icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

maukiiii
25. črc 2017

@mirii30 ahojky vzhledem k tomu že my se marně snažíme už 3 půl roku tak buď klidná půl roku je ještě relativně v pohodě... Navíc doktoři do CAR posílají až po roce snažení... Držím pěsti 😉

tynka07
25. črc 2017

@tuliii ahojky, vitej mezi nami 🙂
Moc ti preji, ze se ti zadarilo a jsi v poradku 🙂 ted uz jen zkouset a cekat :D

Ty jo, mas dlouhou lutealni fazi, kdy ma MS prijit? V BT se moc nevyznam, ale co vim, tak kdyz neklesa, tak je to dobre a jako priznak lepsi, nez prsa a ,,pms,, :D . Tak jeste nehazej flintu do zita ;) .
Ja jak sem dopsala zpravu, tak sem v pohode. V praci ani prsa moc nebolela a ppdbrisek slabe. To spis citim az ted, kdyz sedim ve vlaku v klidu :/ a jak pise karolly, ja u sebe cekam akorat vsugerovane priznaky :( hlava mi z toho moc blbne.

tynka07
25. črc 2017

@karolly ta za*rana vsugerace. A omlouvam se za ten vyraz, ale akorat mi to vse komplikuje. Mam takove plany, kdybych tehu nebyla, ale tim ze nevim, tak porad nic nedelam a stvene to.
S tim spinenim, taky mi to prijde brzy a ses si josta, ze neprobehla ovulka o den, dva drive?? Hlavne sem cetla, ze 3 dny je vajicko ve vejcovodech, dva dny hleda kam sebzahnizdi a den trva zahnizdeni :/ ... Ale jsou to zase jen clanky. Jinak netusim. Ja ted poprve pri a nebo po ovu spinila, taky sem z toho nemohla :D ta nase tela, to je fakt neco

tynka07
25. črc 2017

@maukiiii moc drzim palecky a neboj, uz sem si to nastudovala, vsechny mozne verze :D ... Moc na tebe myslim, dej hned vedet ;)

tynka07
25. črc 2017

Ja vam snad zavidim i tu nadeji :D

Zitra tu chci videt testiky :D mam konecne volno, tak at muzu byt blahova alespon z vas :D

tuliii
26. črc 2017

Ahoj holky, tak já včera, než jsem šla spát, růžový výtok, dnes ráno už klasická menstruační bolest dole a MS je tu. Klesla BT, takže i to funguje. 🙂
(ve skrytu duše jsem myslela, že není možné vsugerovat si i to časté čůrání, bolest v kříži a zácpu, vlastně i silnější bílý výtok (a to jsem normálně před MS skoro jak poušť 😀), tak teď už aspoň vím, že na sobě těho nemůžu pocitově vůbec poznat a budu se řídit jen BT a při vynechání testem. 🙂
Je to mazec, jak jsem sama sebe ošálila 😀

tynko07, děkuju za vše 🌷
cykly nemám úplně pravidelné (nejčastěji 28, 29, ale min. měsíc prvně i jen 24 nebo párkrát až 32), tentokrát teda 31.
Luteálku asi 11 dní (ještě neměřím dostatečně dlouho, navíc v dubnu po tom biochemku...).

Jinak, holky, držím palce všem ostatním! 👍

tuliii
26. črc 2017

A ještě dodatek 🙂. Zkoumala jsem graf a poznámky a došlo mi, že ovu byla nejspíš až 14. 7. (to jsem myslela, že už by byla nidace), vycházelo by i těch 11 dní na luteál. fázi. Měla jsem totiž pár dní brigádu na noční od 9. 7. (domnělá ovu 8.7.) a byla jsem taky nastydlá, takže vzestup BT byl nejspíš zkreslený. Sice mě i bolel váječník toho 8.7., ale kdo ví, co mě to tam kde strašilo. A bílek mám tak 8 dní, takže dle něj prd poznám. 😀
Omlouvám se za megapříspěvky, ale jsem z toho tak vyjukaná 😲 😀 a třeba to někomu někdy pomůže 😉

mirii30
26. črc 2017

@maukiiii tak to mě mrzí tři a půl roku je dlouhá doba. Já už tři děti mám a na všechny bylo do pěti měsíců zaděláno 🙂. Teď mám nového přítele a chceme společné mimi jinak bych se na to už vyprdla přeci jen i roky utíkají, je mi 35. V caru jsem pracovala, takže to není problém, ale řešit tímto způsobem to zatím nechci. Partner na spermio chodí a problém tam není. Držím palce ať se brzy zadaří nám všem tady🍀

miaellen
26. črc 2017

@maukiiii 3 a pul roku ?my pres 2 roky,ale mame 6ti letou dceru prirozene, takze jsem do CAR nesla. beru ted nosifol duo a piju kontryhel. momentalne uz na to zacinam trosku kaslat, coz potrebuju,pac mi z toho uz luxusne hrabalo....delame ted male novy pokojicek a proste jine aktivity se snazim najit....

tynka07
26. črc 2017

@tuliii :( teda, to je mazec, ale hlava prpste dokaze zazraky. Ja sem si dnes chtela delat test, ale vykaslala sem se na to, pred tim to bylo ocividne ze nic a nenecham se zase akorat rozhodit tim, co vim i bez testu. Prdim na to a necham to fakt volne. Ted to nebylo tak silene jakp minuly mesic, ale i tak mne to stve. A necchci aby me to stvalo, jedine co, tak se bojim, ze buduuset opustit skupinu, dost to jde na psychiku :(

Ale jinak uzivam snrska oslavu, prptoze od dcery prisli vysledky z krevniho obrazu a je vse nad normou, tak jdeme na pphar, juhuuuu 🙂

tynka07
26. črc 2017

@tuliii jo a s tou bazalkou, to chce minimalne 3 cykly, aby clovek mohl tudit, jak jeho trlo funguje. Ja treba toto nechci, same zkpumani a mereni. Nechxi byt na tom zavisla tim hure :D ... No tak bidete mit dalsi pokus 🙂 , taky zitra cekam spineni a zacpu (me PMS) :D

apple_tree
26. črc 2017

@tynka07 Ja jsem si rikala, ojake bazalce to mluvis, jestli nekdo si dela odvar z bazalky, ze to pomaha k poceti nebo co, ze bych to hned vyzkousela, bazalky mam prebytek a az po chvili mi doslo, ze mluvis o bazalni teplote a ne o bylince :D Zjevne mi to uz taky leze na mozek :D

petronelle
26. črc 2017

@tynka07 @apple_tree
Ja taky myslela bylinku, z bazalkoveho sirupu je vyborny koktejl 😂😁 Ja teplotu nemerila ale sve telo trosku znam a obvykle kdyz mam zvysenou teplotu, jsem fakt nemocna vic nez z rymy. Mimo nemoc je to na konci cyklu minimalne podezrele. Ja to podle toho poznala. Mela jsem rano 37,3-4-5 a k veceru az 37,8. Kdybych tohle mela v nemoci tak nemuzu chodit ani po byte 🙂

janajens
26. črc 2017

@tynka07 treba uz ms nedorazi

karolly
26. črc 2017

@tynka07 Za výrazy se fakt omlouvat nemusíš 🙂 Ono jako já si myslím, že můžeš dělat úplně cokoliv. Akorát bych se vyhýbala alkoholu 🙂

To špinění jsem zaregistrovala i teď na záchodě. Ale jak říkám, je to jen při utření a nic hrozného. Takže vůbec nevím... S tou ovu to bylo tak. Pozitivní test byl 13DC ráno, 14DC ráno už podle testu vůbec nic. Takže proběhla nejspíš někdy v noci ze středy na čtvrtek, abych to tak viděla. Takže dneska jsem nějaký 7 DPO.

maukiiii
26. črc 2017

@tynka07 děkuji pátek se rychle blíží.. ale necítím nic tak si myslím že se to nepovedlo... Uvidíme...

maukiiii
26. črc 2017

@miaellen JoJo bohužel 3 a půl roku a každý měsíc to končí stejně... Manžel má spermio jak na houpačce a já taky nejsem ideálně v pohodě... Uvidíme
.. už mi z toho dost hrabe...😕

miaellen
26. črc 2017

@maukiiii znam to....uz jsem kazdopadne ze sebe samotne (to neustale hlidani se, plane nadeje atd) znechucena, takze uz to kaslu...snazim se uz davat tu energii jinam...navic, nejspis nemam asi ani ovulaci..

slayc
26. črc 2017

Holky.. Ja uz tomu nerozumim. Pred 2 dny sem mela tt negativni. Zitra sem ocekavala ms, dneska bolest, ze to dostanu a zacala sem spinit. Bolest je pryc, spineni taky. Tak sem zvedava jestli to zitra dostanu.😀

tynka07
26. črc 2017

@apple_tree :D jasny, to mne nenapadlo :D docrla se tu lamu smichy :D

tynka07
26. črc 2017

@petronelle tak toas pak super, ze se az tak znas. Me prijde, ze se znam min a min :D

tynka07
26. črc 2017

@janajens ja pocitam s tim, ze prijde. Uz ji cekam :D :/ vse prestalo a zacal pichat levej vajecnik. To bude ono :D ale diky za ppdporu, co ty?? Udelala sis ho, nebo zatim me??

tynka07
26. črc 2017

@karolly to vypada hodne nadejne!!!! 🙂

tynka07
26. črc 2017

@slayc :D to rikam, si z nas ta tela delaj totalni srandu :D

slayc
26. črc 2017

@tynka07 ale totalne uz:D vzdycky v den ms proste prisla jak hodinky a hned naplno, tohle neznam a nelibi se mi to😅 budu ji muset domluvit, nejak😅

apollena
26. črc 2017

Ahoj všem,
zbyly mi nějaké preparáty z doby snažení, pokud byste měly zájem, více info do zpráv 🙂

janajens
26. črc 2017

@tynka07 no udelala rwkla bych meco malo nebo halucinace ale zitra teprv 7dpo tak udwlam az 10dpo

kockakacka
26. črc 2017

Tak jo, jdeme na to :D tedy ted momentálně čekáme na ovu 🤔😂

karolly
26. črc 2017

@tynka07 Uvidíme. Jen si říkám.... Kdyby to bylo uhnízďování, tak je to asi zbarvení do červena ne? Jako že čerstvá krev. Ale já to mám spíš do hněda... ☹ Omlouvám se za detail...

maukiiii
26. črc 2017

@miaellen přesně to je můj problém museli mi tu ovulaci rozjet hormony a injekcemi co toho mam moc vysoko posazenou dělohu takže otěhotnět přirozeně je dle doktora v car naprosto vyloučeno..

Strana