Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@apple_tree možná že ta tinktura není tak koncentrovaná či co já vím.Ale mě se fakt zvětšili prsa 😀
@kladpol Neboj to přijde, hlavně tomu nesmíš přestat věřit 🙂, věřím že se to podaří i vám 🙂. Vypadáš mladě, to půjde neboj, jen to podpořte nějakými vitamíny a přípravky a případně nějakým cvičením a půjde to 🙂. Jo to znám a jinak to máš pravidelné? Třeba to máš rozhozené z nervů, pokud jsou na pochodu.
Holky jsem asi malinko blbá a zmatená, poradíte mi.? 🙏
Doktor mi předepsal utrogestan 1-0-1 a mám ho začít brát 48hod po ovulaci. Jak to mám spočitat? 😅
Asi nejsilnější ovu test byl 29.1. v 22hod takže asi v noci z pondělí na uterý, což ale neznamená, že uz ovu probehla...
Vím, že utrogestan muže zabránit ovulaci, ale zase ho nechci začít brát pozdě. Mám krátkou luterální fázi 8-10dni, tak utrogestan by ji měl prodloužit??
Proc mi je vzdy odpoledne na zvraceni....🤔😢☹️
Tak uz jsem zacala spinit, ms zitra nebo v patek dorazi, tak se muzu objednat na ten hormonalni profil. Holky, vim, ze se spineni nepocita jako 1DC, ale co presne berete jako 1DC? Az kdyz je to vetsi krvaceni? Ja treba ted spinim hodne, ale je to porad do hneda, neni to vylozene cervena krev. Jen abych vedela, na kdy presne se mam objednat.
@apple_tree určitě až bude krev, špinění nepočítat..
Ahojky holky jsem 5+4 a mam svetly vytok je to normalni?Dekuju
@apple_tree az potece cervena 🙂
@natysnovec hoooooodne silny vytok je ok 😉 a bude az do konce
@apple_tree jak píší ostatní - až je to prostě v plných obrátkách 😀 já špinim i 3 dny před, také jsem to dřív počítala blbě. Ms čekám za 5 dní...
@tynka07 Jee tak to jsi me uklidnila.Mela sem strach...s prvniho tehu si to moc nepomatuju:-😁
@tynka07 muze ten vytok byt i maalinko nazloutly?
@natysnovec Ano může.Výtok je v těhu opravdu normální.
@pavlina30 Dbeska sek byla obednana ke gyn.a rikala ze je to dobry i odpovidame pekne tydnu...
@natysnovec No vidíš to tak hlavně klid a nešil hned ze všeho.Těhu si máš užívat a ne se stresovat 😉
Holky takový dotaz beru teď Drmek ale vůbec jsem na sobě nepoznala jestli už byla ovulka.Podle menstruačního kalendáře co mám v mobilu by měla být dnes,ale jindy mě při ní píchal vaječník a i výtok byl a teď nic.Jsem z toho zmatená Drmek má přece ovulaci podpořit
@pavlina30 no to ano....
@pavlina30 já tento měsíc to měla to stejné.. Podle kalendáře i ovu test ukázkový, ale žádné jiné příznaky :( a dřív mě taky aspoň sem tam píchlo a teď nic
@mandarinka90 No mě teď večer začalo dole trochu popíchávat,ale jsem celí den nějaká nafouklá tak nevím jestli to není z toho
@stuplakova Jo podle mě to taky budou ty nervy, někdy mi to ani nejde ovlivnit že na to musím myslet, ale když si zaměstnám mozek něčím jiným je to hned jiné 🙂. Neboj já stále doufám a věřím, že to vyjde i nám. Moc si to oba přejeme. Jo roky na to máme 😀
@natysnovec Ne??? :D ... já sem se těšila, že nebudu muset používat tampony a místo toho jsem jak kráva kupovala až do konce intimky :D
A teď to byla po tvrdém čípku a teplotě 1. známka těhu :D ... když sem byla na wcku, tak jak kdybych čůrala a přitom nečůrala :D ... a drží se mi to i teď :D
Tohle způsobili hormony. Ph je mnohem kyselejší, než dřív a to aby se spermie nedostali kam nemají 🙂
Kráááásně užívej těhulkování
@miluskah :( tak je to možná, jak jsem psala a teď se ,,čistíš,, ... to je mi líto, ale nezoufej, teď se určitě povede. Jak jsem psala, tak pro tyto případy velmi ráda doporučuji drmek forte. Ten ti sliznici zvýší a tím se zamezí, že by se toto stalo ;)
Hola zvesela, další cyklus, další možnosti 🙂

@pavlina30 no tyyjo skoda ze jsem ho nikdy nezkusila 🙂 treba bych se konecne dockala aspon dvojek 🙂