Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@natysnovec ten digitální má citlivost 25, a pokud máš sotva znatelného ducha, je to vyhazování peněz...zkus vydržet den dva, ovitrelle ti pichli v ponděli, tudíž ovulece mohla být v úterý nebo i ve středu a máš čtvrtek, takže v podstatě klidně můžeš být jen 8 DPO a je opravdu brzo,
@bajunka oni psaly ze poznaly citlivost uz 5 den pred ms.
@natysnovec může ,ale nemusí, ono ani nejde tak o to kdy ti příjde MS,ale jak dlouho máš od Ovulace,
Aha....ja ji mela v utery. .minuly.
@natysnovec no tak to jsi dne 9 DPO, a to je fakt brzo zkus vydržet aspoň ten den 🙂
@bajunka Ano...
@natysnovec já teď lituju, že jsem ten TT vyplýtvala moc brzo, jak jsem se tu tím tvým testováním nechala strhnout 🙂, holt teď si počkám jestli v úterý MS dorazí nebo ne, v podstatě je pořád šance,ale už jsem vnitřně smířená i s tím, že to nevyšlo... 🙂, úplně vím jak člověk tu čárku moc che a natáčí ty testy všema možnýma směrama,aby ji viděl,ale na tom tvým včerejším testu byla vidět...ale to bych zas měla strach, že jsou to klidně ještě zbytky ovitrelle.
@natysnovec no a pokud by jsi opravdu až tak moc chtěla vědět, tak si můžeš zajít na krev jako samoplátce a budeš vědět jestli se zadařilo.
@bajunka ja dneska na gynde nikoho nemam...a rikaly mi ze je to brzo na krv.
@bajunka mozna ja uz sm taky smirena s tim ze to nevyslo...
@bajunka Tak jsem to nedala a sedim u nas na gynde...
@natysnovec budou si myslet, že jsi cvok :D
@bajunka Ne...ona tam bxla ta doktorka s klinyky a rikala ze sliznice je hodne vysoko ale to byva pres ms nebo pred tehu...tak ubidime.
@natysnovec holcicky zdravim, koukam ze uz jste ve fazi testovani, ja ovitrelle mela minule utery , zitra budu 10 dpo tak strasne se bojim udelat TT necham to tak na 13,14 dpo ale to pripadny zklamani, me desi, chci se zeptat kocky taky se pozorujete? Me se to prici ale jen me nekde pichne tak tehotenstvi je to prvni co mi blikne v hlave, jsem divna? Fakt se snazim se neupinat, jak to mate vy?
@bajunka Ja to neresim at si kazdej mysli co chce....a hele ted sem uplne v klidu...objasnila mi par veci...a ted jen bud a nebo...
@natysnovec oni ani nic jiného videt v tuto dobu opravdu videt nemuzou...jedine co by mohli tak udelat odber krve,ale vysledky bys měla beztak až zítra
@bajunka ahoj jsi tady!
@natysnovec jeste chvíli jo, zítra mě čeká velká navštěva a ještě focení, tak musím spát,abych to zvládla 🙂
@bajunka byla sem na tom odberu a vysledek uz vim...
@natysnovec a?
@bajunka Kdyz sem byla u ty doktorky schodou okolnosti je to doktoeka s te klinyky tak rikala ze te ovitrell uz bych v krrvy mit nemela a rikala ze mi udela krev...a pokud vyjde oozitivni jsem tehu...vysla 4 jednotky je to hooodne malo ale pry to odpovida tomu kolik dni sem po..takze eventuelne sem tehj
@natysnovec 4 jednotky je hodně málo, do 5 jednotek se to považuje za negativní,ale třeba je to opravdu rané těhotenství
@natysnovec držím pěsti 🙂
@bajunka rikaly ze jo...ze je to zacatek
@natysnovec tak to držím palečky. Já jsem měla 10.dpo 17, teď v pondělí jsem byla na krvi, tak jsem si ho ještě nechala nabrat a mám přes 4600. Dnes jsem začala 7.tt a začalo mi být pěkně blbě, že jsem myslela, že ani do práce nedojedu, jela jsem na 2 hod naštěstí. A mám pořád zimnici, u předešlých těhu mi bylo spíše vedro.
Sice vás čtu, ale už moc příspěvků nepíšu, pač vím, že vám to není úplně příjemné, a já se nedivím. Takže já jsem se přesunula do zářijovek a vy se mějte moc krásně a hlavně ať brzy objevíte //

Zkusim ho dnes a uvidim....