Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@katkas75 Drz se holka, dnes je spousta moznosti a i na spermiu se da zapracovat.
:D to telo si se mnou fakt hraje :D
Vcera 13DPO a 32DC a mam bolkovy hlen, krasne se tahnouci :D ... Jako do to doby dost hustej neplodnej, ale toto mne vazne zaskocilo :D
Ji ak zadne tehu priznaky a ani pms , jen ta prsa a zitra ma MS prijit. Jsem dosti zvedava :D
tak u nás tento měsíc asi opět nevyšel, už začínám špinit tak počítám že za dva tři dny je tu ms :( a to jsem tomu tento měsíc dávala velké šance, vlastně pokaždé když jsem otěhotněla bylo to když jsem měla na začátku měsíce atb, no tak třeba se zadaří jindy, nebo bude naše dítko jedináček, neudělám s tím stejně nic...
Ja uz se taky nemuzu dockat na // ...a druhy mininecko... Syn ma rok a mesic..hrozne to uteklo a u dlouho touzim po druhem,ale az do vlastniho...zatim bydlime u rodicu a cekame na stavebni povoleni..meli jsme zacit na jare...snad zacnem na podzim..😒😞 jsou to nervy a navic se bojim ze to pak nepujde...kolem me na druhe cekaly holky dele nez na prvni
@petomonika1 ahoj, ja si koupila jedno baleni, pze mam dlouhe cykly cca 40 dni. No a jakmile jsem dobrala tento fembion, tak jsem dostala ms za 48 dni. Tak dalsi jsem si nekupovala. :-/
@lola88 ja ho skousim uvidim co bude ak nic tak zakpupim kyselinu listovu ..to mi poradila lekarni Dr.Max 😲
@petomonika1 ahoj, koupila jsem si ho na doporučení gynekologa a začala brát ještě chvíli před snažením. Budu v něm pokračovat dále, cyklus mi zůstal stejný, jen se mi osvědčilo si ho vždycky vzít až po jídle. Párkrát jsem si ho zobla na prázdný žaludek a bylo mi zle.
@petomonika1 tak ona je to kyselina listova s něčím, ale je tam stepena a funguje i u tech co ji stepit neumi...
@lola88 femibion neni na podporu cyklu, je tam stepena listovka takze ji vstrebaji i ti co beznou listovku nevstrebaji a maji pak problem s jejim nedostatkem...
@badyr ja uvidim ako mi bude a ci vlastne to aj pomaha otehotneniu ak budem nespokojna nebudem to uzivat koupim si kyselimu listovu 😁 ako dlouho to uzivas?
@petomonika1 kyselinu listovou beru uz druhy mesic. Je velmi dulezita v prvnim trimestru a je lepsi ji brat az 3 mesice pred otehotnenim. V procentech tam bylo cca 45% snizeni nejakych vad typu rozstepu patere atd. Takze ji poctive zobu 🙂
@petomonika1 tuším, že jsem první balení začala brát na přelomu ledna/února. Nechtěla jsem čekat až budu těhotná. Gynekolog mi doporučil brát už před otěhotním.
@tynka07 dekuji ja zacinam od zitra brat a uvidime doufam ze zabere a podari sa nam to
@badyr ja nie sem tehotna len se snazime pocat babatko ccem to uzivat este pred otehotnenim a doufam a verim ze se nam postesti
Dmeska 30dc vykly mam 28 dni ale ted byla ovu pozdeji tak se asik protahne i ovu
Holky, já to zítra asi zkusím. Dneska mi celý den šponovala prsa. Špinění nikde (bývá 3 dny před očekávanou MS). Čípek mám stále nehorázně dole a ten bílkový hlen i dneska. Opět spousty znamení a já mám z toho takový strach :(
Celý měsíc si nedávám naděje a teď poslední dva dny mi z toho zase začíná hrabat :D
Nejhorší je, že se těhotná vůbec necítím :(
Moc moc prosím, myslete na mne 🙏
@petomonika1 a ta kyselina, ta má pomoct i k otěhotnění?? To sem nikde nečetla :O to by bylo ještě víc super :D

@kockakacka máš k tomu nekompromisní přístup, i to se počítá 👍🍀tak to určitě klapne 😉