icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

niki1107
15. únor 2018

@natysnovec A vse v poradku, doufam? Ja jdu v pondeli 19.2. na potvrzeni tehu a nervy pracujou ✊

kaaacaaatkooo
15. únor 2018

@bajunka Ahoj, jdu na hormonálku na začátku března. Jaké to bylo? 🙂 Měla jsi víkendový kurz? Hrozně se těším 🙂

smaug
15. únor 2018

@bajunka tak to už vůbec 😂

smaug
15. únor 2018

@bajunka a jak často cvičíš? Já se nezvládnu ani harmonizovat každý den, u srdeční čakry usínám...

baraskaska
15. únor 2018

@maice tak to me mrzi, treba tam mimous byl jen si chce jeste chvilicku pockat na tu správnou chvili. Ja cekala pri prvni sice jen pul roku ale i tak jsem z toho byla nestastna, pak mi jedna pani rekla, ze miminko vzdy ceka na ten spravny cas a opravdu. Kristynka si pockala presne na ten nejlepsi dobu. 🙂

veverka55
15. únor 2018

Ahoj holky.prosim jak se snažením v mesici kdy ma pritel antibiotika na virozu.kdyby se zrovna ten mesic Zavadilová muze to mit nějaké následky?predem moc dekuji

natysnovec
15. únor 2018

@niki1107 jj vse je v poradku....neboj urcite bude...to by jsi na sobe poznala...drzim palecky....mimisek bude nebuj....

bajunka
15. únor 2018

@kaaacaaatkooo ja byla tento vikend.A super byla jsem na Sarce Simonidesove a je fakt skvela 🙂jo a byla jsem na vikendovem kurzu.

bajunka
15. únor 2018

@smaug byla jsem ted, a tak jsem cvicila zatim jen dvakrat a budu zas od vikendu,protoze jsem vcera dostala MS

natysnovec
15. únor 2018

Tak krasne nam busi srdicko twn zvuk je opravdu k nezaplaceni...odpovidame tydnu a uz mame i karticku 🙂🙂🙂spokojenost....

lucifervlkova
15. únor 2018

@natysnovec Gratulace😍

fanunka
15. únor 2018

@natysnovec parada!! A jaky jsi tt?

natysnovec
15. únor 2018

@fanunka 7+3

natysnovec
15. únor 2018

@lucifervlkova dekuji...🙂❤️❤️❤️

fanunka
15. únor 2018

@natysnovec no vidis ja jsem 12+3 a prukazku mi jeste nedali :( pry az jak dopadne screening

darkwitch
15. únor 2018

@fanunka já dostala prukazku hned jak bylo srdíčko...

hlasimse
15. únor 2018

@fanunka To je zajímavé! Já mám jít až za 2 týdny, to už bych měla být (pokud je vše ok, smaozřejmě...) v nějakým 12tt a řekla mi, že to je kdy dávají průkazku. Jinak screening až o týden později...

kockakacka
15. únor 2018

Ja ji dostala az ted v pondeli 11+4 a screening mame v utery 20.2

natysnovec
15. únor 2018

@fanunka ale ty nejsi po domacim otehotneni.....

natysnovec
15. únor 2018

@kockakacka krasny!!!!

kockakacka
15. únor 2018

@natysnovec dekuju ❤️ Rostou jako z vody! Kdyz mi dr rekl, ze maji obe 5 cm tak se mi nechtelo verit :D

niki1107
15. únor 2018

@natysnovec Dekuji za podporu ! 😘 Verim, ze bude. Kdyz ja si pripadam tak "netehotne"...boli me jen bricho a prsa, ale asi to tak ma byt. Jsem asi 6+5tt.

pavlina30
15. únor 2018

Holky těhulky krásné fotečky hlavně ať i dál miminka krásně rostou.Chjo já teď čekám jestli příjde MS měla jsem ji dostat dnes.Trochu mě pobolívá podbřišek ale to už od ovulace mě v něm občas píchne

locika13
15. únor 2018

@pavlina30 a testovala jsi ještě nebo vyčkáváš?

natysnovec
15. únor 2018

@kockakacka Tak to je mazec.....ale je to krasny...drzim palecky

natysnovec
15. únor 2018

@niki1107 no a to jsi kousek odeme....ted sem hledala nejaky rijnovky a nic....tak se to zalozila😀😀😀

natysnovec
15. únor 2018

@niki1107 tose mas netehotne...😀😀Me je kazdej vecer spatne,desny...fakt spatne....

pavlina30
15. únor 2018

@locika13 Vyčkávám ona ms může ještě přijít.Teď navíc jedeme za rodinou tak aspoň vypnu.A příští týden ve středu jdu na gyndu na prevenci tak uvidím.Ale čípek je pořád nahoře a mám takoví bílí hlen

katkas75
15. únor 2018

@aklin mně se dost ulevilo po těch vyšetření,i když jich nebylo moc. Vím aspoň na čem jsme a kde je problém.ja momentálně ovu čekám,během pár dní. Chceme si s mužem udělat hezký večer, popř.vikend😀 jenže přišel za ním známý,chce něco pomoct. Muž už byl nervózní,že se mu to dnes moc nehodí,má ještě práci,máme přece dělat to miminko😁občas mě ten jeho optimismus i prudi😀

navrael
15. únor 2018

Holky zavadim utrogestan vzdy od 17 do 27 DC, mam kvuli tomu akorat potize, zrejme pocinajici mykoza, ted jsem 20DC muzu ho zacit polykat? Nekde jsem cetla ze vaginalne ma lepsi ucinek, dekuji

Strana