Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@eillie ja sem v tech tt v prvnim tehu strasne plavala az temer do 20tt, nez mi poradila kamaradka jak na to 😂
Jsem rada,ze to tak beres. Taky jsem se bala toho mimodelozniho, ale hold jsem cekala i vic a to byla chyba :D . Ted uz vim a proto posilam moudra dal 😂
Ze je nejakou dobu stejny, to jsem taky mela a zesilil az 4.nebo 5.den. Jen nestresovat zbytecne, to dela vetsi paseku 🙂. Vim, ze nez clovek vidi, ze tam doopravdy je, tak je to o nervy, ale verit v to, ze je to ok je nejlepsi. Clovek vysledek uz stejne nijak neovlivni. A uvidis ze male tam bude, tak ci tak 😘
A skrze tybovu, tak pocitej tu 28. a ber ze mas dva terminy i s tim 30. To uz jsou ken 2 dny rozdil ;)
@maice tak to ja nemela...akorat je mi furt spatne a mam pimalu plnou pusu aftu...😀
@pavlina30 prosim te...davej na sebe pozor aby ses nezblaznila...ovul testy vyhod a vyprdni se na to!!!I k tobe si ten malej prcek najde cestu.....
@pavlina30 mas 3 deti...nekdo nema ani to...opravdu neblazni s dej tomu cas.
@natysnovec Jj já vím že mám tři děti,ale jsou z jiného vztahu a s přítelem bychom si vlastní miminko moc přáli
@pavlina30 Ja mxslela ze to mate to 10 mesiccni
@pavlina30 no ja prave nekde od nekoho cetla ze jo, tak nvm ... Prave to sem mela od jedny pani. Kdyz testujes ovu, tak urco odpoledne, jak je to psany, ale pro tehu spis rano.
Jen co sem chapala, tak LH mas do doby, nez ti praskne folikul, pak uz neni produkovan. Takze odpoledne to nema cenu. Ale na cem pak zjistuje tehu ...hmmm 😂😂
@natysnovec taky moznost 😂😂
K těm ovu testům, takhle jsem si zjišťovala těhotenství už 3x a vždy to vyšlo 😃 když jsem měla těhutest ještě sněhobílý, ale na ovu byla i slabší čárka, postupně sílila a za 5 dní byla stejně silná, to jsem zkusila těhu test a ten už byl taky pozitivní 🙂
@natysnovec Ne ne třetí dcerka už má dva roky a mám ji s ex
@pavlina30 aha...ale stejne...neboj se toho 4teho se dockas😀😀jak jste furt rikaly me nehrot to nebo se s toho zblaznis a nebuj ono to prijde....
@natysnovec Jj já vím.Mě to prostě znervozňuje u prvních 3 stačil měsíc a byla jsem v tom a teď to nejde
@pavlina30 myslím, že u prvního to bylo někdy dopolene a ty další rovnou z raní moči...a úplně tě chápu, u mě 4x hned na poprvé, fakt hned a teď od září nic 😞 už jsem měla i 2x spoždění, dokonce minulý cyklus i pozitivní 3 těhu testy a MS přišla...teď bych to měla dostat zase v úterý nebo ve středu, taky už jsem si dělala těhu testy a zatím čistobílo..zkusím zase zítra 😕 začla jsem dokonce pít tenhle měsíc kontryhel a začli jsme jíst s manželem Macu.... v tomhle je úplně jedno kolik máme dětí, prostě chceme další a když to nejde, bolí to úplně stejně jako ty, co se snaží o první
vlastně ne 4x, ale 6x, měla jsem ještě 2x zamlklý potrat a ale nikdy žádné snažení, rozhodli jsme se a bylo (a to ještě 3x neplánovaně), teď od září to prostě nejde ☹
@pavlina30 Ja ovu testy nikdy nedelala....je tt.
@pavlina30 Me to neslo nikdy bez pomoci doktoru...u kazfeho je to proste jinak.Ja u prvni jezdila na klinik a nic az kdyz sme se na to vyprdly a rekly si ze na to kaslem a nevenovaly jsme tomu zafnou pozornost tak mesic na to tehotna.A ted to tteba s pomoci dr slo ...kazda to ma jinak a kazdej porod telo zmeni...ja nikdy pres porodem nemela a nicim problem.A po?Streva alergie na laktozu takze to se taky prodrazi ale zase po porodu mi zmizela uplne endometrioza.
Omlouvam se za chyby pisu s tel.A nejak se mi to seka.
@natysnovec V pořádku.Jj každá jsme jiná mě jectřeba líto holek co se snaží tak dlouho a třeba ještě mimi nemají.Já mám aspoň ty 3 to je fakt
Spis mi holky poradte jak na to porad nemyslet 🙂) vycitam si ze na to myslim a pak budu zase zklamana

Tak holky OT dnes takto,ale když jsem dělala v pátek byl také slabší.Od vrchu čtvrteční,páteční,sobotní a dnešní