Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@bajunka Ahoj, jdu na hormonálku na začátku března. Jaké to bylo? 🙂 Měla jsi víkendový kurz? Hrozně se těším 🙂
@maice tak to me mrzi, treba tam mimous byl jen si chce jeste chvilicku pockat na tu správnou chvili. Ja cekala pri prvni sice jen pul roku ale i tak jsem z toho byla nestastna, pak mi jedna pani rekla, ze miminko vzdy ceka na ten spravny cas a opravdu. Kristynka si pockala presne na ten nejlepsi dobu. 🙂
Ahoj holky.prosim jak se snažením v mesici kdy ma pritel antibiotika na virozu.kdyby se zrovna ten mesic Zavadilová muze to mit nějaké následky?predem moc dekuji
@niki1107 jj vse je v poradku....neboj urcite bude...to by jsi na sobe poznala...drzim palecky....mimisek bude nebuj....
@kaaacaaatkooo ja byla tento vikend.A super byla jsem na Sarce Simonidesove a je fakt skvela 🙂jo a byla jsem na vikendovem kurzu.
@natysnovec Gratulace😍
@natysnovec parada!! A jaky jsi tt?
@fanunka 7+3
@lucifervlkova dekuji...🙂❤️❤️❤️
@natysnovec no vidis ja jsem 12+3 a prukazku mi jeste nedali :( pry az jak dopadne screening
@fanunka ale ty nejsi po domacim otehotneni.....
@kockakacka krasny!!!!
@natysnovec dekuju ❤️ Rostou jako z vody! Kdyz mi dr rekl, ze maji obe 5 cm tak se mi nechtelo verit :D
@natysnovec Dekuji za podporu ! 😘 Verim, ze bude. Kdyz ja si pripadam tak "netehotne"...boli me jen bricho a prsa, ale asi to tak ma byt. Jsem asi 6+5tt.
Holky těhulky krásné fotečky hlavně ať i dál miminka krásně rostou.Chjo já teď čekám jestli příjde MS měla jsem ji dostat dnes.Trochu mě pobolívá podbřišek ale to už od ovulace mě v něm občas píchne
@kockakacka Tak to je mazec.....ale je to krasny...drzim palecky
@niki1107 no a to jsi kousek odeme....ted sem hledala nejaky rijnovky a nic....tak se to zalozila😀😀😀
@niki1107 tose mas netehotne...😀😀Me je kazdej vecer spatne,desny...fakt spatne....
@aklin mně se dost ulevilo po těch vyšetření,i když jich nebylo moc. Vím aspoň na čem jsme a kde je problém.ja momentálně ovu čekám,během pár dní. Chceme si s mužem udělat hezký večer, popř.vikend😀 jenže přišel za ním známý,chce něco pomoct. Muž už byl nervózní,že se mu to dnes moc nehodí,má ještě práci,máme přece dělat to miminko😁občas mě ten jeho optimismus i prudi😀
Holky zavadim utrogestan vzdy od 17 do 27 DC, mam kvuli tomu akorat potize, zrejme pocinajici mykoza, ted jsem 20DC muzu ho zacit polykat? Nekde jsem cetla ze vaginalne ma lepsi ucinek, dekuji

@natysnovec A vse v poradku, doufam? Ja jdu v pondeli 19.2. na potvrzeni tehu a nervy pracujou ✊