Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
U mě při prvním těhu po pozitivním TT jsem byla ve 4tt nebylo vidět nic vzali mi krev a ta těhu potvrdila.V 6tt už bylo vidět a bylo i srdíčko
@pavlina30 toto je moje první, tak zatím vůbec netuším jak a kdy jde vidět... A ani nevím jak se počítají ty týdny? V tom se přiznám mám pořád dokonalý zmatek. Pochopila jsem, tě se to počítá od prvního dne ms, ale já měla ovulaci až 21-22dc to bych podle těch počtu teď byla 5tt+4 což mi přejde jako blbost to takto počítat...
@biedronca brzy po sobě. Prvně jsem samovolně potratila v osmém tt, potom jsem měla zamlklé těhu, no a za tři měsíce po tom jsem počala syna a to už bylo všechno v pořádku. Je pravda, že po kyretáži to jde raz dva. Pak jsem měla konizaci čípku v dubnu no a po třech letech přesně jsem zase těhotná a věřím, že všechno dobře dopadne. Zvlášť když se nám všechny těhu podařily na první dobrou😀
@eillie a skrze srdicko ... Byla jsem v 5+4 (vlastne 5+6tt) a byl videt jen prazdny gest.vacek :( byla jsem z toho dost na nervy.
Pak jsem byla v 7+4tt a uz tam byla fazolka (srdicko nevim, nic mi nerikal) . Takze je lepsi pocitat s tim, aby to nebylo mimodelozni, nez doufat v srdicko 🙂 pak uz jsi jen potesena (takhle se snazim ridit v zivote. Cekat mene a vetsinou pak dostanes vic 🙂 )
Holky tak jsem to nevydržela a udělala ráno TT.Negativní.Asi to až moc prožívám a už mi z toho hrabe ☹
@maice me picholo pri nejakem prudkem pohybu...no kdyz sem se protahla...a pak s toho bylo tehuu...🙂👍
@natysnovec Me picha cca od 4dpo,ale vcera to bylo neprijemne bolestive...a ted pri utreni po curani 7dpo,kapicky krve na toaletnim papiru...Asi bych potrebovala vypnout hlavu...
@tynka07 to máš naprostou pravdu! Já nečekám, že doktor uvidí srdíčko. Mimoděložního se bojím, tak proto mě zajímalo zda jde vidět aspoň bublinka v děloze pro můj klid.
Ale přiznam, se že co to vím tak jsem hrozně nervózní aby šlo všechno jak má. Vím, že TT test sílí 2x tolik od den, ale testují teď každé ráno a dnes a včera jsou čárky naprosto stejně slabé, tak hned toto mě hrozně znervoznelo..
Příští týden hlavně potřebují aby mi Dr napsal další utros, tak tam musím
@eillie Pro jednoduchost...ode dne ovulace odecti 14 dni a to uvadej jako 1.den posledni ms a zadej do tehotenske kalkulacky. Ja mivam ovulaci cca 22-24dc a u meho tehotenstvi me neustale strasili,ze jeto male a neprosperujici apod. i kdyz jsem uvadela dlouhy cyklus a pozdejsi ovulaci. Tomu neprosperujicimu je 10 mesicu. Usetris si spousty vysvetlovani a nervu... 😉
@tynka07 já měla ovulace dvě. Potvrzené ultrazvukem. Tak nevím z kterého foliculu nebo zda obou se povedlo? První folicul praskl z neděle na pondělí 28-29.1. v pondělí jsem byla u Dr a říkal, že vidí tekutinu, že ovulace byla před pár hod. A druhý folicul tam pořád byl a podle bolest vím že praskl v úterý odpoledne tj. 30.1.

@eillie U mého prvního těhu na první kontrole po pozitivním TT nebyla vidět ještě nic byla jsem 4tt v 6tt už bylo i srdíčko.Vzali mi po té první kontrole krev a byla jsem těhu