icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

darkwitch
25. led 2018

@tynka07 jeste jsem tam nevolala, pockam do pondelka ale pocitam s tim že me objedna tak abych byla v osmem tydnu

natysnovec
25. led 2018

@tasmyska ja si to precetla blbe...takto jsme na tom podobne😀😀

tynka07
25. led 2018

@hlasimse jee, tak ted vazne gratuluji ❤
Jinak kontroly, dela to spousta dr. Byla jsem v 5+4,ale nebyla srdecni akce, tak pak v 7+2tt, tam byla potvrzena a dalsi az za 5 tydnu ve 12+4tt na 1.SC . Ty budes v kolikatem tt toho 1.3.?
Jinak to tam budem jak spolu 😂😂 ty na 1.SC a ja ten den na 2.SC 😂😂

hlasimse
25. led 2018

@tynka07 🙂)) Já toho 1.3. jdu normálně ke své gyndařce, ale teď mi došlo, že asi dřív půjdu na screening?! Ještě jsem se tam neobjednávala, ale toho 1.3. už budu nebo měla bych být nějak ve 12tt, a na 1. Screening se jde nějak v 11tt ne? Nebo se pletu? Mám v tom trochu guláš 🙂 ale to by tedy bylo vtipné, jít na 1SC dřív než na mou 2. kontrolu u gynekoložky... Hmmm ...🙂

katy48
25. led 2018

@hlasimse nn na screening se chodi od 13. do 14.tt ale na krev se chodí od 10. do max 12.tt 😉

hlasimse
26. led 2018

@katy48 aha, díky!

m.piskle
26. led 2018

Ahoj devcatka, je tady jeste nekdo aktualni, kdo by si s semnou povidal 😳 my se snazime uz pres rok a nic 🤷🏽‍♀️ Uz jsem fakt zoufala 😔

abigail123
26. led 2018

@niki1107 určitě můžeš, jsou to pouze vitamíny, neuškodí to. 🙂

lucifervlkova
26. led 2018

@m.piskle Ahoj my se snažíme přes 6let.Resite to nějak?

apple_tree
26. led 2018

@m.piskle Jasne, porad nas tu je dost. My se snazime uz rok, v pondeli jdem na prvni konzultaci do car. Je mi uz 33, tak nemam moc na co cekat.

eillie
26. led 2018

@m.piskle my 2roky, první rok volný průběh, že až to přijde tak to prijde, teď rok už pod hormonama a pořád nic.:( Příští cyklus začneme už v CAR.

hlasimse
26. led 2018

@eillie A měříš si teplotu? Podle toho pak víš kdy je ovulace...

eillie
26. led 2018

@hlasimse teplotu neměřim, zkoušela jsem to, ale kvůli mému režimu vycházeli nesmysly. Vstávám a chodím spát pokaždé v jinou hodinu a díky hormonům jsem měla návaly horka, takže Jendou člověk spí s otevřeným oknem bez peřiny a po druhé klepu kosu v 25°C 😁 ovulaci hlídám ovu testy, dražší varianta, ale u mě jinak nejde. A Dr. Mi bere pravidelně krev a dělá hormonální profil, zatím bez ovu i když ovu testy mi už 2x ukázali ovulaci 🤷 a 2x na folicumetrii krásné rostlé foliculy, ale také bez ovu dle krve 🤷 tak buď nepraskají, nebo nemají v sobě zralé vajíčko

mandarinka90
26. led 2018

Tak můj včerejší večerní a dnešní ranní ovu test, lepší už to nebude 😀 tak uvidíme jestli se zadari.. Nebo u nás spis nezadari 😀

miluskah
26. led 2018

Holky prosím o radu, predevcirem duch a dnes snehobilo, mám dva dny zpoždění.Oba testy mamstest, první do proudu moci, druhy obyc mamstest :(

m.piskle
26. led 2018

My se snazime uz pres rok, presne jak pisete. Rok tak nejak volne a ted jsem poprve zkusila ovu testy, tak jsem zjistila, zenovuluju az 16-18 den... ale rekla bych, ze se nam nezadarilo. MS ma prijit 31.1. Ale uz ted spinim, takze zase nic 😒... jinak manzel bere selen/zinek, macu a ja uz radsi ani nepocitam co vsechno jsem brala a beru 🤷🏽‍♀️🤦🏽‍♀️... Vzdycky jsem si myslela, ze jeden nechraneny sex a budu tehu, ale nejak jsem se pletla... je to hrozny, ubijejici, nikdy me nenapadlo, ze ja to budu resit... uz jsem fakt zoufala.. mam nastesti skvelyho manzel, takze zatim “plodi” s laskou ale bez vysledku... Jinak je mi 30 a manzelovi 31... do centra zatim nechci... v kvetnu jsu na preventicku tak asi pak bych to zacala resit..

m.piskle
26. led 2018

Jeste mi devcatka poradte asi si myslim, ze mozna kvalitnejsi budou leky na predpis nez ty volne dostupne ... mate nektera zkusenosti? Docetla jsem se tu o clostybegitu, jestli mam zabehnout pro recept... se mi nechce zase davat dalsi 1000kc za “nejake” osvedcene vitaminy...

sarivojvodova
26. led 2018

@mandarinka90 ukázkový 😂

darkwitch
26. led 2018

Tak jsem dnes nevydržela a objednala se k doktorce jdu 5.2. A uvidime jestli uz bude něco vidět... Teda neco by být vidět mělo ale srdíčko byt vidět ještě nemusí

lobella
26. led 2018

My se snazime pul roku a nic, bala jsem ze po vysazeni ha nebudu mit ovu, tak uz 3 mesice merim a grafy mi prijdou ukazkove, dle nich pravidelna ovu, mam ale slabou ms jen jeden den, zbytek spinim. Je mi 26,manzel 30...deti jsme chteli brzy a uz jsem nestastna, ze to nejde... Proc? Chci ted zavolat na gyndu a zkusit to na tu slabou ms, jestli me prohlidne a pripadne potvrdi, zda ovu probiha... Kdyz chci, aby zjistila ovu, na kdy se objednat? V den ovu? Den pred ovu? Nebo kdy je to nejlepsi? Nejsem si take jista u manzela, ma sedave zamestnani a nesportuje,lehka nadvaha... Co byste poradili? Rodina se porad pta, proc to nejde a ze mame jit k doktorovi... U nas v rodine se na sebe chlap se zenskou jen podivali a uz cekali... A u nas nic

sticker
katy48
26. led 2018

@lobella no na nadvahu to svádí strašně moc lékařů jen v CARu jsme o tom neslyšeli ani slovo. Oba máme s budoucím manželem 😊😊 nadváhu a i kdyz nám to rok a půl nešlo tak nakonec se zadařilo i s nadváhou tak nezoufej 😉😉😉

darkwitch
26. led 2018

@lobella jestli mas slabou ms tak spíš než v ovulaci by mohl byt problem s vyskou sliznice, pokud je nízká tak se nema embryo kde uchytit... a to ze zbytku rodiny staci se otrit chlapovi o trenky nic nevypovida o tom kolik casu budete potrebovat vy... sestra ma tri deti na jeden sex v mesici a my mame prvni po ctyrech letech snažení a ted mam pozitivni test po vic nez trech letech snazeni a problem nikde zadny...

lobella
26. led 2018

@darkwitch ja byla na kontrole v zari, asi 14 dni po vysazeni, doktorka, ze vizualne jsem ok, ale nevedela jsem jak ovu, tak merima dle teploty a ot vse ok... Ale posledni 3 mesice mam ms hodne slabou, den spinim, pak den krvacim, ale zadne cucky, jen krev a pak zase ruzove spineni... Pred ha, jsem spinila do hneda, ted je to ruzove... Navic posledni 2 ms jsem v den krvaceni mela silene krece, az mi bylo na omdleni, obvykle mi pomaha chodit, ale ted nepomaha nic, dela se mi zvraceni a pomuze jen lehnout a pretrpet.. Takhle mi je den, pak jen spineni a bolest skoro ustane...

lobella
26. led 2018

Posledni 3 mesice me take takrka porad boli podbrisek a oblast beder, asi vajecniky? Bolest je mirna, nekdy to dloube vic a je to neorijemne, ale nic co by me vyradilo z provozu... Jen tyhle bolesti jsou skoro cely mesic... Tyden ored ms, behem ms, oak 3 dny klid a pak tyden pred ovu, ovz a asi jeste 6 dni po ovu a to uz zase prichazi pms... Je to normalbi? Sli byste k dr?

gabcarka
26. led 2018

@mandarinka90 Držím moc a moc pěsti!!! Ty bereš ten drmek, že? Pokud jsou větší problémy, někdy trvá víc měsíců, než vše srovná. Každopádně večer na to 🙂 a po tulení polštář pod zadek (jestli máš dělohu v normální poloze, jinak vše opačně). Dej si dnes ještě maliníkový čaj (zprůchodňuje děložní hlen, který bývá dost často zábranou). A tfuj tfuj tfuj!!!

monikaa91
26. led 2018

Ahoj holky. Dnes jsem asi 15DPO. Přibližně 8-11DPO jsem špinila, měla narůžovělý výtok a pobolíval mě podbříšek. Říkala jsem si, že třeba uhnizďování. Dnes ráno jsem zkoušela tt a sněhobílo. Myslíte, že by mohlo být ještě brzy? Teď mě 2. den pobolívá podbříšek jakoby měla přijít ms, ale já chodím na vyvolávačky. Bez nich ms sama od sebe nepřijde. Díky 😊

petomonika1
26. led 2018

Co povite?😏

lobella
26. led 2018

Holky, tak ted kolegyne prisla, ze je tehu, moc mam radost preju ji to, ceka druhe... Ale mne je smutno... Jak tyhle situace zvladate? Za posledni 2 mesice je to uz nekolikata kolegyne, a moc to nedavam...

petomonika1
26. led 2018
m.piskle
26. led 2018

@gabcarka Prosim prosim ten malinky je dobrej taky na otehotneni? Ja myslela ze se nasazuje az pri porodu. Dekuju 🤗

Strana