icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

bajunka
18. led 2018

@natysnovec jak jsem psala držím ti pěsti,ale opravdu pod 5 jednotek se to většinou považuje za negativní, zvlášť po ovitrelle ( někde jsem četla že může být v těle až 12 dnů), nezbývá než čekat, a moc ti přeju,aby to vyšlo a ať to roste, tady si můžeš o HCG něco přečíst...https://gynweb.cz/tehotenstvi-a-porod/tehotenst...... jen nepíšu ti to,abych ti to vyvracela jen, prostě,abys pak nebyla zbytečně zklamaná...

kaitinka
18. led 2018

Hoky dotaz: kolik to stoji, kdybych si chtela nechat zjistit hcg z krve jako samoplatce?

katmir
18. led 2018

@kaitinka kolem 250 kč

bajunka
18. led 2018

@kaitinka a už se prodávájí i přímo krevní testy v lékárně co si můžeš udělat sama,ale stojí taky kolem 200 kč

natysnovec
18. led 2018

@bajunka hele asi budu verit ty doktorce asi vi co rika...a zacinaji tehu musi asi mit nejaky hcg...A uprimne byla bych rada ale v celku he mi to jedno....nepospichame..jedno detatko uz mame...jen sem ti to psala ze si o te krvy predtim psala.Nepotrebuju aby jsi mi posilala prednasky o hcg.Ahoj

tynka07
18. led 2018

@navrael ahojky, kdyz se ptas na pozorovani... Taky jsem nechtela, ale prehlednout to nejde. 2.mesic snazeni mne zacala bolet prsa a to se mi nikdy nestalo. Dalsi mesic i nevolnosti a prsa, porad toho bylo vic a vic. 4.mesic snazeni jsem mela i tvrdy cipek dole a silny vytok, ale i tak nic. Tak moc ma hlava ovlivnila mysl, ze si telo myslelo, ze to je ono.
5.mesic mi nic nebylo, temer. Jen pichani v podbrisku, tvrdy a spadly cipek a mooooc hlhlenu, ale tim ze to bylo i pred tim, tak jsem nicemu nedavala vahu a bum ho, byla jsem tehotna.
Uz jsem to tu psala hlavne Kaitince, ( @kaitinka )ktera na to dost dava i kdyz pise, ze ne 😂😂. Priznaky se daji vsugerovat, tak na ty se radeji vybodnete a bude lepe ;)
Hold ta mysl vam da to, co nejvic chcete, aby jste byly spokojene... Vazne ma rada je, neresit priznaky! 🙂
Mnoho sil a stesti 🍀🍀🍀

bajunka
18. led 2018

@natysnovec já to nepsala ve zlém 🙂, spíš i z vlastní zkušenosti, moje doktorka mi říkala, že je zbytečné testovat minimálně 10 dnů,ale spíš 12 po aplikaci a nejlépe až s meškáním MS, že prostě stopové množství může v těle být i těch 12 dnů , ovitrelle je v podstatě hormon hcg.

natysnovec
18. led 2018

@bajunka no jo no....

natysnovec
18. led 2018

@bajunka asi kazdy rika neco jineho...a hlavne kazda jsme uplne jina.

bajunka
18. led 2018

@tynka07 a jak se ti teď daří? Pro mě je tohle poslední měsíc s hormony, pak tomu možná nechám ještě 3 měsíce bez(možná) a pak už si asi začnu dávat pozor a spořit si do kasičky,abych mohla jet na Kubu 🙂 Jako tenhle měsíc jsme pro to udělala maximum, vše ve správný čas i s podpurným gelem,ale příznaky žádne nemám,ale vůbec žádné 🙂, tak asi nic.

sarivojvodova
18. led 2018

@natysnovec Ty Jo..promiň, ale prijdes mi dost podrazdena a vystresovana. Zkus polevit a nachvili to vypustit :( nebo se s toho zblaznis. Já vím jak ti je. Zažila jsem 4 potraty, mimodelozni operace atd ale dokud se neuklisnis a budeš se tomu takhle podávat hrabne ti

kaitinka
18. led 2018

@katmir
@bajunka dekuji holky. V sobotu planuju ze si koupim ten digitalni test.

natysnovec
18. led 2018

@sarivojvodova ja nevim ale ja se citim v pohode....😁to ti asi jn prijde...ja vypoustim..

kaitinka
18. led 2018

@tynka07 promin, ale musim ti oponovat. Jak si napriklad muzu vsugerovat bolest v podbrisku, kdyz jsem na bolest pomerne citliva? Navic kazda "dlouhodobejsi" bolest mi opravdu vadi, i kdyz je mirna a je jedno, jestli je to bolest hlavy, zad, nohou nebo prave toho podbrisku. Ano, driv jsem se sledovala hodne, ale uz dobrych pul roku to neresim, protoze mam jine, daleko dulezitejsi veci ktere mi je treba vyresit nez se jen pozorovat. A nezlob se na me, kdyz jsem napriklad v kramu kde me chytne bolest, to opravdu o vsugeraci neni..

kladpol
18. led 2018

Ahoj holky jsem tu nová, takže se teprve učím co a jak 🙂. Nicméně se s přítelem snažíme o miminko už delší dobu a mám takový pocit, že mi z toho začíná hrabat ☹. Pořád se nedaří, uvažuji o nějakých vitamínech nebo přípravcích co bych mohla brát já nebo i přítel, aby se nám konečně zadařilo 🙂

kockakacka
18. led 2018

@kladpol drmek tu pomohl hodne holkam, maca, pro muze selzink a doporucovala bych si u gyn nechat udelat hormonální profil (manzel spermio) - me našli problem, nasadili hormony a do dvou mesicu se povedlo 🙂 pak jeste doporucuji hormonální jógu 🙂 hodne štěstí

fanunka
19. led 2018

@kladpol manželovi pomohla macca a fertilan ještě omega 3 .během půl roku měl uplně jiný a dost nesrovnatelný spermiogram!! a já chodila na akupunkturu. Nebo z toho nepomohlo nic a jen se stal zázrak 🙂 těžko říct 🙂

hlasimse
19. led 2018

@tynka07 Asi s tebou souhlasím, přijde mi někdy, že tělo si to rádo někdy zařídí "potajmo", nevědomky - jak se říká, že telefon, na který se díváme, nikdy nezazvoní, a voda, kterou sledujeme, se nikdy nezačne vařit 🙂 Já to měla tak, že jsem se sice měřila, ale jen abych byla v obraze, jinak jsme měli s manželem jiné projekty a do toho vánoce, takže mysl úplně jinde, a zrovna jsem dostala ovulaci trochu dřív než jsem si myslela, no a pak během lutealni fáze jsem všechny symptomy brala jako klasickou luteální fázi (bolest prsou - řekla jsem si, to už jsem měla hodněkrát, takže klasika). Test jsem dělala až 15dpo po tom, co mi místo snížení teplota stoupla a ms bolesti mě den před tím úplně přešly.

natysnovec
19. led 2018

@bajunka ahoj chci se omluvit....

bajunka
19. led 2018

@natysnovec nemas se za co omlouvat 🙂,uplne v pohode,chapu jak clovek touzi,aby tam ty dve carky opravdu byly,ale proste vsechno ma svuj cas a zrovna tady cim driv tim jen vice stresu a nervu

natysnovec
19. led 2018

@bajunka muzu ti neco poslat?

natysnovec
19. led 2018

Rani test cistlivost 10mlU/ml

hlasimse
19. led 2018

@natysnovec Je tam!

natysnovec
19. led 2018

@hlasimse ale podle krve mam 4 jednostky...a to je pry neg...i kdyz sem nasla tabulky ve kterych se pise ze prvni tyden hcg muze byt 3-asi 400

katy48
19. led 2018

@natysnovec jestli je to těhu ok tak dneska uz mas 8 jednotek proto je tam jen slaboulinka čárka zitra by měla být zřetelnější

natysnovec
19. led 2018

@katy48 ja tomu prave nerozumim. !!!Jsem s toho mimon...

natysnovec
19. led 2018

@katy48 ten clear blue mi neco ukaze???

natysnovec
19. led 2018

@katy48 je mozne aby se to za jednu noc takhle zvedlo?

maice
19. led 2018

@natysnovec Hcg se priblizne obden zdvojnasobi...digital je mene citlivy,zkus ho zitra nebo pozitri ;)

Strana