icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

hmm2528
15. únor 2018

ahoj holky prosím mam dotaz menzes jsem mně divnou 4.2 jsem špinila a pak jsem se torozjela a pak zase špinila ted mi je často zle bolesti břicha motani hlavy a tekla mi krev z nosu mužete mi poradit co to je

pavlina30
15. únor 2018

@hmm2528 Dělala jsi TT?Může to být i těhu

kolapav
15. únor 2018

@navrael ahoj můžeš i polykat ale někomu dělá zle na žaludek musíš vyzkoušet co bude menší zlo a nebo ať ti napíše něco jiného 😉

maice
15. únor 2018

@navrael Ja je taky polykam. Zavadeji se hlavne v tehotenstvi kuli nevolnostem, a taky maji mensi vedlejsi ucinky (motani hlavy). Ale jinak je ucinek v pohode ;)

maice
15. únor 2018

Holky...jsem asi trhloň...nějak stále doufám,že se ten můj dušík znovu objeví...

pavlina30
15. únor 2018

@maice Tak třeba jo naděje je ne?

natysnovec
15. únor 2018

@maice ahoj o jakych praskach s to bavite na nevolnosti v tehu?A obcas se mi toci hlava...

maice
15. únor 2018

@natysnovec Nn, utrogestan se bere na udrzeni tehotenstvi...po nem se mota hlava kdyz se polyka,kdyz se zavadi vedlejsi ucinky jsou mirnejsi...Na nevolnosti zkus zazvorove bombony nebo primo tehulizatka ( maji v lekarne)

maice
15. únor 2018

@pavlina30 No nevim...vcera dusik,dnes snehobilo...to je asi naprd...

natysnovec
15. únor 2018

@maice ty mam a s ruznymi prichutemi ale nepomaha to...jedine co mi pomaha tak he zatim dobra voda bile hrozny😀😀

aklin
15. únor 2018

@katkas75 vazne jsem se smirila, ze to meska. A jsem za to rada, dcera je neskutecny zivel. Priznam se, ze ji nezvladam a kdyz se mi podari ji ukocirovat, jsem doslova vystavnena. Tim chci napsat, ze bych s ni tehotenstvi nezvladla, ona by me nenechala odpocivat, porad se ji musim venovat.

pavlina30
15. únor 2018

@maice Ale vždyť je ještě hodně brzo jestli tam je oplodněné vajíčko nemohlo se ještě ani pořádně zahnízdit.4 dny po oplodněbí teprve doputuje do dělohy a zahníznění trvá až 7 dní.Klid.

maice
15. únor 2018

@pavlina30 No 11dpo uz by mohlo byt neco videt :(

pavlina30
15. únor 2018

@maice Mohlo,ale nemusí.Já třeba u třetí dcery měla ducha na testu až 19 den spoždění.Každé těhu je jiné a to se vším všudy.Dušík tam byl tak skus vydržet a hlavně se nestresovat.Moc bych ti přála aby jsi ty // nakonec našla

ojo
15. únor 2018

Ahoj, já očekávala MS včera, pouze jsem út a včera opravdu slabě zašpini a dnes nic, test negativní. Vůbec nemám páru, kdy byla ovulace, dělala jsem si ovu testy 10x a myslela jsem si, že byla nějaký 12. den...pak jsem udělala ovu test ještě nějak 20den cyklu a čárky byli stejně silné...nic jsem z tho nevyvozovala, ale teď doufám, že by mohla být ovulace až takhle déle 😀 😀 navíc mě bolí prsa, už fakt taky magořim 😀

katkas75
16. únor 2018

@aklin tak ono to asi opravdu přijde v pravý čas,až budeš v plné síle 😉

fanunka
16. únor 2018

@natysnovec jsem po ivf

natysnovec
16. únor 2018

@fanunka no me prave rikaly a ptaly se jestli jsem prirozene nebo ne....ze pokud bych nebyla tak mi karticku daji dele,ale pokud jsem po domacim snazeni tak mi ji daly....nevim...nevhapu co na tim ale zalezi jestli doma nebo na klinice.....

biedronca
16. únor 2018

Holky, zajímalo by mě, kdyz v dubnu to bude rok snažení, a ted v lednu byl samovolný potrat bez revize, zda-li se to bere tak, že rpsotě "můžeme přirozeně otěhotnět - jde to " a tak by se to po roce (letos v dubnu) , co by to nevyšlo , vlastně NEREŠILO ? Zadné vyšetření atd..?
Nic za sebou nemáme,

fanunka
16. únor 2018

@natysnovec hmm já jsem se na to mojí gynekoložky ptala, protože na screeningu chtějí vidět průkazku, a moje dr. mi prostě jen řekla že u nich v ordinaci to tak chodí, že průkazku vystavují každé mamince jen na základě výsledků ze screeningu...

fanunka
16. únor 2018

@biedronca já bych teda řekla že se snažíte déle 🙂 no coooo 🙂 a hlavně bych to řešila hormonální testy a spermiogram je základ....

natysnovec
16. únor 2018

@fanunka aha.. a co to je ten screening?

biedronca
16. únor 2018

@fanunka NO jsem blbec! Já jsem na gyndu šla s tím,že se od dubna snažíme, že jdu k ní na prohlídku,jestli je vše ok, at jdu do snažení s čistým štítem. No to jsem nepočítala, že za rok, se nam to nepodaří a budu muset vubec něco takového řešit.
Takže ona to ví..

fanunka
16. únor 2018

@natysnovec jdu dnes ve 13h

fanunka
16. únor 2018

@biedronca 🙂 tak si stuj za svym ze chces s tim proste neco delat

kladpol
16. únor 2018

@stuplakova To je prima, že je to z přírodních věcí, bylinek a tak. Protože to že chci otěhotnět nechci podporovat tím, že do sebe budu cpát chemii, to by pro začátek a pro start miminka nebylo moc dobré teda ☹. To už bych pak mohla klidně začít i kouřit a pít a vyšlo by to na stejno si myslím 🙂.

lucifervlkova
16. únor 2018

Holky dnes sem 11DC a ovu test pořád nic😢Nechápu

maice
16. únor 2018

@lucifervlkova Je porad strasne brzy...neplas!!! V prumeru chodi ovulace okolo 14 dne...vetsinou spise pozdeji

maice
16. únor 2018

@lucifervlkova A testuj spise pozdeji odpoledne...rano je hodnota lh mensi ;)

lucifervlkova
16. únor 2018

@maice Děkuju moc za tip.Dělám ovu testy poprvé.Tak vůbec nevím kdy je mám dělat a v jakou dobu.

Strana