Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@lucifervlkova ti neni dobry. Je to jako kazda bylinka. Telo si zvykne a prestane ti fungovat. Schvalne jsou u bylinek urcena pravidla 3na1 (3tydny brat, 1.tyden vynechat) pozor na to, at ti neprestane ucinkovat, byla by to skoda
@apple_tree to bude ono ... Pokud si nedelala pauzy, tak si telo zvykne a pak ti neni k nicemu. Hlavni pravidlo bylinek je 3tydny na 1tyden
@tynka07 Mám drmek tablety a není psané,že by se měli vynechat.U rinktury to tak je to vím.
@tynka07 Co mám tedy dělat?
@lucifervlkova :/ to nvm ... Jak dlouho to beres bez pauzy??,
@lucifervlkova to plati celkove u bylinek. Ja si k tomu psala primo na mail jejich stranek, jak to je.
@tynka07 No mne to takhle rekla zenska pres cinskou medicinu a bylinky, ze to muzu brat furt, i pak v lekarne, kdyz jsem to vyzvedavala. Ale ja jsem to stejne brala tak na pul :D No to uz je jedno 🙂
Dnes jsem byla na krevni odbery na hormonalni profil, genetiku a AMH. Holky, to byla hruza, mne je strasne tezke najit zilu a oni potrebovali tri zkumavky, takze mi vzali z jednoho predlokti a pak z kazde ruku jeste z pesti. No byla jsem tam pres 20 minut, nez nabrali vsechnu potrebnou krev, mezitim se tam vystridaly 4 dalsi zenske, ktere sly taky na krev.
@budenas5 vzdyt ten pred tim tam byla sarka🙂
@budenas5 carka😁😁😁
@tynka07 od 24.12.bez pauzy
@natysnovec To byl dr max delany ve 12 vcera a rano v 6 mamatest nic
@apple_tree :( teda, to je neco ... Ale fsjn, ze budes vedet co a jak ;)
@lucifervlkova :/ fskt nevim ... Tak asi vix tydnu jak jeden, takhle vazne netusim :/
@budenas5 me se to ze zacatku zkazovalo odpoledne....
@natysnovec Ja mam uz i bolesti tak cekam kazdou chvili ms
@budenas5 Myslis,ze to dostanes?Ja ted zase resim streva...zacaly me nejak bolet a nevim co s tim...
Holky myslite ze ma smysl ten digitalni clearblue??

@vapka
@maice
@natysnovec Holky tak dnes mamatest snehobílo. Mam cyklus 34 dni a dnes 1. den meskam. Tak cekam kazdou chvili cekam.