Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@maice podivej se na stranu 141 byl to ovu test 10dpo. TT9dpo byl negativni 11 dpo uz pozitivni ale slabe zadna extra dalnice 🙂
@tynka07 Ja taky davam nohy nahoru. Jeste k tomu uzavru svoji pipinu (jako kdyby se mi chtelo curat, ale musim vydrzet). Na joze me to naucila lektorka. A pak si rikam, a ted je to tam nahore na tobe. Lektorka jogy je plna optimismu. Poradila mi, ze to vyjde az bude telo pripravene a pak to vsechno do sebe zapadne. A dulezite je najit si berlicku, o kterou se muzu oprit. Hodne mi tohle mysleni pomaha.
Tak nevim spineni ustava,a samozrejme mne do hlavy vlezla myslenka co kdyz je to nidace🙂,plus dalsi naposledy jsem mela kvasinku v tehotenstvi jinak na to vubec netrpim....aneb tonouci se stebla chyta 🙂,no nezbyva mne nez pockat....
@baraskaska No jo...koukam na Tebe...na ovutestu prd a tehotensky krasny duch ;) U me se ale bojim,ze jde spis o prosvitajici rysku...je to test dr Max. Ty jsi testovala mamatest ze???
@maice ahojky taky vidim, myslim ze to neni ryska. Drzim palce 🙂 Prosim te co to mas za ty zelene testy?
Můj dnes dopadl takhle, tak nevim na zivo trochu neco videt je, ale z fotky toho moc nepoznam.
@janickazabicka tady vidim jen rysku :/ kolik DPO jsi??
@tynka07 prosim te vubec nevim, tento mesic jsem mela takovy divoky, ze fakt nevim. ale podle starych cyklu bych mela mit jiz 8 den zpozdeni 🙂
Tak me zacal bolet podbrisek a zas to zacalo,a rekla bych uz spis slabsi MS,takze 1DC, a predchozi cyklus jen 22dni,to jsem fakt nezazila.Nu coz vsechno je jednou poprve,ale doufam,ze se to uz nebude opakovat.
@janickazabicka Ty zelene jsou ovulaci z ebay ;)
@maice Já vím a vidím i pidislabou čárku i na tom modrým ;) nebo oranžovým :D jak chceš ... prostě je tam a zkus pozítří (hCG roste ob den, tak ať tě třeba nerozesmutní, že nesílí)
Myslím na tebe :D
@aklin já jsem to našla někde na netu ještě na střední... a je to dobrý cvičení. Hlavně se hodní po porodu aby neunikala moč, což je dost nepříjemný problém o kterém se nemluví :D

@pavlina30 po pravde to moc nadejne nevidim :/
@aklin asi tak a treba vec, co jsem delala jak u holky, tak u druhatka, tak jsou po sexu hned nohy nahoru 🙂 a myslela jsem na to hodne, zvala jsem mimi dusevne k nam 🙂