Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@budenas5 Ajoj takze budem cekat....🙂
@natysnovec To uz by na testu neco bylo takze nic.
@maice Urcite jste to stihli!
Holky prosím o radu, mám jít na konizaci čípku, ted 19.2. a napadlo me, co kdyby se to zrovna povedlo a já byla tehotna ?To by přeci nebylo dobře pro to mimi :( Já se jen tak ptám, jestli s tím nemáte některá zkušenost, děkuji 🙂
@miluskah Určitě řekni, že je taková možnost a můžeš být těhu. Vím, že konizaci provádí i v těhotenství, to je ale podle závažnosti..... Jinak jak píše budenas5, tak je lepší alespoň 3 měsíce počkat, kvůli kontrole, jestli vše uřízli a jestli je čípek zhojený.... Také jí mám za sebou...
Ahoj holky, tak jsem si vcera jeste pro kontrolu udelala test clearblue a je to tam 😍. Jinak k dr jsem objednana 19.2., protoze ted jsem v nejakem 4.-5.tydnu. Mam na vas dotaz...kdyz uz se mi konecne splnil sen, ze mam pozitivni test, nemuzu se ubranit strachu, aby to dopadlo vse v poradku...a tak se ptam, testovali jste az do navstevy dr? Pro klid v dusi bych to delala denne, ale muj by z toho zesilel, uz tak mi rekl, ze si to tu nemám cist, ze jsem pak akorát ve stresu z vsemoznych rizik 😒. Prosim poraďte!
A jinak vsem drzim pesticky k vytouzenemu pozitiv. testu ! 💜💜💜
@niki1107 udelala jsem si jeden pro kontrolu po dvou dnech a po dalsich dbvovou dnech dalsi ale to spis protoze jsem ho mela doma, pak jsem volala dr a od te doby netestuju k doktorovi jdu v patek a pozitivni test jsem nasla pred ctrnacti dny. Strach je uplne normalni nic ale testovanim to nezmenis. Taky jsem nekdy strachy bez sebe, ale snažím se miminku verit a nestresovat...
@tynka07 dam uz jsem nervozni ale nasla chytla střevní chřipku a skončili jsme v nemocnici takze jsem musela prohlídku odložit... ale rikam si ze to tak na být a aspon uz bude něco vidět, jak se to blíží začínám se bát... ale to je po zamlklem tehu asi normalni, ale ted to vyjde a vsechno dobre dopadne 🙂
Holky, strasne moc bych ted chtela verit na znameni. Tento tyden jsme zacali resit doktory, v pondeli byli na krevni testy a pritel ma zitra spermiogram. A zrovna vcera rano mi psala kamaradka, ktera ani nevi, ze to ted resime, ze se ji zdalo, ze cekame holcicku. A vcera vecer se mi zniceho nic po 5 mesicich ozvala pani, u ktere jsem byla pro cinskou medicinu, ze si na me vzpomnela a jestli uz se zadarilo. To prece nemuze byt nahoda, ted uz to musi klapnout :D
@tynka07 postihlo, ale ne tak strasne jako u ditka...
@apple_tree určitě to klapne
@apple_tree Kez by!!! Drzim palecky. Ja dnes 3.dpo a nejak prestavam verit :( nevim...
@tynka07 tak uz sdim ve spitale tak sem zvedava co mi reknou....
@natysnovec Tak tfuj tfuj 🙂
uz sem po...tehu je dobry uz nam beha i srdicko,ale mam problem s tema strevama...😫😢😢

@budenas5 Jasně, ovulaci můžeš mít i třeba DC 50...