icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

budenas5
5. únor 2018

@vapka
@maice
@natysnovec Holky tak dnes mamatest snehobílo. Mam cyklus 34 dni a dnes 1. den meskam. Tak cekam kazdou chvili cekam.

tynka07
5. únor 2018

@lucifervlkova ti neni dobry. Je to jako kazda bylinka. Telo si zvykne a prestane ti fungovat. Schvalne jsou u bylinek urcena pravidla 3na1 (3tydny brat, 1.tyden vynechat) pozor na to, at ti neprestane ucinkovat, byla by to skoda

tynka07
5. únor 2018

@pavlina30 mel by byt vysazen tyden (alespon). Ja vysavysazovala cca 10DPO (kdyz nebyly//) a zacala pak az po MS, kdyz se zacala znovu tvorit sliznice 😊

tynka07
5. únor 2018

@apple_tree to bude ono ... Pokud si nedelala pauzy, tak si telo zvykne a pak ti neni k nicemu. Hlavni pravidlo bylinek je 3tydny na 1tyden

tynka07
5. únor 2018

@budenas5 ahooooj a potichoucku gratuluji, ja ji tam pekne vidim ❤❤❤❤🍀🍀🍀🍀🍀 tak sup a jen do re zpravy 🍀

tynka07
5. únor 2018

@budenas5 aha promin, ted sem ro cerla. ale muze to delat, ze mas jiny test ;) zitra se urcite objevi. Kolik DPO jsi??

lucifervlkova
5. únor 2018

@tynka07 Mám drmek tablety a není psané,že by se měli vynechat.U rinktury to tak je to vím.

lucifervlkova
5. únor 2018

@tynka07 Co mám tedy dělat?

budenas5
5. únor 2018

@tynka07 14DPO 😩 uz to vzdavam

tynka07
5. únor 2018

@lucifervlkova :/ to nvm ... Jak dlouho to beres bez pauzy??,

tynka07
5. únor 2018

@lucifervlkova to plati celkove u bylinek. Ja si k tomu psala primo na mail jejich stranek, jak to je.

tynka07
5. únor 2018

@budenas5 jeste to nehazej za hlavu OT mas??

tynka07
5. únor 2018

@budenas5 14DPO by uz neco bylo :/ ale muze ti pomaleji rust hCG a nebo ovu mohla byt dyl

budenas5
5. únor 2018

@tynka07 Prdim na to. 👻

apple_tree
5. únor 2018

@tynka07 No mne to takhle rekla zenska pres cinskou medicinu a bylinky, ze to muzu brat furt, i pak v lekarne, kdyz jsem to vyzvedavala. Ale ja jsem to stejne brala tak na pul :D No to uz je jedno 🙂
Dnes jsem byla na krevni odbery na hormonalni profil, genetiku a AMH. Holky, to byla hruza, mne je strasne tezke najit zilu a oni potrebovali tri zkumavky, takze mi vzali z jednoho predlokti a pak z kazde ruku jeste z pesti. No byla jsem tam pres 20 minut, nez nabrali vsechnu potrebnou krev, mezitim se tam vystridaly 4 dalsi zenske, ktere sly taky na krev.

natysnovec
5. únor 2018

@budenas5 vzdyt ten pred tim tam byla sarka🙂

natysnovec
5. únor 2018

@budenas5 carka😁😁😁

lucifervlkova
5. únor 2018

@tynka07 od 24.12.bez pauzy

budenas5
5. únor 2018

@natysnovec To byl dr max delany ve 12 vcera a rano v 6 mamatest nic

tynka07
5. únor 2018

@apple_tree :( teda, to je neco ... Ale fsjn, ze budes vedet co a jak ;)

tynka07
5. únor 2018

@lucifervlkova :/ fskt nevim ... Tak asi vix tydnu jak jeden, takhle vazne netusim :/

natysnovec
5. únor 2018

@budenas5 me se to ze zacatku zkazovalo odpoledne....

maice
5. únor 2018

Ahoj holky,tak v sobotu cca ve 23 takoveto testiky...v nedeli vecer sexik...jen se bojim,jestli to nebylo pozde :( mate nektera zkusenost,mohla byt ovulace i pred takto silnym testem???

pavlina30
5. únor 2018

@tynka07 Děkuji tak já počkám taky aspoň do 10 DPO a vysadím ho.Vím že u bylinek se to tak dělatfakt má dělala jsem to tak i když jsem pila kontryhel,ale teď jsem si nebyla jistá

pavlina30
5. únor 2018

@maice Co jsem četla od holek co jim tohle osvětlil doktor ovulka bývá 24-48 hodin po takovýchto testech.Takže myslím že nic není ztraceno 😉

natysnovec
5. únor 2018

@maice ahoj nn tp by jste mely stihnout...jak rika @pavlina30 me taky rikal dr ze je to 24-48 h a sper.se ti v tele udrzi 3-5 dni...nebuj

maice
5. únor 2018

@pavlina30 Kdyby tak...trefili bychom to presne!!! Tak snad ✊🤞

budenas5
5. únor 2018

@natysnovec Ja mam uz i bolesti tak cekam kazdou chvili ms

natysnovec
5. únor 2018

@budenas5 Myslis,ze to dostanes?Ja ted zase resim streva...zacaly me nejak bolet a nevim co s tim...

budenas5
5. únor 2018

Holky myslite ze ma smysl ten digitalni clearblue??

Strana