icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

eillie
10. únor 2018

Holky takto dnes ráno ❤️🍀 pomalu tomu začínám věřit . Dnes už tam tu částku vidím. Není to vymysleny duch

pavlina30
10. únor 2018

@eillie Tý jo gratuluji.Doufám že já je najdu taky a ne jen na ovu testu

sticker
moxha
10. únor 2018

@eillie držím pěsti!

@pavlina30 vypadá to moc dobře...dělalas UŽ těhu test?

pavlina30
10. únor 2018

@moxha Těhu test jsem dělala včera ráno.Byl negativní

eillie
10. únor 2018

@pavlina30 děkuju ❤️ budu na tebe myslet a držet palečky ať brzo taky najdeš //

eillie
10. únor 2018

@moxha děkuju ❤️

pavlina30
10. únor 2018

@eillie Děkuju moc <3

maice
10. únor 2018

@pavlina30 Jj...sleduju to ;)

maice
10. únor 2018

@eillie To vypada dost nadejne....potichounku gratuluji. Ja musim na testik vydrzet alespon do stredy :(

vapka
10. únor 2018

@darkwitch děkuji za odpověď, to chápu. Já už tam rodila 2x a pokud se zadaří, tak bych chtěla zase tam 😀 držím palce k pohodovému těhotenství 😀

natysnovec
10. únor 2018

Holky ten muj semnou nechce spat protoze se pry boji aby se neco nestalo....Co mu mam rict🤔☹️

natysnovec
10. únor 2018

Nevim:'(:'(tohle sem nikdy neresila...:'(

pavlina30
10. únor 2018

@natysnovec Že se nic stát nemůže protože až do dělohy nepronikne.A navíc ji chrání děložní čípek.

natysnovec
10. únor 2018

@pavlina30 A ani stahy pri orgas...☹

bajunka
10. únor 2018

@natysnovec ne ani stahy pri orgasmu, pokud byste nemeli mit sex tak ti to dokrori reknou,takze klidne muzete sovadet do aleluja...

natysnovec
10. únor 2018

@bajunka snad to pochopi....🙂dekuji holky....

pavlina30
10. únor 2018

@natysnovec Ne ani stahy.Opravdu se není čeho bát.Mám tři děti a při všech jsme s ex sexovali jak o život 😉

natysnovec
10. únor 2018

@pavlina30 dobre

tynka07
10. únor 2018

@bajunka není nad krásnější důvod ke zrušení plánů :D
Ale je fakt, že toto může i značit cystu
@aklin To je mi líto a je to dost hnusný a sobecký .... to bych na to asi kašlala taky, ať se udělá rukou :(
@pavlina30 no to si piš, že sílí 🙂 ... to bude těhuuuu 🙂

tynka07
10. únor 2018

@eillie krása, paráda, naprosto boží <3 obrovská potichá gratulace 🙂 ... miluju tyto zprávy 🙂

tynka07
10. únor 2018

@pavlina30 mne se slabší duch ukázal až když jsem měla pozitivní OT :D
1. 8DPO OT
2. 9DPO OT
3. 12DPO OT+
4. 12DPO TT duch
A // byli 14DPO

a to dle grafu byla nidace 7DPO 🙂
Určitě tam bude, jen chvilku vyčkej 🙂

eillie
10. únor 2018

@tynka07 děkuju moc. ❤️ Já jen doufám, že všechno půjde vporadku jak má 🍀... 🙏

Také miluju tyto zprávy 😊 vždy to upřímně každé mamince preju co našla // 😍

pavlina30
10. únor 2018

@tynka07 Já měla dnes OT takoví.A mám pocit jako by se mi už ,,nafoukla,, děloha když se trošku zohnu nebo něco tak mě to tlačí.A teď večer dělal přítel smažené žampiony a mě smrděli ani jsem je nesnědla.A to mě jinak žampiony chutnají

pavlina30
10. únor 2018

@tynka07 Jinak děkuji moc <3

tynka07
10. únor 2018

@eillie přesně ... a buď jsem se modlila ať jsem to příště já a nebo teď už držím každé snažilce, co má po ovulaci 🙂 ... je to nádhera. Kdy se budeš objednávat??

tynka07
10. únor 2018

@pavlina30 jsem zastánce nesledování příznaků :D hlava je strašná na tohle :D ... ale jinak testík krásnej 🙂 a třeba zpětné uvědomnění je, že hned pár dní po ovu jsem při sezení cítila velkou bublinu v podbřišku. Jen jak jsem nechtěla sledovat symptomy, tak jsem to přisuzovala zácpě :D
Tak teď už jen držím palečky 🙂 ... kdy budeš dělat další TT???

pavlina30
10. únor 2018

@tynka07 No já se taky snažím nesledovat,ale nejde to kor když je mi teď večer po jídle divně.Navíc cca tak pátý den po ovu mě píchalo v podbřišku a píchá mě furt.Další TT chci dělat v pondělí to budu 11 DPO

eillie
10. únor 2018

@tynka07 přesně jak píšeš!! 🙂 Objednana jsem na úterý, chtěla bych to na Valentýna říct chlapovi doma. Ještě nic neví. bojím se jak se to bude vyvíjet a nechci předbíhat, snažili jsme se dlouho a toto byla poslední šance s Clostikem před IVF. .. ale počítám stím, že Doktor asi ještě vůbec nic neuvidí?

Kdy jde zhruba poprvé vidět bublinku na ultrazvuku??

bajunka
10. únor 2018

@eillie ne doktor fakt nic neuvidi,maximalne vysokou sliznici,ale muzes mu dat pocurany test,to uzje budou urcite carky jak dalnice 🙂

eillie
10. únor 2018

Holky kdy je poprvé vidět na ultrazvuku bublinka ?

Strana