icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka07
2. únor 2018

@pavlina30 a ty předpovědi v tel máš 100% podle tvých předešlých ovu, nebo se jen tel řídíš??
Protože pokud se jím řídíš, co ti on ,,předepsal,, tak to je hodně nepřesné :/
Jinak pak těžko říct ... BT, hlen nebo čípek sleduješ??

pavlina30
2. únor 2018

@tynka07 Já samozřejmě se tím co je v tel neřídím.Navíc jsem měla teď takové problémy že sama nevím jak dlouhý mám ciklus.Večer mě podbřišek trochu pobolíval občas v něm píchlo a dnes od rána se mi jakoby stahuje.Jinak BT neměřím ani nic takového na to jsem nikdy nebyla

pavlina30
2. únor 2018

@tynka07 Jinak hlen se snažím sledovat.teda spíše výtok.Nějaký byl včera i pár dní před tím,ale jestli to byl ten správný těžko říct

apple_tree
2. únor 2018

Tak v pondeli jdeme s pritelem oba na krev a pristi ctvrtek pritel na spermiogram. Chudak, je z toho nevrly uz ted. Teda ne z toho, ze tam musi jit, ale ze musi byt 3 dny bez sexu :D

tynka07
2. únor 2018

@pavlina30 aha, a ten bílkový hlen jidny v cyklech míváš??

tynka07
2. únor 2018

@apple_tree Určitě bude vše v pořádku, uvidíš <3 ... držím palečky ať vše dopadne co nejlépe může ;)

katkas75
2. únor 2018

@apple_tree jo můj muž to také komentoval 😉 pak dej vědět!

pavlina30
2. únor 2018

@tynka07 Ano mívám včera jsem měla na kalhotkách k večeru takový řidší výtok tak to možná bylo ono

tynka07
2. únor 2018

@pavlina30 to možná je na prd :/ a testy doma nemáš?? Nebo ta teplota nic ... škoda, z toho člověk ví vše :D
... tak uvidíš... zase na druhou stranu jestli kolem a kolem sexujete, tak nebudeš nic počítat a hlavě ulevíš a třeba přesně to pomůže 🙂

pavlina30
2. únor 2018

@tynka07 Nemám netestuju ovulku ani se neměřím.Nikdy jsem to nedělala a zas tak moc to hrotit nechci.No tulíme se často tak uvidíme

natysnovec
2. únor 2018

@tynka07 ja jsem byla u ty dr a ta rikala ze je to dobry...tak doufam.Dalsi kontrola za dva tydny...Uzivam ale ta nase holcicka mi dava pekne zabrat.Ma obdobi vztekani a beha po baraku jak prastena,vsude dela jen bordel...sileny😁😁😁

tynka07
2. únor 2018

@pavlina30 no jasný, to chápu 🙂 ... tak držím pěsti ať to vyšlo 🙂

tynka07
2. únor 2018

@natysnovec :D brrrr :D ... v tomhle jsem nesmírně ráda, že Ellie jsou už 4 roky a je zlatá, hodná a poslouchá :D neříkám, taky je to šídlo, ale fakt jsem za to ráda. Když jsem u kamarádek a vidím je, jak miminko a další třeba dvou a půlletý prcek u ní a jak toho má moc... uff :D
Hodně sil :D hold vše má své + a - :D

natysnovec
2. únor 2018

@tynka07 Ja vim,ale Natalce budou 3 roky a 3 mesice az se to narodi...a to uz bude chodit do skolicky...tak to bude napohodu snad.Mam manzela ktery se vsim pomuze kdyz bych to nezvladala a rikal ze pak s nami bude mesic doma nez si to nejak zabehnu...😁😁😁slechetnej mooc😁😁😀😀

pavlina30
2. únor 2018

@tynka07 Děkuji byla bych moc ráda a do Drmku vkládám velké naděje

stuplakova
2. únor 2018

@kladpol Tak fakt zkuste nějaký ten přípravek a uvidíte jestli se zadaří, nám to hodně pomohlo 🙂, kamarádka mi je doporučila, ta po nich taky velice rychle otěhotněla, třeba to alespoň rozpohybuje organismus 🙂. Jo to vyjde, pokud fakt nemáte nějaký vážný problém, tak bych se toho nebála. Ano já jsem taky musela zaměstnávat mozek, abych na to pořád nemyslela, ale v práci jsem na to čas myslet neměla, tak to bylo super 🙂

natysnovec
Autor odpověď smazal
pavlina30
3. únor 2018

@natysnovec Nezlob se na mě,ale ty vyšiluješ skrz každou blbost.Těhotenství není nemoc proboha.Můžeš dělat vše.Já ve všech třech těhotenstvích souložila a děti jsou zdravé.Opravdu nehroť všechno tak moc

natysnovec
3. únor 2018

@pavlina30 Ja vim....prominte.

mandarinka90
3. únor 2018

@natysnovec promiň, ale musím souhlasit s pavlinkou.. Tehu ti samozřejmě moc přeju, ale strašně to řešíš.. Psát každý den co se ti stalo a jestli je to ok? Je to přehnane, zvlášť když máš doma už holčičku takže nejspíš víš co tehu obnáší. Kdybys čekala první mimco tak si ještě řeknu, že nevíš co tě čeká..navíc si myslím, že právě ten stres ze všeho akorát mimcu ubližuje nejvíc.. Možná by bylo fajn přidat se do skupinky tehulek třeba ti poradí víc 🙂 jestli to vyznělo špatně tak se omlouvám, nemyslím to zle 🙂

tynka07
3. únor 2018

@natysnovec tyyyjo, tak to je luxus 🙂 , taky bych brala mit chlapa doma. Ja mam slibeny alespon tyden 😂

tynka07
3. únor 2018

@pavlina30 tak sem vkladala. Jak dlouho ho beres?? Cetla jsem, ze pozirivni ucinky jsou od 1do 3.mesicu. U mne zabral druhy mesic

natysnovec
3. únor 2018

@mandarinka90 vim ale od te doby co mam po male varixy v deloze a na vajecnikach se bojim...to jsem s malou fakt nezazila...

natysnovec
3. únor 2018

@tynka07 No u natalky kdyz se nerodila tak byl doma asi mesic a tyden.Ale jaki by tam nebyl😁

pavlina30
3. únor 2018

@tynka07 Beru ho od 16.1.

tynka07
3. únor 2018

@natysnovec aha :D no to je jedno, ale ta opora. Ja ho u Ell nemela vubec a ted rikal, ze to byla blbost a ze to proste nejde a chxe byt s nami a hlavne mne pomoct.
Ale bojim se, pac kolega se cuka. Najednou presne na tu dobu ma naplanovanou dovolenou (zaplacenou) a nikoho jineho tam nema :(

tynka07
3. únor 2018

@pavlina30 tak moc moc moc 🍀🍀🍀 kolikaty DPO jsi??

natysnovec
3. únor 2018

@tynka07 taky hezky...ja sem stastna ze ta doba co tam manzel mel uuuplne skveleho kolegu pominuly...

tynka07
3. únor 2018

@natysnovec to bud rada, neni nad ro, kdyz ti to chce nekdo ,,zkazit,, a hlavne kdyz jemu pred par mesici rodila zena, tak jsme posouvali vse mozne a byl nonstop chudak v pohotovosti od 36tt do 42tt kdy malej prisel na svet :(,

pavlina30
3. únor 2018

@tynka07 Podle aplikace v mobilu měla být ovulace 1.2. ale jestli to tak opravdu bylo nevím.Včera mě pobolíval podbřišek takže se tam něco dělo určitě.Tak uvidíme

Strana