icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

pavlina30
13. únor 2018

@bajunka Schválně jsem nepila než jsem si ho udělala.Ještě takto

pavlina30
13. únor 2018

@bajunka Přitom sobotní byl krásný

bajunka
13. únor 2018

@pavlina30 kdy mas dostat Ms,vybodni se na ovu testy a zkousej uz slis tehu test...a pokud tam bude duch tak teprve na ujisteni ovu test...

pavlina30
13. únor 2018

@bajunka MS mám dostat za dva dny.Koupila jsem si i digitální Clear Blue ale nemám odvahu ho dělat.Dělala jsem už těhu testy,ale zatím jsou negativní

bajunka
13. únor 2018

@pavlina30 clear blue je zbytecne vyhazovani penez...

aklin
13. únor 2018

Zjistila jsem, ze behem ovu neni mozne nemyslet na otehotneni, kdyz ovulace dava o sobe vedet bolesti, chuti na sex. Takove reci nemyslet vazne nepomahaji.

locika13
13. únor 2018

@pavlina30 taky mám dostat ms za 2 dny a nejspíš přijde, protože už třetí den špiním a pobolívá mě břicho ☹ ten digitální test bych dělala jen v případě, že bych na testu viděla aspoň malinkého ducha.

pavlina30
13. únor 2018

@locika13 Přesně tak to mám v plánu.Pokud bude duch udělám digitální.Já nešpiním ani nic jen mě popíchává podbřišek, ale to mě popíchává už od ovulace

katuna93
13. únor 2018

Tak holky muj test dopadl takto, s tím ze mě začalo bolet rano břicho jako v období ovulace 🤔🤷🏼‍♀️

katuna93
13. únor 2018

@katuna93 pritom jsem tedy dnes končila s menstruaci a na ultrazvuku teda nevíme co to je . Počkám do příštího týdne na svého lékaře a uvidim

katkas75
13. únor 2018

@aklin pro ženu toužící po miminku je nemožné na to nemyslet😉 podle mě je akorát možné brát v úvahu i variantu,že to nepřijde.a nějak to přijat a život si i tak uspořádat.

katuna93
13. únor 2018

@katkas75 krásne napsané

smaug
13. únor 2018

@katuna93 no duch tam je, ale když už by byl váček, tak by měl být test silnější. Tak to jsem zvědavá, jak to dopadne.

katuna93
13. únor 2018

@smaug i já a nebo té je jen další test nervu 😂

bajunka
13. únor 2018

@katuna93 jeste to muze byt i cysta a ty bohuzel taky delaji duchy na testech

katuna93
13. únor 2018

@bajunka ta by byla ale vidět na ultrazvuku který jsem dávala sem je asi o stranu zpět

bajunka
13. únor 2018

@katuna93 no mne kdyz dr ukazovala cysticky na vajecnicich tak to vypadalo podobne jak ten vacek...

budenas5
13. únor 2018

Holky tak my se dohodli s manžou, že už žádne OT, TT, BT proste nic. Jen se budeme tulit a cekat prekvapko.

smaug
13. únor 2018

@budenas5 asi je to nejlepší, my se teda na ničem nedohodli, ale taky už na všechno kašlu. Manžel je teda objednaný už nějakou dobu na spermiogram a já mam za sebou hormonální profil. Pak se uvidí, ale asi to necháme už být...

budenas5
13. únor 2018

@smaug My uz 2 deti mame, proto. Vy se snazite o 1.? Jak dlouho uz?

smaug
13. únor 2018

@katuna93 tak držím palce, aby to dopadlo! Znám to, v červenci jsem měla pozitivní test, pak jsem ale zjistila, že jsem koupila vadnou šarži, kde byly místo těhotenských testů ovulační. No a tam slabá čárka celý cyklus není nijak výjimečná. Nemít to do Prahy daleko, jela bych tam někoho proplesknout.

smaug
13. únor 2018

O druhé, když bylo malé 19 m, nechala jsem si vyndat tělísko, v květnu to bude 2 roky. Ale do nedávna jsem kojila, což ovšem nemuselo nutně blokovat otěhotnění. Spát se u nás začalo až tak kolem třetích narozenin. Jak mi teď to tělísko přijde vtipný...

smaug
13. únor 2018

@budenas5 to bylo pro tebe

katuna93
13. únor 2018

@smaug moc děkuji , uvidíme příští týden teď to dlouhé čekání

budenas5
13. únor 2018

@smaug Ahaaaa. Takhle dlouho? Ty blaho. No je to vtipny. 😀 takova ironie

maice
14. únor 2018

Tak holky...dnes snehobilo :(

maice
14. únor 2018

Tady je porovnani...posledni dva testy (ot,tt) dnes...Tak holt asi vyckam na ms a hura na dalsi pokus...uz ztracim nadeji :(

bajunka
14. únor 2018

@maice no vypada to ze to nevyslo,ja mam dnes den taky naprd,netestuju,jsem max 8DPo,ale zacala jsem spinit a jeste jsem dostala kvasinku,absolutne netusim z ceho.a jsem teprve 23 DC cyklu,takhle kratky cyklus jsem v zivote nema :/,No aspon Niki misama dela radost od rana krasne hlasi curani 🙂

pavlina30
14. únor 2018

@maice Kolik jsi DPO?Není brzo?

tynka07
14. únor 2018

@smaug stejne jako bylinky max 3 tydny a tyden pauz s tim, ze se nema brat po OVU. Tam je dobre zahajot tu pauzu. Ale pro mne vazne zazrak a jestli to budu mot cele bolave a rozhazene i po porodu, tak ho budu brat normalne 🙂

Strana