Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Zjistila jsem, ze behem ovu neni mozne nemyslet na otehotneni, kdyz ovulace dava o sobe vedet bolesti, chuti na sex. Takove reci nemyslet vazne nepomahaji.
Holky tak my se dohodli s manžou, že už žádne OT, TT, BT proste nic. Jen se budeme tulit a cekat prekvapko.
@katuna93 tak držím palce, aby to dopadlo! Znám to, v červenci jsem měla pozitivní test, pak jsem ale zjistila, že jsem koupila vadnou šarži, kde byly místo těhotenských testů ovulační. No a tam slabá čárka celý cyklus není nijak výjimečná. Nemít to do Prahy daleko, jela bych tam někoho proplesknout.
O druhé, když bylo malé 19 m, nechala jsem si vyndat tělísko, v květnu to bude 2 roky. Ale do nedávna jsem kojila, což ovšem nemuselo nutně blokovat otěhotnění. Spát se u nás začalo až tak kolem třetích narozenin. Jak mi teď to tělísko přijde vtipný...
@maice no vypada to ze to nevyslo,ja mam dnes den taky naprd,netestuju,jsem max 8DPo,ale zacala jsem spinit a jeste jsem dostala kvasinku,absolutne netusim z ceho.a jsem teprve 23 DC cyklu,takhle kratky cyklus jsem v zivote nema :/,No aspon Niki misama dela radost od rana krasne hlasi curani 🙂

@bajunka Schválně jsem nepila než jsem si ho udělala.Ještě takto