Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@misticka92 ja myslim,ze ovu byla nekdy mezi 18 a 19DC,vypada to na dr max testy a ty maji nizsi citlivost.
Ahoj tak u doktorky těhotenství potvrzeno, mimco velikosti odpovida a dostala jsem prukazku. Srdicko mi sice poslechnout nedala, vlastne ho ani nezminila, ale slova v prukazce jeden zivy plod mluvi jasne, kontrola za mesic a ještě se musim objednat na screening do gennetu, protoze jsem odmitla jit k Apolinari ze se tam bojim :D
A mozna to z te zpravy neni videt ale mamman strasnou radost :D
@bajunka děkuji za odpoved takove informace se hodí, jsou to dr max
@bajunka myslis pozitivni a ovu za 24_48hodin ?
@baraskaska Děkuji moc 🙂
Tak holky...5dpo a uz me boli bricho,prsa a hlava...ta psychika je mocna carodejka 😀😂😀
@tynka07 toz vím,ale to by byla dobrá haluz, jsem se právě přepla do modu hubnutí do plavek a příjde mi to strašně brzo 5DPO, to spíš nějakej výkyv 🙂 či erupce na slunci 🙂, jako dnes jsem byla děsně unavená a bolí mně kyčle,ale to předkládám tomu že jsem začala zas cvičit a změnila stravu 🙂...Teď o víkendu mně čeká WS hormonální jogy a doufám, že co se tam naučím mi pomůže od toho PCO, už jsem si na léto naplánovala prodloužený víkend v Helsinkách a to bych nemohla.
Ahojky, dlouho jsem neprispivila. Jen kouknu co je noveho. U me nic,mozna jen to, ze pred MS nespinim, chodi mi jak ma. Ovulace se mi posunula na 9 den po ms, LF mam dlouhych 18 dni. S chlapem nespim a ani nechci. Zasekla jsem se pote co se do me udelal a na me se vykaslal, radeji rekl, ze chce spat. Sice jsem krvacela po styku (mam hodne citlivy cipek), ale i tak mu v tom nemohlo zabranit, aby me dodelal. Na druhy den jsem mu o tom rekla, jeste se na me nastval.
@kladpol Já jsem to naštěstí podstoupit nemusela, stačily nám je prášky a zabraly parádně 🙂. Slyšela jsem o tom že je to strašně nepříjemné, hlavně do sebe musíš píchat hormony a pořád něco. Takhle slupnu tabletku a je to 😀.

@moxha dekuji za odpoved, jestli byl opravdu nektery pozitivni tak asi jak pises 19dc ma trosku okraj v barve kontrolni carky.