Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@lucifervlkova mam alergii na laktozu.Do te doby nez sem otehotnela tak to slo ale potom sem na to prisla prestala kourit..a bylo to raz na raz.Zacpa az me to dohanelo k placi,zaludek jako na vode,potom me furt boli bricho i v noci me to budi...ale s gyn.hlediska je vsechno v poradku.
@budenas5 ahoj...tak a mame srdicko...dneska sem poprve videla jak zacina tllouct🙂🙂❤️
@natysnovec jejda to je mazec.Já vždy říkám,že zácpa je horší jak.průjem.Co s tím?
@lucifervlkova t kdybych velala sem ovednana na zitra k obvodacce tak uvidime jestli da nejaky probiotika tebo zda udela nejake vysetreni....

@lucifervlkova ale jedna holcina co je tu ve skupine Ivf mi doporucila probiotika....tak uvidime co rekne i dr..
@niki1107 moc gratuluji 😍😍 jak dlouho jste se snažili? ☺ já bych to asi taky nevydržela a test si třeba každý 3.den pro můj klid udělala 😊 doufám, že se taky brzo dočkám // 😔
@budenas5 ahoj tak co ty??🙂)))Uz prisla ms?
@natysnovec me vzdycky spolehlive prozene ananas, taky se doporucuji merunky a svestky a ty probiotika by taky mohla pomoct
@abigail123 Moc dekuju !!!! 💜 Snazili jsme se od cervence lonskeho roku s tim, ze jsem po 11 letech vysadila HA. Loni v rijnu mi dr rekl, ze do roka nic neresi a pak prijit ted v lednu. No a ted 24.1. jsem byla na preventivce, dr mi rekl, ze dle utz jsem zdrava holka, ale ze teda zkusime vajecniky nastimulovat a od noveho cyklu ms jsem mela zacit brat clostik. A ms uz nepřišla 😊😊😊. Jsem hrozne stastna😍 ! Jinak asi nevydrzim netestovat, nevim...aspon 2krat tydne chci pro svuj klid 😉.
@natysnovec Ahojky, TT negativni a ma nikde. Gratuluji k srdicku 😘
@apple_tree urcite, znameni funguji!!!🍀🍀🍀
@natysnovec tak jak??? Ja byla dnes. Vse super, ukazali mi i male, ale zjistili, ze mam malo plodovky :( a 3 tydny bez sexu :( doufam, ze to bylo jen chvilkovy ❤
@natysnovec ja sem ti taky psala at si je koupis. Chodila jsem 1*/5-6dni a ted denne 😊
A jsou bezpecna 🙂 ... Necwkej snad ani na dr a kup si je
@apple_tree Já jsem taky měla podobné znamení - mamka se mě z ničeho nic zeptala, jestli nejsem těhotná (v tu dobu jsem byla asi jen týden po ovulaci) 🙂
Teď jsem byla par dni uplne bez priznaku asi jak jsem řešila nemocné dítě a pak mi zašla střevní chripka nebyl na to čas, dneska už mi zase zacina byt spatne, problem je ze moje hormony chtějí něco jiného než co by si žádala dieta při střevních obtížích :D
@natysnovec Budu držet pěsti
@hlasimse hele nevim. Az dorszim z prace, tak chci juknout na net. Jen nesmime sexovat a mam se kontrolovat, jestli z pochvy ,,neucuravam,, a jen vim, ze rizikobe to muze byt dost a je z toho dost potratu. Ale myslim pozitivne a takhle daleko se nedostaneme.
@darkwitch :D to je pak blbi, ale snazila bych se asi vyhovet radeji te diete 😂😂
Ahoj kocky, tak zitra jedu na gynekologii. Zkusi naberou krev, udelat utz a zkusime mimi pomoc. Zacnu brat asi clostik.
Ahoj holky. Já se asi zbláznim. Musím to někde alespoň napsat, nemužu to pořád říkat doma nebo kamarádce. Snažíme se dva roky o mimčo. Byli jsem na genetice. Já i přítel jsem naprosto v pořádku. Byla jsem silnější postavy, hubneme, snažime se... MS je na den pravidelná.... a // nikde... ted se v mém okolí narodili tři krásné děti... v rozmezí jednoho měsíce. A to je něco pro moje nervy... připadá mi, že je ted každá druhá co potkám těhotná, nebo už porodila...já mám problém se i podívat do kočárku, abych se nerozbrečela... jsou třeba dva měsíce, kdy jsem naprosto v pohodě... a pak nastane týden, kdy jsem na zabití...
@kreveta1 Ahoj 🙂 No jsme na tom podobne a ma to tak spousta z nas. V okoli same tehotne zenske, nemyslim, ze by jich bylo vic nez jindy, jen to clovek asi vic vnima. Ja mam ted v praci dve kolegyne tehotne, blizko kamaradku tehotnou a svagrova bude rodit za mesic. A nemam chut se stykat ani s jednou, ale dost tezko se da tomu vyhnout v tak blizkem okruhu lidi. Ale nedela mi to dobre byt s nema v kontaktu. Jinak my se snazime rok, v pondeli jsme byli na odberech krve na genetiku a muj hormonalni profil, zitra jde pritel na spermiogram... Taky mam ms pravidelnou na den presne, taky hubnu, od leta mam dole 15 kg, jeste 4 kg a mam idealni vahu, vyzkouseli jsme kde co a porad se nedari. No jsem zvedava, co nam zjisti z tech testu...
@apple_tree drzim palce. Snad bude vse v pořádku. Mne je 27 a přítelovi 28. Porad si říkám ze na IVF máme čas, když jsme vlastně oba zdraví...Někdy když dostanu MS, tak jsem úplně v klidu, někdy to ořvu...vsichni říkají nemyslí na to...ale copak to jde ?? Mne Teda ne ! A to se snažím...Dej vědět az budete mít Výsledky.
@stuplakova Ano přesně tak umělé oplodnění si necháváme až jako úplně poslední možnost, protože přesně jak píšeš je to dost velký zásah do těla. Kamarádka měla problém s otěhotněním a bez umělého to nešlo a říkala, že píchat si do sebe pořád ty hormony bylo strašně nepříjemné ☹.
Holky asi vam budu pripadat jako magor, ale neco me napadlo. Posledni ms jsem mela 28.11 3 dny. Pak 1.1 3 dny a vzdy jen takove kapky a vic ani tuk. Pak jsem nekdy v pulce ledna zase nasla tech par kapek na kalhotkach a na tom testu minule byl duch a ted taky. Pribrala jsem 7 kg atd atd. Myslite si, ze je mozny ze jsem davno tehu??? Prikladam foto z minuleho mesice

@natysnovec Ahoj co máš se střevama?