Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Mám 3dny do ms.. Zkusila jsem test a zase bílo.. Už nejsem ani smutná, spíš mě to s**e... Tak počkám do ms a objednám se k dr, pokud bude mít k tomu ze se nám nedaří pořád celkem laxni přístup tak už mám v záloze nového dr, který nic nenechává náhodě..
@kockakacka já se asi zblázním, klepu se jako blázen a netuším zda se můžu radovat, nebo ne?
Holky prosím řekněte, že tam jsou // 🙏 a není to jen ryska...
Jsem asi 10-11dpo. Foceno asi do 10min pak jsem musela letět do práce.
Taky vidím , další test pozítří a bude určitě silnější ✊
@fanunka dnes hned pobezim koupit, toto jsem kupovala včera u nás v lékárně a jiný neměli, ale citlivost má také 10... Vím, že 10-11dpo je hrozně brzo, kdyby mi nesili ovu testy a poslední 3dny se mi netočila hlava, tak počkám do pondělí. Ale nějak mě to hlodalo.. teď jsem si ale vůbec nepomohla 😅
Holky drzim vsem palecky at najdete 2 //. Mam ms.
@pavlina30 ja mela jeste 9dpo test snehobili a ovu testy tak podobne jako ty. Carka vcelku pekna prisla az 11 dpo. Vydrz vydrz 🙂
Ahoj holky poprosím Vás o radu či zkušenost. Testuji tento měsíc poprvé, poslední cyklus byl 45 dní místo obvyklých 35. Proužky zatim nedosáhly stejné či vyšší intenzity. Dnes je test už sotva znatelný. Myslíte že bych mela testovat už dřív? Nebo se Vám také stává,že se Vám test dostatečně nezabarví? Nějak z toho nedokážu nic vyčíst. Děkuji za případné odpovědi
@eillie ja ji tam teda vidim dost zřetelně ❤️👍🏻
@budenas5 to je mi líto.Tak snad to vyjde příští měsíc
@misticka92 také jsem tento měsíc měla neprůkazne ovu testy....možna byla ovulace 19 DC

@moxha Děkuji moc zítra udělám TT a uvidí se