icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

misticka92
9. únor 2018

@moxha dekuji za odpoved, jestli byl opravdu nektery pozitivni tak asi jak pises 19dc ma trosku okraj v barve kontrolni carky.

bajunka
9. únor 2018

@misticka92 ja myslim,ze ovu byla nekdy mezi 18 a 19DC,vypada to na dr max testy a ty maji nizsi citlivost.

darkwitch
9. únor 2018

Ahoj tak u doktorky těhotenství potvrzeno, mimco velikosti odpovida a dostala jsem prukazku. Srdicko mi sice poslechnout nedala, vlastne ho ani nezminila, ale slova v prukazce jeden zivy plod mluvi jasne, kontrola za mesic a ještě se musim objednat na screening do gennetu, protoze jsem odmitla jit k Apolinari ze se tam bojim :D

darkwitch
9. únor 2018

A mozna to z te zpravy neni videt ale mamman strasnou radost :D

misticka92
9. únor 2018

@bajunka děkuji za odpoved takove informace se hodí, jsou to dr max

misticka92
9. únor 2018

@bajunka myslis pozitivni a ovu za 24_48hodin ?

bajunka
9. únor 2018

@pavlina30 jako čárky na OVU testech jsou,no a šance dokud nedorazi MS je 🙂, ale tys psala, že máš taky PCO a právě jedním z věcí čím se i projevuje,že je zvýšená hladina LH hormonu, takže právě čárky na OVU testech, holt musíš počkat na TT

bajunka
9. únor 2018

Ja jsem si udelala ze srandy Ovu test a na to ze byla Ovu v sobotu vecer tak je dost vyrazny...

pavlina30
9. únor 2018

@baraskaska Děkuji moc 🙂

pavlina30
9. únor 2018

@bajunka Mám PCO ale slabší.MS mi normálně chodí každý měsíc.Jediné co že mám ty cističky na vaječnících

bajunka
9. únor 2018

@pavlina30 ale prave ty cysty na vajecnicich zvedaji to LH,ale drzim pesti,aby za par dnu byly dve carky na tehu testu 🙂

pavlina30
9. únor 2018

@bajunka Děkuji já doufám

tynka07
9. únor 2018

@bajunka a to vis co by mohlo znamenat ze??? 😊🍀🍀

tynka07
9. únor 2018

@darkwitch aaaaa 🙂 krasa, moc Vam gratuluji ❤

moxha
9. únor 2018

@darkwitch moc gratuluji

darkwitch
9. únor 2018

@tynka07 děkuji 🙂

maice
9. únor 2018

Tak holky...5dpo a uz me boli bricho,prsa a hlava...ta psychika je mocna carodejka 😀😂😀

hlasimse
9. únor 2018

@darkwitch gratuluju!

vapka
9. únor 2018

@darkwitch moc gratuluji, jen se chci zeptat, proč se bojíš k Apolináři 😀

budenas5
9. únor 2018

@maice Tak snad to vyjde alespon tobe. 😘

maice
9. únor 2018

@budenas5 Kez by...ale je blbost,aby neco bylo takhle brzo...hlava blbne

bajunka
9. únor 2018

@tynka07 toz vím,ale to by byla dobrá haluz, jsem se právě přepla do modu hubnutí do plavek a příjde mi to strašně brzo 5DPO, to spíš nějakej výkyv 🙂 či erupce na slunci 🙂, jako dnes jsem byla děsně unavená a bolí mně kyčle,ale to předkládám tomu že jsem začala zas cvičit a změnila stravu 🙂...Teď o víkendu mně čeká WS hormonální jogy a doufám, že co se tam naučím mi pomůže od toho PCO, už jsem si na léto naplánovala prodloužený víkend v Helsinkách a to bych nemohla.

aklin
9. únor 2018

Ahojky, dlouho jsem neprispivila. Jen kouknu co je noveho. U me nic,mozna jen to, ze pred MS nespinim, chodi mi jak ma. Ovulace se mi posunula na 9 den po ms, LF mam dlouhych 18 dni. S chlapem nespim a ani nechci. Zasekla jsem se pote co se do me udelal a na me se vykaslal, radeji rekl, ze chce spat. Sice jsem krvacela po styku (mam hodne citlivy cipek), ale i tak mu v tom nemohlo zabranit, aby me dodelal. Na druhy den jsem mu o tom rekla, jeste se na me nastval.

stuplakova
9. únor 2018

@kladpol Já jsem to naštěstí podstoupit nemusela, stačily nám je prášky a zabraly parádně 🙂. Slyšela jsem o tom že je to strašně nepříjemné, hlavně do sebe musíš píchat hormony a pořád něco. Takhle slupnu tabletku a je to 😀.

darkwitch
10. únor 2018

@vapka to není žádný racionalni duvod, ale protoze jsem mela minule zamlkle tehu a tam mi na to přišli a delali revizi tak sem radši chtela jit do gennetu kde to dobře dopadlo, na vedome urovni vim ze je to nesmysl ale podvedomi se to tezko vysvetluje

pavlina30
10. únor 2018

Ahoj holky dnes jsem sibzase skusila udělat ovu test.Zdá se mi to nebo sílí?Pro porovnání se dvěma z předvčerejška a včerejška

maice
10. únor 2018

@pavlina30 Siliiiiiii ❤️❤️❤️Drzim 🤞🤞🤞

pavlina30
10. únor 2018

@maice Děkuji jen podotýkám že ovu u mě už proběhla teď testuju jestli nejsem těhu vím že ovu test může těhotenství ukázat

bajunka
10. únor 2018

@pavlina30 to zacina vypadat opravdu nadejne 🙂

pavlina30
10. únor 2018

@bajunka Děkuji je fakt že já se i cítím tak nějak zvláštně.A furt mě ,,tahá,, v podbřišku,chodím častěji na záchod a občas píchne v prsou.Tak uvidíme

Strana