icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

budenas5
8. únor 2018

Kocky tak mi volali ze krev je negativni

natysnovec
8. únor 2018

@budenas5 tak to je divny...kdyz ti videl i poz test rikaly kolik tam je jednotek?

moxha
8. únor 2018

@budenas5 to je mi líto,ale hodnota z krve je nejprůkaznější metodou.Výsledky víš od svého gynekologa a nebo přímo z laboratoře?

budenas5
8. únor 2018

@moxha Od gynekologa.
@natysnovec Jednotky nerikali, ale to je zbytecny. Proste negativni.

natysnovec
8. únor 2018

@budenas5 ja mela hoodne nizky hcg a je s toho tehu.

kockakacka
8. únor 2018

@eillie zkusim ti najit fotky 4.odspodu byla ovulace 3. Odspodu 16.dc 2.odspodu 9dpo poslední 10dpo

kockakacka
8. únor 2018
lucifervlkova
8. únor 2018

@budenas5 To mě mrzí😢Nezoufat to jednou vyjít musí.Dobře vím jaké to je.

kreveta1
8. únor 2018

@budenas5 Ahoj, znám to jaké to je. Já jsem volala pro výsledky a pak jsem řvala jako tele celé odpoledne... pořád doufám že budeme tří 🙂 snad někdy... držím ti palce 🙂

eillie
8. únor 2018

@kockakacka týý jo děkuju mooc, to je skvěly pro srovnaní! Nejvíc zlatá jsi 🙂
já včera měla o trošičku slabší než máš ty 9dpo. 🙂 tak ted budu porovnávat s těma tvýma :D snad najdu // a taky budou dvojky 👶👶🍀

kockakacka
8. únor 2018

@eillie nemáš zač 🙂 me k testu dokonaly holky, js chtěla pockat do dne předpokládané ms, ale nakonec jsem to zkusila a nemohla přestat brecet 😂 Doporucuji ten plastový test ruzovy Livsane z Benu

eillie
8. únor 2018

@kockakacka to se ti nedívím, to musel být užasný moment 🙂 Kor takto brzo ❤. Já jestli se nám po skoro dvou letech zadařílo, tak budu brečet uplně stejně :D

kockakacka
8. únor 2018

@eillie no, brzo nevim, trvalo to květen - prosinec, jasne, neni to tak dlouho jako u tebe, ale uz to bylo neprijemne...stejne tak, kdyz mi v říjnu rekli, ze mam tolik prolaktinu, ze jsem prakticky neplodna

eillie
8. únor 2018

@kockakacka JÁ tím brzo myslela brzo po ovulaci jakože už 9.den... To jak jste se snažili dlouho jsem nevedela, tak se omlouvám, jak blbě jsem to napsala 🙂 A ten prolaktin ti nějak hormonálně shazovali dolu?

katkas75
8. únor 2018

@apple_tree necháváme. Plánujeme jiné věci,snažíme se na to neupinat. Mně se to celkem daří,ale každý měsíc trochu doufám a s každou ms je i malé zklamání. Ale řekla bych,že mám teď lepší období,jsem docela v klidu.😉 Můj muž je přesvědčený, že děti mít budeme,ale bavíme se i k adopci. Mě by to martyrium po doktorech asi psychicky dorazilo. Větší šanci máme možná takto. A zároveň se připravuji na variantu,že své děti mít nebudu.

tynka07
8. únor 2018

@natysnovec a co nakonec??

kockakacka
8. únor 2018

@eillie neeee, v pohode, ja to spatne pochopila 🙈 Jj v říjnu hodnota 1370 (norma 50-600) dali mi dostinex 1tb tydne a rekli, ze nedokáži rict kdy se to spraví, ze je ta hodnota opravdu hodne vysoká a ze ted otehotnet je nemožné..pak odběry za 6 tydnu po 6 tabletkach dostinexu a hodnota byla 27! :D neuveritelne, tak doktor rikal tak ted každy den 10x 😂 Ze je velika sance, vlastně pry největší za celou dobu..a ono to fakt vyslo

natysnovec
8. únor 2018

@tynka07 probiotika nemuzu protoze je v tom laktoza...tam mam nejaky specialni,sab simplex,a nejaky cipky na noc...tak sem na to zvedava

eillie
8. únor 2018

@kockakacka To je až neuveřitelný, takové zlepšení. Prolaktin je hrozný zabiják, já ho měla vysoko před 2 lety, dokonce se mi vytvořilo mlíko, jsem na to přišla uplně náhodou, když jsem si vlétě na balkoné sklepávala drobky od jídla z výstřihu a jak jsem přejela pres prsa rukou dolů tak doslova vystříklo mlíko 😨 me to v tu chvili hrozně vydesilo ....ale je pravda, že to bylo v období co jsem byla ale hodně ve stresu a neměla rok MS. Co začala chodit zpatky MS, tak už mi nikdy nikdo prolaktin neměřil

apple_tree
8. únor 2018

@katkas75 Ja verim tomu, ze deti prijdou. U vas i u nas. Uvidis 🙂 A urcite si myslim, ze je lepsi tvuj pristup se na to neupinat a neresit, nez kazdy mesic vysilovat s merenim teploty a ovulacnima testama. Prcek si nas najde, az bude spravny cas 🙂 ...uz aby to bylo :D

skripmart
8. únor 2018

Holky ... jdu pro radu ... segra s mužem se snaží o prcka od července .... cyklus má 24denni ... tento měsíc poprvé zkouší ovulacni testy ... 15 dc a na testech nic ... je možné ze by ovulacni testy ovulacni neukazali?? Nebo se trefila do anovulaku .... nebo ovulaci nemá???a i kdyby přišla teď ... není zase krátká ta poovulacni fáze??? Nějaké rady??

pavlina30
8. únor 2018

Holky vím že ovu test může těhu ukázat dřív než těhu test.Dnes jsem 7 DPO a na ovu testu tohle.Co myslíte?

martina250703
8. únor 2018

@skripmart Mně ovu testy neukázal nic. A otěhotněla jsem.

pavlina30
8. únor 2018

Po zaschnutí takto

norna
8. únor 2018

@pavlina30 ahoj zda se mi to trochu malo..takove carky jsem mela cely mesic ale zase u kazde je to taky jine a individualni..ja mela takhle

pavlina30
8. únor 2018

@norna Tak můžu být těhu chvíli.Zítra ráno udělám těhu test a uvidím

norna
8. únor 2018

@pavlina30 drzim palecky😉

skripmart
8. únor 2018

@norna tak zda se mi to na 7 dpo dost brzo ... já měla ovu test pozitivní cely cyklus ale tomu tehu bych věřila 🙂 já to měla takto 🙂

moxha
8. únor 2018

@pavlina30 já to tak měla a těhu jsem byla.Tak držím pěsti

Jinak holky jdu pro radu.Ovulaci mívám 14dc při 28 dením cyklu.Minulý cyklus byl kratší 26 dní a dnes 17 DC a ovu testy vypadají takto.Od spoda udělaný ve
(čtvrtek,sobota,pondělí,středa,čtvrtek).Sexik byl v sobotu a úterý.Hleník už několik dní ( dnes už minimálně),ale bolesti v zádech celkem výrazné.Měla jste to některá taky tak?

moxha
8. únor 2018
Strana