Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Holky ten muj semnou nechce spat protoze se pry boji aby se neco nestalo....Co mu mam rict🤔☹️
Nevim:'(:'(tohle sem nikdy neresila...:'(
@natysnovec Že se nic stát nemůže protože až do dělohy nepronikne.A navíc ji chrání děložní čípek.
@pavlina30 A ani stahy pri orgas...☹
@natysnovec ne ani stahy pri orgasmu, pokud byste nemeli mit sex tak ti to dokrori reknou,takze klidne muzete sovadet do aleluja...
@bajunka snad to pochopi....🙂dekuji holky....
@natysnovec Ne ani stahy.Opravdu se není čeho bát.Mám tři děti a při všech jsme s ex sexovali jak o život 😉
@pavlina30 dobre
@pavlina30 jsem zastánce nesledování příznaků :D hlava je strašná na tohle :D ... ale jinak testík krásnej 🙂 a třeba zpětné uvědomnění je, že hned pár dní po ovu jsem při sezení cítila velkou bublinu v podbřišku. Jen jak jsem nechtěla sledovat symptomy, tak jsem to přisuzovala zácpě :D
Tak teď už jen držím palečky 🙂 ... kdy budeš dělat další TT???
@tynka07 přesně jak píšeš!! 🙂 Objednana jsem na úterý, chtěla bych to na Valentýna říct chlapovi doma. Ještě nic neví. bojím se jak se to bude vyvíjet a nechci předbíhat, snažili jsme se dlouho a toto byla poslední šance s Clostikem před IVF. .. ale počítám stím, že Doktor asi ještě vůbec nic neuvidí?
Kdy jde zhruba poprvé vidět bublinku na ultrazvuku??
Holky kdy je poprvé vidět na ultrazvuku bublinka ?

Holky takto dnes ráno ❤️🍀 pomalu tomu začínám věřit . Dnes už tam tu částku vidím. Není to vymysleny duch