icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

budenas5
5. únor 2018

A tohle s te same moče s clerblue takze nic a prdim na to proste uz nemam cyklus 34 dni ale asi 40 😀😀😀😀😀😀

bajunka
5. únor 2018

@budenas5 nemusí, je méně citlivý než ty levný proužky,

budenas5
5. únor 2018

@bajunka Uz netestuju. Nikam to nevede. Bud to dostanu a nebo ne. Proste cas ukaze.

bajunka
5. únor 2018

@tynka07
@natysnovec já uznávám, že jsem na tohle kouření strašně přecitlivělá, když vidím maminu s břichem nebo s kočárkem a cigáro v hubě, tak mám chuť ji urazit pracku, taky tady byla jedna těhotná co vůbec nebrala ohled na to že je těhotná a všichni jí to říkali, a ona v klidu hulila a chlastala, holčička se narodila malá,ale relativně v pořádku, jen je hodně uplakaná a málo roste, a buhví jak se to na ní projeví časem. kamarádka má respirační problémy a doktor ji řekl, že to klidně může být tím, že její máma v těhotenství kouřila. Já nechodila v těhu ani do zakouřených míst, ještě, že teď už se nesmí uvnitř kouřit 🙂

bajunka
5. únor 2018

@budenas5 to ti jen schvaluju, ale to jsem psala už před tím nezbývá než počkat a pokud nedorazí do týdne a test bude stále negativní tak zavolat na gyndu...

natysnovec
5. únor 2018

@budenas5 ten sem mela taky...😀

natysnovec
5. únor 2018

@bajunka Ja prisznavam ze si dam rano jen Jedno....taky mi vasi kdyz jsu po ulici a vidim mamu s kocarem a huli detatku do kocarku nebo s briskem. Ja sem prestala ale kvuli tem atrev.jsem si dneska dala jen JEDNO.

natysnovec
5. únor 2018

@budenas5 ja tam vidim ale carku...

maice
5. únor 2018

@budenas5 tady se ale carka rysuje...to jsem blazen :(

vapka
5. únor 2018

@budenas5 já tam tu čárku vidím 😀

pavlina30
5. únor 2018

@budenas5 Já tam taky druhou čárku vidím

tasmyska
5. únor 2018

Tak a dneska jsme se s tím naším hráškem poprvé seznámili. 6.tt. Držím palečky holky, ať vám to výjde. Těhotná jsem po čtvrté a dítě mám zatím jedno. Už jsem si taky přeskákala kde čím, ale nevzdala to. Tak holky bojujte. Držím palečky ✊🍀😉

niki1107
5. únor 2018

Holky 😮 ! Mela jsem s novou ms zacit brat clostik a dnes jsem si po prichodu z prace udelala test vicemene jen tak bez jakehokoliv tuseni a tam tohle !!

natysnovec
5. únor 2018

@niki1107 pekny!!!Gratuluju!!!

niki1107
5. únor 2018

@natysnovec Moc dekuju !! I kdyz me pojima strach nebo myslenky, ze ten test nebyl treba v poradku ! Nemůžu tomu uverit. Ja byla přesvědčena o tom, ze nejsem, protoze me picha v podbrisku...💜

natysnovec
5. únor 2018

@niki1107 Me taky obcas pichne.Taky mam strach ale clovek si to nesmi moc pripoustet.....

eillie
5. únor 2018

Holky, maminky je tu nějaká co má nebo čeká dvojčátka?

tynka07
5. únor 2018

@budenas5 ale tak to mas alespon jisty :( ... Tak treba dalsi cyklus ... Hold ovu probehla dele
@bajunka Me se to ted taky prici, ale je fakt, ze v tehu je lepsi kourit, nez se totalne nervovat z toho, ze cigsro nemas. Je to hrozny, to ano, ale je to tak.
Prvni tehu jsem podelala jak sem mohla :( kourila jsem, denne jsem pila litry energetaku :( ... Az se divim, ze holka je vice mene v poradku (az na nemocnost) a proklinam se za to.
Proto jsem se pustila do sebe a druhemu brouckovi dam vse a chci, aby mu u mne bylo proste dobre a udelam pro to vse. I kdyby me nekdo mel nazyvat ,,tabulkovou,, matkou. Dcera to mela po porodu, male uz z prenatalu a jsem na sebe pysna (ted)
Grrr, sem se nejak vypsala :D

tynka07
5. únor 2018

@budenas5 No pockej, na PC tu // taky vidim :D ... Ty jsi tehule :D

tynka07
5. únor 2018

@eillie :/ postihl nas syndrom mizejiciho dvojcete, ale @kockakacka ceka dvojcatka 🙂

eillie
5. únor 2018

@tynka07
@kockakacka
já vím, že trošku předbhám a je to hodně individuální věc, ale zajímalo by mě ze zkušeností zda u dvojčátek kvůli rychlejšímu nárůstu HCG a hormonů obecně je tt pozitivní dřív nebo větší brzké nevolnosti? Jsem po stimulaci a máme potvrzené 2 ovulka 2dny po sobě, na test je ještě brzo, ale dnes celý den mě píchá podbřišek a motá se mi hlava a docela mě to začalo znervózňovat

maice
5. únor 2018

@budenas5 To opravdu vypada,ze ovulace byla pozdeji nez si myslis ;) Snad bude silit ;)

budenas5
5. únor 2018

Holky dekuju, ale jsem fakt smirena s ms. Jste ale moc hodny.

kockakacka
5. únor 2018

@eillie tak ja nevim...krev na hcg mi nebrali. Jedine, co jsem citila, tak od ovulace me bolelo bricho, 5DPO jsem mela závratě, ze jsem si musela lehnout, 10dpo me palila zaha :D jinak na ovu testu to slo videt uz 9DPO byl pozitivní - byla mi divna ta bolest bricha 25.DC :D těhotenský test jsem se odhodlala udelat az 11DPO, tedy 3dnx pred ms. Snad jsem pomohla :D

kockakacka
5. únor 2018

@eillie na nevolnosti netrpím, ´nastesti 🙏🏻 nebo jo kolem 10dpo mi bylo po ránu divne, probouzela jsem se 2-4h rano a sla na velkou :D to trvalo asi dva týdny, pak to odeznělo. Pak jen občas rano žaludek na vode

eillie
5. únor 2018

@kockakacka tak teď jsi naprosto přesně popsala co se mi teď děje. 😳 Bolest břicha, píchání břicha,, dneska celý den závratě, ale já naopak na záchod nemůžu...Teď jsem asi 7-8dpo (první ovu) druhá 5-6dpo (druhá) ...
V jakém týdnu jsi? 🙂

kockakacka
5. únor 2018

@eillie 🙂 ted podle ms 10+3 podle utz o neco mene ...me samotnou ty veci překvapily, ze jsem uz od zacatku mela takovy pocit, ze je se mnou neco jinak :D

stuplakova
5. únor 2018

@kladpol No přesně, když si srovnáš cenu umělého oplodnění a těchto prášků, tak bych osobně neváhala, protože to je úplně někde jinde. Taky umělé oplodnění je dost zásah do těla, se všemi těmi hormony a tak. To bych asi volila jako poslední možnost z obou hledisek 🙂.

jindriskalus
6. únor 2018
budenas5
6. únor 2018

Holky je mozne mit ovulaci az 28 DC?? A meskat tedy 3 dny ms?

Strana