli sexik skoro kazdy den, vynechali jsme jen kdyz jsem musela do prace na nocni (delam jako pecovatelka v domove pro seniory). Ted jsem 9 DPO a troufnu si rict, ze to vypada nadejne, jen premyslim kdy testovat..
@kaitinka Tak to držím pěsti😊 Já jsem teď na bylinkách, beru bylinnou kúru od Naděje na srovnání cyklu. Slyšela jsem na to dost pozitivních ohlasů. Navíc beru taky listovku a ješte tablety a čaj na detox. Tento měsíc jsem taky vypozorovala (snad) ovulaci podle příznaků, dnes bych teda měla být 6 nebo 7 DPO, sem tam cítím v podbříšku bodnutí a takový pocit, jako by se tam něco dělo, ale nechci se na to upínat a navíc mám PCO, tak doufám, že to není zase cysta, tak uvidíme. Pro začátek bych byla aspoň ráda, kdyby se mi srovnal cyklus🙂
@sarivojvodova Vydrz!!! Ja mam taky az cca 25dc

@natysnovec nevim jestli mi neco ukaze ted.. Mel by se delat z prvni ranni moci..