icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

natysnovec
5. únor 2018

@budenas5 Ja bych ho zkusila...ja ho pak tsky delala...

budenas5
5. únor 2018

@natysnovec A jak dlouho po zpozdeni?

bajunka
5. únor 2018

@budenas5 MS i začátek těhu mají velmi podobné příznaky, zkus se nestresovat vydržet den dva a pak zkusit znovu test, předčasné testování může mít za následek akorát větší stres, protože těhu se ještě nemusí udržet a odejít s MS. Digitální test je docela vyhazování peněz, výsledek ti stejně po pár dnech zmizí, ten když už tak použít třeba na oznámení, když už je to "jisté" protože vypadá hezky 🙂

maice
5. únor 2018

@budenas5 Urcite...budes mit jasna...takovyhle trapeni :(

budenas5
5. únor 2018

@bajunka Ja mam uz zpozdeni 2. Den a nic :( me to stve. Zatim jsem delala test jen dnes a vcera. Tak ja ho udelam v patek 👌🏻😀

vapka
5. únor 2018

@budenas5 Držím palce holka, jsi dobrá, že vydržíš takovou dobu 😀 znám Tě už z črvnovek 2016 a už jsi zmákla v mezičase další miminko, my teď začali pracovat na 3, minulý týden proběhla ovulka, tak teď ta chvíle čekání 😀

bajunka
5. únor 2018

@budenas5 klidně zkus zítra nebo pozítří, a uvidíš jestli tam něco bude 🙂, jen nemá moc smysl dělat několik testů denně, prostě to chce vydržet 🙂

natysnovec
5. únor 2018

@budenas5 covece asi 1 den pred ms😀😀

maice
5. únor 2018

@budenas5 Ty mas teda vydrz...melo by tam byt neco uz v den vynechani ;)

tynka07
5. únor 2018

@maice my ja mela OT+ 28.10. Sex v ten den. Ovu byla 29.10. a to se zadarilo 🙂🍀🍀🍀drzim palce :*

tynka07
5. únor 2018

@budenas5 to nemusi nic znamenat. Taky sem cekala, ze MS dorazi dle bolesti a kde nic, tu nic 🙂

tynka07
5. únor 2018

@natysnovec jde o to jak... Me silene boleli z duvodu zacpy. Pred 3.tydny jsem zacala denne brat prpbiotika a mam svaty klid 👌

tynka07
5. únor 2018

@budenas5 ja ho delala 16DPO a mela jsem + 2-3 ;) drzim pesticky 🙂

bajunka
5. únor 2018

@tynka07 já měla poslední dva dny děsnou chuť na sex a jak se nesleduju tak jsem si po ...udělala OVU test a dvě dálnice, přiroda to má asi opravdu dobře vymyšlené 🙂

natysnovec
5. únor 2018

@tynka07 ja mam alergi na laktozu...rekly mi na gastroentrologickem odd ze mam jt na gyn. A tam mi reknou co a jak...ale dneska he to celkem dobre...na nevoknost od zaludku si davam tiktak, a rano sem si dala cig+ kafe a je mi dobre.Ja sem totiz prestala kourit uz kdy ale boli me to jak si poradne nedojsu asi.

bajunka
5. únor 2018

@natysnovec jedna cigareta omezí miminku přívod kyslíku až na 4 hodiny... proto se děti kuřaček rodí s nižší porodní váhou, protože je vlastně jejich maminky přidušují, + další problémy co z toho můžou být. Taky jsem byla kuřačka i když teda jen příležitostná,ale díky těhotenství jsme s tím sekla úplně.

natysnovec
5. únor 2018

@bajunka S moji malou jsem kourila od 5 mesice...silena chut...vim stidim se za to a je to trapny ale je to tak.A holka se narodila po 40 tt s porod vahou 3 500g a 50 cm...

budenas5
5. únor 2018

Holky tak mam ho doma za 149 kc a uvidime. Kdyz jeste bude zpozdeni ve stredu tak ho udelam 😀

maice
5. únor 2018

@budenas5 teda,ty nas napinas....utikej ho pocurat :D

maice
5. únor 2018

@tynka07 No kdybychom na to vlitli v den pozitivniho testu byla bych klidnejsi...Ale na druhou stranu + byl az dost pozde v noci...No uvidime ;)

tynka07
5. únor 2018

@budenas5 A vis presne, kdy byla ovu??

tynka07
5. únor 2018

@bajunka rozhodne jo ... Je to mocna carodejka ... Zacinam te prirode verit strasne moc 🙂

budenas5
5. únor 2018

@maice Za ty prachy pockam 😀😀😀😀
@tynka07 22.1 nebo 23.1 nevim ted jiste 😀😀

tynka07
5. únor 2018

@natysnovec alergie na laktozu je mrcha :/ ... Ale fskt to zkus, jestli je to kvuli zacpe. Vse lepsi jak cigo (taky sem kdysi kourila a vim jak to pomaha). Zacala jsem si stolici zaznamenavat. Chodila jsem 1*za pet dni se strasnyma bolestma. Naposledy jsem musela pouzit i projimadlo :( . a po tydnu a pul brani prpbiotik chodim denne a je mi fakt uzasne. Ani nafoukly brisko nemam 🙂 vazne jsem stastna. Urcite to zkus. Neni to ani drahy (levnejsi jak cigara :D )

tynka07
5. únor 2018

@bajunka jako uplne to asi nebude. U prvni sem kourila do 8mesice a mala se narodila 3 800,- a kourila jsem hodne.
Ale urcite to nepodporuju a NIKDY bych to uz neudelala.
Takze nez sme se zacali snazit znovu, tak jsem uz nekourila. Kdyz se zavedlo, tak sem byla bez ciga 10mesicu 🙂 a uz nechci kourit. Jsem rada, ze sem mela tu pevnou vuli 🙂

tynka07
5. únor 2018

Teda 3800g a 53xm

tynka07
5. únor 2018

@maice hodne zen to tak ma. Spis vetsina, ze se zavede az den po. Tam je dulezite, jestli vis, kdy je ovulace 🙂
Ja diky BT zjistila, ze jsme zkouseli vzdy den po OT+, ale pak mi doslo, ze uz je po ovu :D .
Tak jsme to vzali prave jednou takhle a bum 😂😂

maice
5. únor 2018

@tynka07 No...ja mela tento mesic nasazen clostibegyt, jinak mam ovulaci reletivne vypozorovanou...ale rentokrat me bolelo bricho i nekolik hodin pred pozit. testem a pak dnes rano...tak nevim,kdy nakonec byla...snad jsme to nacasovali dobre ;)

budenas5
5. únor 2018

Tak holky pocurala jsem digital ten to peoste ukazat musi a kaslu na to uz netestuju

budenas5
5. únor 2018

Tak jen pockam na ms 😀 ale alespon mam klid.

Strana