Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Tak v pondeli jdeme s pritelem oba na krev a pristi ctvrtek pritel na spermiogram. Chudak, je z toho nevrly uz ted. Teda ne z toho, ze tam musi jit, ale ze musi byt 3 dny bez sexu :D
@apple_tree Určitě bude vše v pořádku, uvidíš <3 ... držím palečky ať vše dopadne co nejlépe může ;)
@apple_tree jo můj muž to také komentoval 😉 pak dej vědět!
@tynka07 ja jsem byla u ty dr a ta rikala ze je to dobry...tak doufam.Dalsi kontrola za dva tydny...Uzivam ale ta nase holcicka mi dava pekne zabrat.Ma obdobi vztekani a beha po baraku jak prastena,vsude dela jen bordel...sileny😁😁😁
@natysnovec :D brrrr :D ... v tomhle jsem nesmírně ráda, že Ellie jsou už 4 roky a je zlatá, hodná a poslouchá :D neříkám, taky je to šídlo, ale fakt jsem za to ráda. Když jsem u kamarádek a vidím je, jak miminko a další třeba dvou a půlletý prcek u ní a jak toho má moc... uff :D
Hodně sil :D hold vše má své + a - :D
@tynka07 Ja vim,ale Natalce budou 3 roky a 3 mesice az se to narodi...a to uz bude chodit do skolicky...tak to bude napohodu snad.Mam manzela ktery se vsim pomuze kdyz bych to nezvladala a rikal ze pak s nami bude mesic doma nez si to nejak zabehnu...😁😁😁slechetnej mooc😁😁😀😀
@kladpol Tak fakt zkuste nějaký ten přípravek a uvidíte jestli se zadaří, nám to hodně pomohlo 🙂, kamarádka mi je doporučila, ta po nich taky velice rychle otěhotněla, třeba to alespoň rozpohybuje organismus 🙂. Jo to vyjde, pokud fakt nemáte nějaký vážný problém, tak bych se toho nebála. Ano já jsem taky musela zaměstnávat mozek, abych na to pořád nemyslela, ale v práci jsem na to čas myslet neměla, tak to bylo super 🙂
@natysnovec Nezlob se na mě,ale ty vyšiluješ skrz každou blbost.Těhotenství není nemoc proboha.Můžeš dělat vše.Já ve všech třech těhotenstvích souložila a děti jsou zdravé.Opravdu nehroť všechno tak moc
@pavlina30 Ja vim....prominte.
@natysnovec promiň, ale musím souhlasit s pavlinkou.. Tehu ti samozřejmě moc přeju, ale strašně to řešíš.. Psát každý den co se ti stalo a jestli je to ok? Je to přehnane, zvlášť když máš doma už holčičku takže nejspíš víš co tehu obnáší. Kdybys čekala první mimco tak si ještě řeknu, že nevíš co tě čeká..navíc si myslím, že právě ten stres ze všeho akorát mimcu ubližuje nejvíc.. Možná by bylo fajn přidat se do skupinky tehulek třeba ti poradí víc 🙂 jestli to vyznělo špatně tak se omlouvám, nemyslím to zle 🙂
@natysnovec tyyyjo, tak to je luxus 🙂 , taky bych brala mit chlapa doma. Ja mam slibeny alespon tyden 😂
@mandarinka90 vim ale od te doby co mam po male varixy v deloze a na vajecnikach se bojim...to jsem s malou fakt nezazila...
@tynka07 No u natalky kdyz se nerodila tak byl doma asi mesic a tyden.Ale jaki by tam nebyl😁
@natysnovec aha :D no to je jedno, ale ta opora. Ja ho u Ell nemela vubec a ted rikal, ze to byla blbost a ze to proste nejde a chxe byt s nami a hlavne mne pomoct.
Ale bojim se, pac kolega se cuka. Najednou presne na tu dobu ma naplanovanou dovolenou (zaplacenou) a nikoho jineho tam nema :(
@tynka07 taky hezky...ja sem stastna ze ta doba co tam manzel mel uuuplne skveleho kolegu pominuly...
@natysnovec to bud rada, neni nad ro, kdyz ti to chce nekdo ,,zkazit,, a hlavne kdyz jemu pred par mesici rodila zena, tak jsme posouvali vse mozne a byl nonstop chudak v pohotovosti od 36tt do 42tt kdy malej prisel na svet :(,

@pavlina30 a ty předpovědi v tel máš 100% podle tvých předešlých ovu, nebo se jen tel řídíš??
Protože pokud se jím řídíš, co ti on ,,předepsal,, tak to je hodně nepřesné :/
Jinak pak těžko říct ... BT, hlen nebo čípek sleduješ??