Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@natysnovec jj 🙂
@bajunka zpravy
@natysnovec jako,. že to pošleš do zprávy?
@bajunka jj ale prosim te ja mam 1%musim to nabit tak 15 min...pockas...
@bajunka ono mi to nefoti s bleskem
@natysnovec já ještě pracuju, tak tu budu...
@sarivojvodova neboooj, ona dorazi 🙂 se ti tam pripravuje super vajicko, ktere uz klapne 🍀🍀🍀
tak me prsty svrbily tak ze jsem nevydrzela a na testu snehobílo no co už, holt budu mít jen tři holčičky, stimulace skončila a uvidíme jestli vůbec něco bez léku bude.Už jsem to řekla i holkám ony by totiž děsně ještě jednoho parťáka chtěly,u mně je to že chvíli chci strašně moc a pak zas ne když se to na mně navali...tentokrát jsme se,ale rozhodně snažili ve správné době 🙂,ale nevyšlo to, držím pěsti ostatním ať to klapne.
@bajunka tak to je mi lito...🙁😢
@natysnovec chvilinku mi to bylo líto,ale pak se na mně vrhly ty moje tři treperendy a bylo mni zas krásně a musím to brát, že já už hromadu štěstí mám, a že si zaslouží i druzí 🙂 užívejte zimních radovánek, nám tu krásně napdalo, tohle je sice fotka z loňska,ale dnes je chci zas nějak cvaknout 🙂
@bajunka mas neskutecne krasny dcerky...jsou nadherny....ja mam taky jednu certici....taky je uzasna...Ale moc by jsme si k ni praly nejakyho partaka. .🙂🙂
@bajunka Jo a koukala sem Maji NADHERNE OCI...🙂🙂🙂
@hlasimse
@rosalline
@natysnovec
děkuji, to ony jsou taky čertice,ale pak mají chvilky, kdy by je člověk láskou snědl 🙂
@bajunka To znaaam😂😂😂ta moje je sileny trdlo....😁😁
Zas a opet je tam slaboulinkata carka....ja to nechapu...
Stejne se bojim ze to nedopadne...😢😢
@bajunka uz si myslim ze to nevyjde...dneska ted snehovej...alespon mi to tak prijde ..
@natysnovec zkus test až třeba za dva dny, jestli sílí 🙂
jako já mám ty ovulační testy pořád dost výrazný,ale těm nevěřím 🙂
@bajunka ja zkusim ten digitalni dneska.
@natysnovec nech si ho na zitra
Ahoj holky, 🙂
našla jsme jen jedno hodně staré téma a nové zakládat nechci, chtěla bych se Vás zeptat a poprosit o Vaše zkušenosti, která jste brala Clostilbegyt?
♥ kolikátý den jste měli ovulaci a jak máte dlouhé cykly?
♥ přišla ovu dřív když Vám doktor zvýšil dávkování?
♥ narostlo Vám s vyšším dávkováním víc folikulů?
Moc děkuju!

@bajunka chces tu fotku?