icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

hlasimse
20. led 2018

@tynka07 Já je ani nemám koupený 😉 Možná do té středy vydržím, tam mám přinést moč a budou brát krev, tak to hcg zjistím tak jako tak 😀

snazimese
20. led 2018

@tynka07 ano, opravdu negativni. Nez jsem se pridala do teto diskuze, prohlizela jsem i jine, abych zkusila zjistit co na tu podporu ovulky. Tam jsem narazila nekde na ten drmek, na ktery jsem se koukla na internet na recenze a hodne holek/zen tam psalo, ze jim to spis nejak ublizilo a bylo tam jen malo pozitivnich ohlasu.. Proto jsem tady pro radu 🙂 Vidis, co se tyce tech OT jsem ani netusila, lepe receno mi to nedoslo ze by to mohlo byt az takhle 🤔

tynka07
20. led 2018

@hlasimse jeee, az do stredy 😂
@snazimese Ty jo, njn, tak u vseho mas dve strany. Tak jesrli se pro nej rozhodnes, tak snad budes moct pridat tez pozitivni zkusenosti 🙂

bajunka
20. led 2018

@sarivojvodova casu máte dost, třeba si pak místo jednoho pořídíte zas dvě hezky po sobě 🙂, jen bacha na tělísko, já díky němu měla mimoděložní těhotenství a v nemocnici i kamarádka sestřička na gynekologickém, řekla, že se to stává docela často, což mě třeba moje předchozí dr vůbec neupozornila, (měla jsem teda nehormonální)

gabcarka
21. led 2018

@natysnovec Pokud jsi tehotna, můžeš na ucpaný nos jen mořskou vodu! Kapky znacky Quixx stojí cca 140 Kč. Nebo si můžeš udělat roztok sama: 26g soli na litr vody. Myslím, že to s tou cenou přehánějí. Jiné kapky nemůžeš!!! Vysušují sliznici!!!

lucca23
21. led 2018

Tak se po case ozyvam, dnes 2 den zpoždění,pokud nedostanu Ms do úterý,zajdu pro test a zkusím testnout.

natysnovec
21. led 2018

@gabcarka ale ja bez jinejch kapek umru protoze pak nemuzu dychat...😭

baraskaska
21. led 2018

@natysnovec taktez zastavam nazor ze zadny spreje a kapky do nosu ne max tu slanou vodu nebo vincentku. Cekam podruhe, pokazde hned ze zacatku jsem mela nejakyho bacila a jediny co jsem si dovolila byl pri horecce paralen.je to sice opruz ale vydrzet se to da. 🙂

hlasimse
21. led 2018

@natysnovec Myslím že Delmar jsou kapky jen s mořskou vodou a jsou dobré, měla jsemje před několika lety i jako netěhotná a byla jsem spokojená. Nejlepší bude, když se rovnou poradíš v lékárně.

natysnovec
21. led 2018

@baraskaska ja vim ale ja mam problemy s tou sliznici v breznu jsem mela jit na operaci....ale vypada to ze nepujdu protoze sem asi tehu....

natysnovec
21. led 2018

@hlasimse ty jsou za tech asi 200 ne?Jestli jsou to oni tak ty jsme kupovaly dcerce ale nekam sem je uklidila a ted nevim kam 😁😁

hlasimse
21. led 2018

@natysnovec To už nevím kolik stály, ale na obalu byl myslím z části nějaký obrázek moře, modrý nebo zelený...🙂

natysnovec
21. led 2018

Holky boli me bricho a zaludek....🙁nevim u prvi dcerky jsem tohle nemela. A nebo spis nevim...uz aby bylo pondeli🙁

natysnovec
21. led 2018

@hlasimse aha...to bude ono🙂

natysnovec
21. led 2018

proc v sobe mam furt pocit ze se neco deje...asi to je tim jak sem nervozni....

natysnovec
21. led 2018

Vytvor manzela a dcerky...jsou moooc sikovny...😁😁

sarivojvodova
21. led 2018

@bajunka Ja už mimodelozni měla tak kdyby bylo podruhé mám to holt v osudu.

snazimese
21. led 2018

@tynka07 no spis premyslim nad tim gynexem ted 🤔

gabcarka
21. led 2018

@natysnovec Hele já celý život ujizdim na Santorinu. S plným nosem zkrátka nemůžu spát. Je to jen o překonání prvního dne- dvou. Pak se sliznice v nosu zmenší. Věř mi. Miminko je důležitější. Nosni kapky mají negativní vliv i na děložní sliznici. Pokud más akutní stav,tak že začátku zkus aspoň dětské nosní kapky, ale fakt i ty uzij jen v nejhorším případě.

natysnovec
21. led 2018

@gabcarka Zasnazim se!!!Tak mi drz palce a ja ryma nejsme moc kamaradi.

tynka07
21. led 2018

@snazimese jak myslis. Gynex beru taly jako TOP. Hoooodne mi pomohl 🙂 a verim ze ma co docineni s tehu. Ale prp to ustaleni je lepsi Drmek.
Proto i Drmek beres i po Ovu (hlavne)
A Gynex jen do ovu, aby neposkodil plod...

ojo
21. led 2018

ahoj holky, já vám doporučím přípravek MACA, kdysi jsem ho koupila manželovi a druhý měsíc jsem byla těhotná..teď jsem nám ji koupila taky, od září se nechráníme a stále nic, i když se docela pečlivě snažíme...a tady jsem tenkrát na ni četla pozitivní ohlasy 🙂 https://www.emimino.cz/diskuse/pripravek-maca-a...

snazimese
21. led 2018

@tynka07 takze drmek je jak na.podporu ovulky tak i pro zlepseni sliznice aby se vajicko udrzelo, jestli to chapu dobre?

tynka07
21. led 2018

@snazimese Ano, presne tak 🙂

snazimese
21. led 2018

@tynka07 Tak to zkusim a uvidim 🙂 muzu se jeste zeptat jak se bere a na kolik asi tak vyjde?

stuplakova
21. led 2018

@kladpol Ahojky, je nás tu už hodně 🙂. Už jste byli na nějakých testech a jak dlouho se snažíte? Nech si u lékaře udělat hormonální profil a uvidíš co a jak. My jsme se s chlapem snažili něco přes rok a pořád se nám nedařilo, byli jsme na různých testech, spermio a tak. Už mi z toho taky začínalo docela hrabat, na umělé oplodnění jsme moc nechtěli, všechny ty hormony co do sebe musíš píchat, kamarádka na něm byla a říkala že to byl masakr, ale výsledek stál za to 🙂. Nicméně jsme začali hledat jak bychom se mohli podpořit trochu i sami a našla jsem BlueFertil a asi po třech měsících jsme se mohli radovat z dvou čárek na testu a teď je Michalce 5 měsíců a jsem za ní neskonale šťastná 😍

pavlina30
22. led 2018

@snazimese Drmek mě stál i s poštou nějakých 370Kč a doporučují brát 1-2 tobolky ráno před jídlem

natysnovec
22. led 2018

Tak holky je to tam....🙂🙂🙂❤️❤️❤️

darkwitch
22. led 2018

Ahoj holky, tak dneska mela dojit ms, normalne tak 4 pred ms spinim, dnes stale nic a vcera jsem cely den behala na zachod protoze jsem mela pocit ze se ms rozjela a bricho me bolelo presne jako kdyz se ms rozjizdi, dnes jsem to nevydrzela a pres vsechna predsevzeti ze tak brzo testovat nebudu, test udelala a tady je vysledek, je to tedy desitkovy ale i tak myslim celkem jasny

snazimese
22. led 2018

@pavlina30 A da se sehnat volne bud v lekarne nebo v bylinkach?

Strana