Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@maice ano....dobre....
@bajunka snad jo...jedno trestiprdlo mam jeste bych si prala k ni sourozence....aby nebyla sama ta nase kocicka.
@natysnovec ano ob den se ma zdvojnásobit takže dneska máš tak cca 8 jednotek hcG 😉😉 na clear blue bych pockala minimalne do zítra nebo až na neděli
@natysnovec jj je super kdyz ma dite partaka,proto jsem chela co nejdriv jeste jedno,aby nebyla Niki sama,ale vypada to,ze ji budou muset stacit jen starsi sestry 🙂
@bajunka jsem stastna zed aby to vyslo.
@natysnovec nezlob se, ale prijde mi, ze to moc resis, jsme po injekci obe dve stejne dlouho a v zivote by me nenapadlo delat testy takhle brzy, a radovat se z toho ze mam ducha na testu, kdyz s ocekavanou MS muze zarodek odejit, zaroven mi prijde, ze holky se ti tu snazi pomoct a ty jsi neprijemna, chapu, ze muzes z toho vseho byt rozladena, ale ja jsem v teto skupince 2-3 dny a kdyz vidim tve reakce bojim se sem neco napsat, jinak samozrejme drzim pesticky, aby tehu dopadlo dobre☝️
@navrael pokavad jsi cetla tak sem se omluvila a podle meho je to kazdeho vec jedtli testuje nebo ne....a pisu tobe?Ne...tak ja nevim...a nechci byt neprijemna na nikoho ...ale je to moje vec.
@navrael a uplne mi neprijde ze se raduju....spis sem na vazkach co a jak bude...
@natysnovec Ja ti to preju o tom zadna, a samozrejme ze jsem taky neldy testovala driv, ale nikdy se mi to nevyplatilo, je to dost stresujici a prave nejisty, nemyslela jsem to ve zlem, ale ja osobne jsem z toho blazen i bez testu, tolik dnu cekani
@navrael ja vim a vsem se omliuvam...ale ta krav a jeste pozi test...muze to vyjit a nemusi...ale jak holky pisou tak doufam ze to podle nich vyjde..
A vsem se omlouvam...😢prominte
Nemyslela jsem to zle, taky ti moc drzim pesti a mozna ti zavidim, ze uz si to udelala ja se tak strasne bojim
@navrael Ja vim,dekuju...zkus to za to nic nedas....drzim ti palecky....
@natysnovec dnes je asi koupim, ale pockam do pondeli to uz budu 14 DPO
@navrael me manzel dneska koupil te digital tak zitra rano asi...ividime..dneska sem ho delala ale nejak se mi to nepovedlo a ukazala se mi tam knizecka to pri zn.ze jsem to udelala nejak spatne.
@natysnovec Test je pozitivní, ale pokud stále ještě může těhotenství odejít s MS, pokud jsi před.
@karolly sem ale zatim nic...se uvidi....
Holky, tak mrcha dorazila, dokonce o cely tri dny driv nez jindy. Bezne chodi po 28 dnech ne-li vice, dnes prisla po 25.. Takze na vsechno kaslu, prestavam pit caje, brat listovku a podobne.. Tak se tu mejte hezky a vsem ostatnim drzim palce at se brzy povede..
@kaitinka Nevzdávejte to.Já to takhle mám šest let každý měsíc a až poslední dva roky řeším naplno
@lucifervlkova me ted hlavne dorazilo to, ne ze prisla MS, ale ze prisla hlavne tak brzy.. Vzdy jsem mela cyklus dlouhy min 28 dni nebo i vic, najednou z niceho nic si projde uz po 25 dnech.. A hlavne me to mrzi kvuli manzelovi, ktery se opravdu snazil..
@kaitinka presne,nevzdavej to!!!Kazdou z nas to zaboli,kdyz ta mrcha prijde.Vcera jdu po ulici a behem 2 min potkam 3 zeny s brichem...si pak reknu,jestli je to spravedlive nekdy na tom svete.Me telo slapalo do rijna jak hodinky,pak jsem zacala uzivat na doporuceni gyn inofolic a najednou cyklus 33,druhy mesic,22...ovulace nikde a to mi rikala dle UTZ ze ji mam primo ucebnicovou a i test doma ji ukazal jakou jsem nikdy nemela.Jenze jsem v tu dobu brala listovku,vit. E a pila kontryhel.Ted jsem se k tomu vratila,ale misto kontryhele uzivam gynex a svete div se...ovulace je tu...NEVZDAVEJ TO A DOUFEJ JAKO KAZDA Z NAS.Vyzkousej treba taky neco jineho,treba to na tebe taky nefunguje jako na me a rozhodilo mi to akorat cyklus.
@600den994 ja pila kontryhel jen tri tydny v listopadu, protoze jsem mela cykly trochu rozhazeny a vetsinou kolem 35 dni. Pak jsem ho uz nepila a ted zobu max listovku a jeste nejaky komplex vitaminu.. Spis zacinam mit podezreni, ze se podarilo a vajicko se neudrzelo nebo jsem ovulku nemela vubec.. Co je vubec nejlepsi na podporu ovulace?
@kaitinka kontryhel se doporucuje pit od 1DC do ovulace.Ja uz ho nepiju,je obsazeny v kapkach gynex,ktere uzivam.O vitaminu E se rika,ze je to vitamin poceti.Pritel uziva od rijna selzink,ktery je taky doporucovan.Mne rikala gyn,ze je dobry prave ten inofolic (fertiprona je cesky vyrobek za min penez) ale ja vypozorovala,ze mi spis ublizil,proto jsem ho vysadila a poridila ten gynex,ktery tady mnohym pomohl a vis co je nejdulezutejsi,neprestat doufat.
@kaitinka to nic ja mela vzdycky jak hodinky 28 dni nekolik let a v lete se to zacalo rozhazovat a nejkratsi byl prave taky tech 25 dni. Kontryhel a bylinky obecne zacnou pusobit az dyl. Ted jste teprva najeli na nejaky rytmus tak tomu dej dva tri mesice a uvidis ze to pujde. 🙂 zbytecne se moc nesleduj chapu ze je to tezky, ale ony priznaky ms a těhotenství jsou priserne podobny. Ja se vic zamerila vic na priznaky ktere se nedaji prilis zamenit a to mas hlavne cipek. Takze staci pak zjistova5 jak je na tom cipek a ver mi ze ten jen jednou za tu dobu zjistovani byl naprosto jistej, v těhotenství. Podivej se na ty holky tady kolik jich tu bylo ze se vic zamerili na to co je spatne a za chvili to slo. Jen to chce nevzdat se hned pri prvnim nezdaru. Ted ste se zamerili na veci co by mohli byt spatne tak vyckej 🙂
@baraskaska jak jsem tu uz nejednou psala, nesleduju se nijak, protoze vim ze to nema cenu. Ale kdyz zjistim ze me treba boli pobrisek jindy nez je normalni, tak samozrejme hledam pricinu. Navic pro me je uplna novinka mit MS uz po 25 dnech, kdyz nejkratsi cyklus byl 28 dni a nejdelsi 35.. Jinak mam v planu si koupit neco na podporu ovulace..

Hcg roste skokove takze vypada to velice nadejne.