Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@tuliii ahojky, vitej mezi nami 🙂
Moc ti preji, ze se ti zadarilo a jsi v poradku 🙂 ted uz jen zkouset a cekat :D
Ty jo, mas dlouhou lutealni fazi, kdy ma MS prijit? V BT se moc nevyznam, ale co vim, tak kdyz neklesa, tak je to dobre a jako priznak lepsi, nez prsa a ,,pms,, :D . Tak jeste nehazej flintu do zita ;) .
Ja jak sem dopsala zpravu, tak sem v pohode. V praci ani prsa moc nebolela a ppdbrisek slabe. To spis citim az ted, kdyz sedim ve vlaku v klidu :/ a jak pise karolly, ja u sebe cekam akorat vsugerovane priznaky :( hlava mi z toho moc blbne.
@karolly ta za*rana vsugerace. A omlouvam se za ten vyraz, ale akorat mi to vse komplikuje. Mam takove plany, kdybych tehu nebyla, ale tim ze nevim, tak porad nic nedelam a stvene to.
S tim spinenim, taky mi to prijde brzy a ses si josta, ze neprobehla ovulka o den, dva drive?? Hlavne sem cetla, ze 3 dny je vajicko ve vejcovodech, dva dny hleda kam sebzahnizdi a den trva zahnizdeni :/ ... Ale jsou to zase jen clanky. Jinak netusim. Ja ted poprve pri a nebo po ovu spinila, taky sem z toho nemohla :D ta nase tela, to je fakt neco
Ja vam snad zavidim i tu nadeji :D
Zitra tu chci videt testiky :D mam konecne volno, tak at muzu byt blahova alespon z vas :D
Ahoj holky, tak já včera, než jsem šla spát, růžový výtok, dnes ráno už klasická menstruační bolest dole a MS je tu. Klesla BT, takže i to funguje. 🙂
(ve skrytu duše jsem myslela, že není možné vsugerovat si i to časté čůrání, bolest v kříži a zácpu, vlastně i silnější bílý výtok (a to jsem normálně před MS skoro jak poušť 😀), tak teď už aspoň vím, že na sobě těho nemůžu pocitově vůbec poznat a budu se řídit jen BT a při vynechání testem. 🙂
Je to mazec, jak jsem sama sebe ošálila 😀
tynko07, děkuju za vše 🌷
cykly nemám úplně pravidelné (nejčastěji 28, 29, ale min. měsíc prvně i jen 24 nebo párkrát až 32), tentokrát teda 31.
Luteálku asi 11 dní (ještě neměřím dostatečně dlouho, navíc v dubnu po tom biochemku...).
Jinak, holky, držím palce všem ostatním! 👍
A ještě dodatek 🙂. Zkoumala jsem graf a poznámky a došlo mi, že ovu byla nejspíš až 14. 7. (to jsem myslela, že už by byla nidace), vycházelo by i těch 11 dní na luteál. fázi. Měla jsem totiž pár dní brigádu na noční od 9. 7. (domnělá ovu 8.7.) a byla jsem taky nastydlá, takže vzestup BT byl nejspíš zkreslený. Sice mě i bolel váječník toho 8.7., ale kdo ví, co mě to tam kde strašilo. A bílek mám tak 8 dní, takže dle něj prd poznám. 😀
Omlouvám se za megapříspěvky, ale jsem z toho tak vyjukaná 😲 😀 a třeba to někomu někdy pomůže 😉
@maukiiii tak to mě mrzí tři a půl roku je dlouhá doba. Já už tři děti mám a na všechny bylo do pěti měsíců zaděláno 🙂. Teď mám nového přítele a chceme společné mimi jinak bych se na to už vyprdla přeci jen i roky utíkají, je mi 35. V caru jsem pracovala, takže to není problém, ale řešit tímto způsobem to zatím nechci. Partner na spermio chodí a problém tam není. Držím palce ať se brzy zadaří nám všem tady🍀
@maukiiii 3 a pul roku ?my pres 2 roky,ale mame 6ti letou dceru prirozene, takze jsem do CAR nesla. beru ted nosifol duo a piju kontryhel. momentalne uz na to zacinam trosku kaslat, coz potrebuju,pac mi z toho uz luxusne hrabalo....delame ted male novy pokojicek a proste jine aktivity se snazim najit....
@tuliii :( teda, to je mazec, ale hlava prpste dokaze zazraky. Ja sem si dnes chtela delat test, ale vykaslala sem se na to, pred tim to bylo ocividne ze nic a nenecham se zase akorat rozhodit tim, co vim i bez testu. Prdim na to a necham to fakt volne. Ted to nebylo tak silene jakp minuly mesic, ale i tak mne to stve. A necchci aby me to stvalo, jedine co, tak se bojim, ze buduuset opustit skupinu, dost to jde na psychiku :(
Ale jinak uzivam snrska oslavu, prptoze od dcery prisli vysledky z krevniho obrazu a je vse nad normou, tak jdeme na pphar, juhuuuu 🙂
@tynka07 Ja jsem si rikala, ojake bazalce to mluvis, jestli nekdo si dela odvar z bazalky, ze to pomaha k poceti nebo co, ze bych to hned vyzkousela, bazalky mam prebytek a az po chvili mi doslo, ze mluvis o bazalni teplote a ne o bylince :D Zjevne mi to uz taky leze na mozek :D
@tynka07 @apple_tree
Ja taky myslela bylinku, z bazalkoveho sirupu je vyborny koktejl 😂😁 Ja teplotu nemerila ale sve telo trosku znam a obvykle kdyz mam zvysenou teplotu, jsem fakt nemocna vic nez z rymy. Mimo nemoc je to na konci cyklu minimalne podezrele. Ja to podle toho poznala. Mela jsem rano 37,3-4-5 a k veceru az 37,8. Kdybych tohle mela v nemoci tak nemuzu chodit ani po byte 🙂
@tynka07 Za výrazy se fakt omlouvat nemusíš 🙂 Ono jako já si myslím, že můžeš dělat úplně cokoliv. Akorát bych se vyhýbala alkoholu 🙂
To špinění jsem zaregistrovala i teď na záchodě. Ale jak říkám, je to jen při utření a nic hrozného. Takže vůbec nevím... S tou ovu to bylo tak. Pozitivní test byl 13DC ráno, 14DC ráno už podle testu vůbec nic. Takže proběhla nejspíš někdy v noci ze středy na čtvrtek, abych to tak viděla. Takže dneska jsem nějaký 7 DPO.
Holky.. Ja uz tomu nerozumim. Pred 2 dny sem mela tt negativni. Zitra sem ocekavala ms, dneska bolest, ze to dostanu a zacala sem spinit. Bolest je pryc, spineni taky. Tak sem zvedava jestli to zitra dostanu.😀
@apple_tree :D jasny, to mne nenapadlo :D docrla se tu lamu smichy :D
@petronelle tak toas pak super, ze se az tak znas. Me prijde, ze se znam min a min :D

@mirii30 ahojky vzhledem k tomu že my se marně snažíme už 3 půl roku tak buď klidná půl roku je ještě relativně v pohodě... Navíc doktoři do CAR posílají až po roce snažení... Držím pěsti 😉