icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka07
14. únor 2018

@maice neva, dej vědět i zítra, jen se když tak neděs

budenas5
15. únor 2018

Preji vsem krasne rano. Tak hlasim ze me dnes skoncila ms 😃 tech 7 dni je akorat. 🤣 takze 7.DC zacal a jsem zvedava co prinese ten dalsi. @maice jak? 😘

natysnovec
15. únor 2018

@budenas5 Ahojky kocko tak co jak je?🙂👍

budenas5
15. únor 2018

@natysnovec Ahoooj Tehulko 😘 Fajn je, kazdy nivy cyklus se tesim jak to dopadne. Co vy?? 2v1?

maice
15. únor 2018

@budenas5
@tynka07 Holky...nic tam neni :(

maice
15. únor 2018

Zadna valentynska prekvapeni se nekonaji :(

budenas5
15. únor 2018

Holky prosim vas dostala jsem po tech 6 dnech spozdeni a uz 3. den rano vzdycky zvracim, taky mste nekdo takhle hrozny prubeh ms? Nejsou na to nejaky bylinky?

budenas5
15. únor 2018

@maice jakto? 😢 co delame spatne?

maice
15. únor 2018

@budenas5 Ja uz fakt nevim...kazdopadne vysazuju utrogestan a cekam na ms...a pak nejonecnych 24 dni na dalsi ovulaci :(

budenas5
15. únor 2018

@maice Me to taky stvalo. Ted pojedeme 9. cyklus. Na druhou stranu holky se tu snazi i roky.

lucifervlkova
15. únor 2018

@budenas5 Já skoro šest let

bajunka
15. únor 2018

@budenas5 ja mivam migreny a prvni dva dny je mi fakt zle,ze pokud to jde tak prolezim.Ale z tech alternativnich reseni se doporucuje hormonalni joga,ted jsem byla na kurzu tak doufam ze to pomuze 🙂

maice
15. únor 2018

@budenas5 Tak jsme na tom stejne....

budenas5
15. únor 2018

@bajunka U nas nic takoveho neni, tak max dojizdet hodinu do plzne nekam.

misak48
15. únor 2018

@budenas5 ahoj. Já teda se zvracením nikdy problém neměla, ale vždy jsem měla úplně nesnesitelné křeče. A teď už třetí den koukám jako blázen, MS dorazila, ale křeče nikde. Je to druhá porevizní a od revize piju kontryhelový čaj. Tak bych řekla, že to bude tím kontryhelem 🙂

bajunka
15. únor 2018

@budenas5 byva to vikendovy kurz,a pak uz si cvicis sama doma...kurzy jsou v Praze,Brne,Olomouci a nejspis i v dalsich vetsich mestech...

lucifervlkova
15. únor 2018

Holky dnes sem 10DC dělala sem.si ovu test a nic😢Úplně bílo.Myslíte si,že je brzo?Testy dělám poprvé.

stuplakova
15. únor 2018

@kladpol Tak to jistě známe všechny 😀. Jo beru to jako schůdnější formu, na umělé oplodnění můžeme jít kdykoli potom, když to tak vezmu. Dívala jsem se že ten přípravek je vlastně na přírodní bázi, jakože z bylinek a to se mi líbí, alespoň to není samá chemie 🙂, takže když to člověk bere, tak si alespoň nehuntuje tělo.

budenas5
15. únor 2018

@lucifervlkova zlati pockej. Muzes mit obulaci i posledni den cyklu

natysnovec
15. únor 2018

@budenas5 dneska jdu na kontorlu odpo tak doufam,ze bude vsechno tak jak ma byt....akorat je mifurt spatne od zaludku...hlavne vecer...to je fakt des...

niki1107
15. únor 2018

@natysnovec Ahoj 🙂...ty uz jsi na potvrzeni tehu byla, ze?

aklin
15. únor 2018

V dopoledne jsem byla zase na gyndě. Už jsem si myslela, že ovulace bude probíhat, opak jse pravdou. Ovulace ne a ne přijít. Doktorka říkala, že je to nachystané na ovulaci, že se bude brzo něco dít, ale od pondělka velikost folikul je téměř stejna (pár desetínek mm povyrostly). V pondělí jdu opět. Do toho mě doprovází slabé krvácení. Doktorka sama neví, co to způsobuje a je docela paf z toho, že ovulace zatim nic. Zřejmě je tohle příčina neplodnosti. Uvidíme jak se to bude vyvíjet. Každopádně mě bude pořád sledovat.

katkas75
15. únor 2018

@aklin když už se ví,kde by mohl být problém,může se na něm začít pracovat 😉

hlasimse
15. únor 2018

@aklin a nejsi v nějakém stresu? Ovulka vypadá že chce přijít, ale někdy jí v tom stres, i třeba jen podvědomý, brání. Nejlíp se ovuluje, když je žena v naprosté pohodě.

lucifervlkova
15. únor 2018

@budenas5 cože?☺ Nerozumím😊

aklin
15. únor 2018

@hlasimse prave ze nejsem vubec ve stresu. Snazim se myslet na pozitivni veci, coz je velmi obtizne, ale zvladam to. Doktorka rikala, ze jsou moznosti stimulace hormonami, ale ja zatim nechci. Momentalne to budeme.zkouset prirozene.

aklin
15. únor 2018

@katkas75 uz jenom to, ze me bude hlidat je pro me skvele. Jeste hormonalni profil udelat. A je to.

smaug
15. únor 2018

@budenas5 já jsem byla na kurzu u téhle paní v ČB http://www.jogasyvonou.cz/site/kurzy a podle mě přijedete kamkoli, kde jsou prostory a přijde rozumný počet lidí. Nás bylo asi 11, to se dá domluvit i v menším městě. Ale teda měla dělá problém ta frekvence. Aby to bylo znát, musí se cvičit 3 - 4 x týdně, je to sice kolem 30 - 40 min, ale já to teda nezvládám. A popravdě se mi teď ani nechtělo...

bajunka
15. únor 2018

@smaug 3-4xto cvicit jako prevenci jako lecba kazdy den....

natysnovec
15. únor 2018

@niki1107 ano....

Strana