icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

m.piskle
27. led 2018

@miluskah Uz je koupenej 👍🏻, drmek objednanej, v pondeli vyzvedavam... to by v tom byl cert aby uz to konecne nevyslo 😍 dekuju za rady 😘
Jinak samozrejme u nas taky kazdej tehotnej, vsich presne jak pisete bud na prvni pokus nebo se zacali snazit az po nas a uz budou skoro rodit 😒 no co vam budu povidat...

eillie
27. led 2018

@apple_tree naprosto přesně vím jak se cítíš, mám na chlub to samé. Kolegyně mi otěhotněly všechny tři a to každá měsíc po sobě. Nejlepší kamarádka teď porodila. Spolužačky krom jedné už všechny 🤷😅 a nové kolegyně co přišla namísto těch těhotných po týdnu přišla, že zjistila, že je těhotná a že jde na rizikac.. malinko na průstřel hlavy

apple_tree
27. led 2018

@eillie Jo, ja jsem treba ted nesla ani na tridni sraz, jsem z holek posledni bezdetna a nejak se mi nechce poslouchat reseni jejich maminkovskych problemu.

m.piskle
27. led 2018

@eillie No tak to je taky na prasky 😬😒 veliky obdiv tohle vydrzet ... ale nam se to taky povede 🤗

natysnovec
28. led 2018

@petomonika1 Co ti k tomu mame jako rict?

petomonika1
28. led 2018

@natysnovec 🙉🙉🙉🙉🙉😫😫😫

tynka07
28. led 2018

@kockakacka a hlavne s dvojcaty musis mit i pravidelnejsi prohlidky 🙂 ... Ale uzivej si to. Ja si nedokazu predstavit, co byxh tam furt delala 😂😂

tynka07
28. led 2018

@hlasimse no SC je cca od 11-14tt a vychazi ti to presne jak mne. Po peti tydnech od prvni prohlidky byl rovnou screening. A dalsi kontrolu mam opet po cca 5tydnech v poradne (pristi tyden) a uz se tesim 🙂
@katy48 krev nemusi byt max do 12tt. Tam je to celkem fuk. Mne odebiral krev v den SC. Jen sem cekala 14dni na vysledky 😂. Ale nemusi to byt takto.
@darkwitch juuuu 🍀 a fajn, ze to beres takhle. Ja se na to strasne spustredila a kdyz sem byla v 5+4(vlastne5+6tt) tak byl sotva plod a bez srdecni akce a strasne mi to vadilo a mrzelo. Lepsi je nepocitat s prumerem 😂😂
@lobella Pokud mas takhle slabou MS, tak to bude nizkym endometriem (sliznici) a nema kde probehnout nidace a kdyz probehne, tak se neudrz.
V tomto pripade,pokud mas zajem, tak se jukni bud na Gynex na upravu menstruace a cyklu, nebo na Drmek. Snad pomuzou, drzim palecky (oboji je na prirodni bazi)
@monikaa91 I kdyby probehla nidace az ten 11DPO tak uz 4.den po nidaci by alespon slabsi carka byla :/

arevb
28. led 2018

Ja u prvního těhotenství chodila na gynekologie pravidelně co 3 týdny, ke konci co 2 týdny...každý gynekolog si zve asi jinak

fanunka
28. led 2018

@tynka07 a kdy ty jdes na screening? Ja na nej chci vzit manzela. Myslis ze kdyz tam bude neco spatne reknou to rovnou tam nebo mi daji zpravu pro mou dr ktera mi to pak vysvetli? Ja jdu na screening 16. Patek a 19. Po jdu s vysledky k me dr...

miluskah
28. led 2018

Holky prosím o vaše názory, už jsem z toho na nervy.Nápisů Vám to tu cele znova, nevím jestli Vas to bude bavit číst :( Jsem 32 cyklu a MS nikde.V den očekávané MS, duch na testu. Od te doby testy neg.testují každý den.7 a 8 den po styku jsem mela jen růžový hlen, řekla bych uhnizdovani.Asi 10 dni byli bolesti břicha, takové jiné, silnější než při MS a jeden den hrozné píchání a křeče.Od te doby me sem tam poboliva břicho.Prsa mám nality ale neboli.Takže zpoždění mám 5 dni.Nechapu to, cítím se jak těhotná, ale ty testy!!!! Myslíte ze to může být mimoděložní, proto jsou testy negativní? A taky mám strašný chutě a micham sladký se slaným :( Jsem bezradna.A ještě vim ze kdybych byla těhotná, tak je to dnes 16 dni po styku.Děkuji moc za odpovědi 🙂

miluskah
28. led 2018

Dnešní test

lucifervlkova
28. led 2018

@miluskah Ahoj nic nevidím

hlasimse
28. led 2018

@miluskah Možná se jedná o chemické těhotenství?

miluskah
28. led 2018

@hlasimse co to prosím je?

miluskah
28. led 2018

@miluskah aha, už jsem si to vyhledala, nikdy jsem o tom neslyšela, ale děkuji ti 🙂

miluskah
28. led 2018

@lucifervlkova No já taky ne, to je dnešní a poslu ti toho ducha.

pavlina30
28. led 2018

@miluskah Být Tebou zajdu k dr.Může to být jiný problém,ale taky jsi mohla mít pozdější ovulaci a těhu jsi.Já u třetí dcery měla až 19 den spoždění ducha na testu předtím všechny negativní.

miluskah
28. led 2018

@pavlina30 fakt? Tak ti děkuji moc a zajdu k doktorovi 🙂

arevb
28. led 2018

tak 1DC ☹

dasa.77
28. led 2018

@miluskah i při mimoděložním těhotenství je pozitivní test 😉 ... doporučuji ten test rozebrat,řekla bych,že to není duch ale jen ryska

lucifervlkova
28. led 2018

@dasa.77 Ano to můžu potvrdit že je.

miluskah
28. led 2018

@lucifervlkova aha tak děkuji 🙂

miluskah
28. led 2018

@dasa.77 rozeberu, děkuji 🙂

m.piskle
28. led 2018

@arevb I ja 😒 tak budeme cekat spolu 😘

miluskah
28. led 2018

@dasa.77 tak jsem našla ten test a už tam ten duch nebyl, asi zmizel, rozebrala jsem ho a jen taková slabá čárka, hodně malo vidět, takže to nebyl duch a těhotná tedy nejsem, ale děkuji ti za radu 🙂

dasa.77
28. led 2018

@miluskah Může se stát,že třeba za dva dny ještě na testu čárka naběhne.Při nízkém hCG. Ono 32.DC není zase tak daleko od termínu MS,pokud vycházíš z cyklu 28 dní. Znamená to,že MS by přišla 29.den.Pak dnes to je 4.den od vynechání. To máš cyklus pravidelný jak hodinky? Nebo potvrzenou ovulaci? Klidně mohla být později.....

ajulamamula
Odpověď byla odstraněná
m.piskle
28. led 2018

@ajulamamula Je skoda, o den driv ja si ho vcera akorat objednala... A muze se zeptat to ti zabral tak rychle 😍 nebo nevyhovoval? 😳

ajulamamula
28. led 2018

@m.piskle no nechci zakriknout ale zrejme uz ho nevude potreba 😊 dnes 33dc bezne 26,max 28

Strana