Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Holky...jsem asi trhloň...nějak stále doufám,že se ten můj dušík znovu objeví...
@maice ahoj o jakych praskach s to bavite na nevolnosti v tehu?A obcas se mi toci hlava...
@natysnovec Nn, utrogestan se bere na udrzeni tehotenstvi...po nem se mota hlava kdyz se polyka,kdyz se zavadi vedlejsi ucinky jsou mirnejsi...Na nevolnosti zkus zazvorove bombony nebo primo tehulizatka ( maji v lekarne)
@maice ty mam a s ruznymi prichutemi ale nepomaha to...jedine co mi pomaha tak he zatim dobra voda bile hrozny😀😀
@katkas75 vazne jsem se smirila, ze to meska. A jsem za to rada, dcera je neskutecny zivel. Priznam se, ze ji nezvladam a kdyz se mi podari ji ukocirovat, jsem doslova vystavnena. Tim chci napsat, ze bych s ni tehotenstvi nezvladla, ona by me nenechala odpocivat, porad se ji musim venovat.
Ahoj, já očekávala MS včera, pouze jsem út a včera opravdu slabě zašpini a dnes nic, test negativní. Vůbec nemám páru, kdy byla ovulace, dělala jsem si ovu testy 10x a myslela jsem si, že byla nějaký 12. den...pak jsem udělala ovu test ještě nějak 20den cyklu a čárky byli stejně silné...nic jsem z tho nevyvozovala, ale teď doufám, že by mohla být ovulace až takhle déle 😀 😀 navíc mě bolí prsa, už fakt taky magořim 😀
@natysnovec jsem po ivf
@fanunka no me prave rikaly a ptaly se jestli jsem prirozene nebo ne....ze pokud bych nebyla tak mi karticku daji dele,ale pokud jsem po domacim snazeni tak mi ji daly....nevim...nevhapu co na tim ale zalezi jestli doma nebo na klinice.....
Holky, zajímalo by mě, kdyz v dubnu to bude rok snažení, a ted v lednu byl samovolný potrat bez revize, zda-li se to bere tak, že rpsotě "můžeme přirozeně otěhotnět - jde to " a tak by se to po roce (letos v dubnu) , co by to nevyšlo , vlastně NEREŠILO ? Zadné vyšetření atd..?
Nic za sebou nemáme,
@natysnovec hmm já jsem se na to mojí gynekoložky ptala, protože na screeningu chtějí vidět průkazku, a moje dr. mi prostě jen řekla že u nich v ordinaci to tak chodí, že průkazku vystavují každé mamince jen na základě výsledků ze screeningu...
@fanunka aha.. a co to je ten screening?
@natysnovec jdu dnes ve 13h
@stuplakova To je prima, že je to z přírodních věcí, bylinek a tak. Protože to že chci otěhotnět nechci podporovat tím, že do sebe budu cpát chemii, to by pro začátek a pro start miminka nebylo moc dobré teda ☹. To už bych pak mohla klidně začít i kouřit a pít a vyšlo by to na stejno si myslím 🙂.
Holky dnes sem 11DC a ovu test pořád nic😢Nechápu
@lucifervlkova Je porad strasne brzy...neplas!!! V prumeru chodi ovulace okolo 14 dne...vetsinou spise pozdeji
@lucifervlkova A testuj spise pozdeji odpoledne...rano je hodnota lh mensi ;)
@maice Děkuju moc za tip.Dělám ovu testy poprvé.Tak vůbec nevím kdy je mám dělat a v jakou dobu.

ahoj holky prosím mam dotaz menzes jsem mně divnou 4.2 jsem špinila a pak jsem se torozjela a pak zase špinila ted mi je často zle bolesti břicha motani hlavy a tekla mi krev z nosu mužete mi poradit co to je