icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

pavlina30
11. únor 2018

Tak holky OT dnes takto,ale když jsem dělala v pátek byl také slabší.Od vrchu čtvrteční,páteční,sobotní a dnešní

maice
11. únor 2018

@eillie Nastesti to dobre dopadlo...ale takovou emocni bouri bych uz nikdy nechtela zazit

locika13
11. únor 2018

@pavlina30 Trochu slabší je, to by asi měl spíš sílit ☹ OT radši vůbec dělat nebudu, stejně je to takové neprůkazné

vapka
11. únor 2018

@pavlina30 ještě testuj dále, oni ty testy jsou hodně citlivé na to, jestli jsi hodně předtím pila, ale také mi to takhle skákalo a pak se vyklubala silná čárka, držím palce 😀

pavlina30
11. únor 2018

@vapka Děkuji včera byla čárka krásná dne slabší.Ale dnes jsem víc pila.A měla jsem to tak i s předešlími dvěma testy ve čtvrtek pěkná v pátek slabší

tynka07
11. únor 2018

@eillie ja sem v tech tt v prvnim tehu strasne plavala az temer do 20tt, nez mi poradila kamaradka jak na to 😂
Jsem rada,ze to tak beres. Taky jsem se bala toho mimodelozniho, ale hold jsem cekala i vic a to byla chyba :D . Ted uz vim a proto posilam moudra dal 😂
Ze je nejakou dobu stejny, to jsem taky mela a zesilil az 4.nebo 5.den. Jen nestresovat zbytecne, to dela vetsi paseku 🙂. Vim, ze nez clovek vidi, ze tam doopravdy je, tak je to o nervy, ale verit v to, ze je to ok je nejlepsi. Clovek vysledek uz stejne nijak neovlivni. A uvidis ze male tam bude, tak ci tak 😘
A skrze tybovu, tak pocitej tu 28. a ber ze mas dva terminy i s tim 30. To uz jsou ken 2 dny rozdil ;)

tynka07
11. únor 2018

@pavlina30 testuj dal, ale vazne by mel hodne silit, stejne jako TT. Drzim palecky 🍀 ... Neni moznost cysty? Ta to taky zpusobuje (jo a jinak ja delala tyhle testy OT z ranni moci, kdy je i tak ten hormon nejsilnejsi, tak to zkus spis hned rano 😉 )

pavlina30
11. únor 2018

@tynka07 Z ranní moči jsem dělala ten druhý od vrchu.No jak to tak vypadá opravdu jsem se radovala předčasně ☹

pavlina30
11. únor 2018

@tynka07 Já právě četla že ot by se neměli dělat z ranní moči.Že je lepší je dělat přez den.Na HCG přece OT nereaguje ne?

natysnovec
11. únor 2018

@maice tak to ja nemela...akorat je mi furt spatne a mam pimalu plnou pusu aftu...😀

natysnovec
11. únor 2018

@pavlina30 prosim te...davej na sebe pozor aby ses nezblaznila...ovul testy vyhod a vyprdni se na to!!!I k tobe si ten malej prcek najde cestu.....

natysnovec
11. únor 2018

@pavlina30 mas 3 deti...nekdo nema ani to...opravdu neblazni s dej tomu cas.

pavlina30
11. únor 2018

@natysnovec Jj já vím že mám tři děti,ale jsou z jiného vztahu a s přítelem bychom si vlastní miminko moc přáli

natysnovec
11. únor 2018

@pavlina30 Ja mxslela ze to mate to 10 mesiccni

tynka07
11. únor 2018

@pavlina30 no ja prave nekde od nekoho cetla ze jo, tak nvm ... Prave to sem mela od jedny pani. Kdyz testujes ovu, tak urco odpoledne, jak je to psany, ale pro tehu spis rano.
Jen co sem chapala, tak LH mas do doby, nez ti praskne folikul, pak uz neni produkovan. Takze odpoledne to nema cenu. Ale na cem pak zjistuje tehu ...hmmm 😂😂

tynka07
11. únor 2018

@natysnovec taky moznost 😂😂

ojo
11. únor 2018

K těm ovu testům, takhle jsem si zjišťovala těhotenství už 3x a vždy to vyšlo 😃 když jsem měla těhutest ještě sněhobílý, ale na ovu byla i slabší čárka, postupně sílila a za 5 dní byla stejně silná, to jsem zkusila těhu test a ten už byl taky pozitivní 🙂

pavlina30
11. únor 2018

@tynka07 No já četla že to LH produkuje žluté tělísko že i proto se pak dá ovu testem zjistit těhu tak já nevím no

pavlina30
11. únor 2018

@natysnovec Ne ne třetí dcerka už má dva roky a mám ji s ex

pavlina30
11. únor 2018

@ojo A kdy jsi ty ovu testy dělala?V kterou dení dobu?

natysnovec
11. únor 2018

@pavlina30 aha...ale stejne...neboj se toho 4teho se dockas😀😀jak jste furt rikaly me nehrot to nebo se s toho zblaznis a nebuj ono to prijde....

pavlina30
11. únor 2018

@natysnovec Jj já vím.Mě to prostě znervozňuje u prvních 3 stačil měsíc a byla jsem v tom a teď to nejde

ojo
11. únor 2018

@pavlina30 myslím, že u prvního to bylo někdy dopolene a ty další rovnou z raní moči...a úplně tě chápu, u mě 4x hned na poprvé, fakt hned a teď od září nic 😞 už jsem měla i 2x spoždění, dokonce minulý cyklus i pozitivní 3 těhu testy a MS přišla...teď bych to měla dostat zase v úterý nebo ve středu, taky už jsem si dělala těhu testy a zatím čistobílo..zkusím zase zítra 😕 začla jsem dokonce pít tenhle měsíc kontryhel a začli jsme jíst s manželem Macu.... v tomhle je úplně jedno kolik máme dětí, prostě chceme další a když to nejde, bolí to úplně stejně jako ty, co se snaží o první

ojo
11. únor 2018

vlastně ne 4x, ale 6x, měla jsem ještě 2x zamlklý potrat a ale nikdy žádné snažení, rozhodli jsme se a bylo (a to ještě 3x neplánovaně), teď od září to prostě nejde ☹

natysnovec
11. únor 2018

@pavlina30 Ja ovu testy nikdy nedelala....je tt.

natysnovec
11. únor 2018

@pavlina30 Me to neslo nikdy bez pomoci doktoru...u kazfeho je to proste jinak.Ja u prvni jezdila na klinik a nic az kdyz sme se na to vyprdly a rekly si ze na to kaslem a nevenovaly jsme tomu zafnou pozornost tak mesic na to tehotna.A ted to tteba s pomoci dr slo ...kazda to ma jinak a kazdej porod telo zmeni...ja nikdy pres porodem nemela a nicim problem.A po?Streva alergie na laktozu takze to se taky prodrazi ale zase po porodu mi zmizela uplne endometrioza.

natysnovec
11. únor 2018

Omlouvam se za chyby pisu s tel.A nejak se mi to seka.

pavlina30
11. únor 2018

@ojo Přesně máš pravdu.Navíc my se s přítelem moc milujeme,budeme se brát a společné děťátko bychom moc chtěli.Tak budu držet palce ať se i tobě co nejdřív podaří a najdeš // 🙂

pavlina30
11. únor 2018

@natysnovec V pořádku.Jj každá jsme jiná mě jectřeba líto holek co se snaží tak dlouho a třeba ještě mimi nemají.Já mám aspoň ty 3 to je fakt

navrael
11. únor 2018

Spis mi holky poradte jak na to porad nemyslet 🙂) vycitam si ze na to myslim a pak budu zase zklamana

Strana