Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@apple_tree naprosto přesně vím jak se cítíš, mám na chlub to samé. Kolegyně mi otěhotněly všechny tři a to každá měsíc po sobě. Nejlepší kamarádka teď porodila. Spolužačky krom jedné už všechny 🤷😅 a nové kolegyně co přišla namísto těch těhotných po týdnu přišla, že zjistila, že je těhotná a že jde na rizikac.. malinko na průstřel hlavy
@eillie Jo, ja jsem treba ted nesla ani na tridni sraz, jsem z holek posledni bezdetna a nejak se mi nechce poslouchat reseni jejich maminkovskych problemu.
@petomonika1 Co ti k tomu mame jako rict?
@natysnovec 🙉🙉🙉🙉🙉😫😫😫
@kockakacka a hlavne s dvojcaty musis mit i pravidelnejsi prohlidky 🙂 ... Ale uzivej si to. Ja si nedokazu predstavit, co byxh tam furt delala 😂😂
@hlasimse no SC je cca od 11-14tt a vychazi ti to presne jak mne. Po peti tydnech od prvni prohlidky byl rovnou screening. A dalsi kontrolu mam opet po cca 5tydnech v poradne (pristi tyden) a uz se tesim 🙂
@katy48 krev nemusi byt max do 12tt. Tam je to celkem fuk. Mne odebiral krev v den SC. Jen sem cekala 14dni na vysledky 😂. Ale nemusi to byt takto.
@darkwitch juuuu 🍀 a fajn, ze to beres takhle. Ja se na to strasne spustredila a kdyz sem byla v 5+4(vlastne5+6tt) tak byl sotva plod a bez srdecni akce a strasne mi to vadilo a mrzelo. Lepsi je nepocitat s prumerem 😂😂
@lobella Pokud mas takhle slabou MS, tak to bude nizkym endometriem (sliznici) a nema kde probehnout nidace a kdyz probehne, tak se neudrz.
V tomto pripade,pokud mas zajem, tak se jukni bud na Gynex na upravu menstruace a cyklu, nebo na Drmek. Snad pomuzou, drzim palecky (oboji je na prirodni bazi)
@monikaa91 I kdyby probehla nidace az ten 11DPO tak uz 4.den po nidaci by alespon slabsi carka byla :/
Ja u prvního těhotenství chodila na gynekologie pravidelně co 3 týdny, ke konci co 2 týdny...každý gynekolog si zve asi jinak
Holky prosím o vaše názory, už jsem z toho na nervy.Nápisů Vám to tu cele znova, nevím jestli Vas to bude bavit číst :( Jsem 32 cyklu a MS nikde.V den očekávané MS, duch na testu. Od te doby testy neg.testují každý den.7 a 8 den po styku jsem mela jen růžový hlen, řekla bych uhnizdovani.Asi 10 dni byli bolesti břicha, takové jiné, silnější než při MS a jeden den hrozné píchání a křeče.Od te doby me sem tam poboliva břicho.Prsa mám nality ale neboli.Takže zpoždění mám 5 dni.Nechapu to, cítím se jak těhotná, ale ty testy!!!! Myslíte ze to může být mimoděložní, proto jsou testy negativní? A taky mám strašný chutě a micham sladký se slaným :( Jsem bezradna.A ještě vim ze kdybych byla těhotná, tak je to dnes 16 dni po styku.Děkuji moc za odpovědi 🙂
@miluskah Ahoj nic nevidím
@lucifervlkova No já taky ne, to je dnešní a poslu ti toho ducha.
tak 1DC ☹
@dasa.77 Ano to můžu potvrdit že je.
@lucifervlkova aha tak děkuji 🙂
@miluskah Může se stát,že třeba za dva dny ještě na testu čárka naběhne.Při nízkém hCG. Ono 32.DC není zase tak daleko od termínu MS,pokud vycházíš z cyklu 28 dní. Znamená to,že MS by přišla 29.den.Pak dnes to je 4.den od vynechání. To máš cyklus pravidelný jak hodinky? Nebo potvrzenou ovulaci? Klidně mohla být později.....
@ajulamamula Je skoda, o den driv ja si ho vcera akorat objednala... A muze se zeptat to ti zabral tak rychle 😍 nebo nevyhovoval? 😳
@m.piskle no nechci zakriknout ale zrejme uz ho nevude potreba 😊 dnes 33dc bezne 26,max 28

@miluskah Uz je koupenej 👍🏻, drmek objednanej, v pondeli vyzvedavam... to by v tom byl cert aby uz to konecne nevyslo 😍 dekuju za rady 😘
Jinak samozrejme u nas taky kazdej tehotnej, vsich presne jak pisete bud na prvni pokus nebo se zacali snazit az po nas a uz budou skoro rodit 😒 no co vam budu povidat...