Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
😢
@tynka07 snehobilo?
@tynka07 ja jsem to cetla to je zaujimave vsak????...........vadcsina ludi co to uziva se podarilo otehotnit treba si precist diskusie ,..😅
@petomonika1 ahoj mně doktor v CAR poradil ať si koupím fertipronu. Je tam 30 sáčku a dnnezse berou dva. Rozpustí se ve vodě. No a nevím zda i tohle pomohlo ale zkrátka 3 měsíce od brání mi po iui řekl že jsem těhotná... Takže za mně ano... Navíc nijak nechutná což u mne byla výhra. Mám docela problém s tím, že mně pachutě natahují... 🙂
@maukiiii vyskousam najskor fermiton ak nic tak skousim tie prasky doufam ze neco s toho se podari a dekuji za radu jsem rada ze jsi mi pak skousila poradit 👍
Ahoj holky, stale sleduji diskusi, i kdyz jsem ted neprispivala. Drzela jsem vam vsem palce. To me mrzi, ze ti to, tynko07, asi nevyslo. ☹ A co karolly?
Ja zvazuju, ze taky zkusim ten Gynex, nebo aspon ten kontryhelovy caj, mam ty cykly takove divne. Asi potrebuju srovnat 😀
Vsem, co cekaji na testik, at to dopadne dvoucarkove 😉
Tak dneska 31 dc normalne kdyby nebyla ovu opozdena tak dva dny zpozdeni na testu nic viditelne fotitelne max stin co nezachytim takze 3-4 dnu do ms prsa bolestiva a od rana zvracim tak doufam ze mrcha neprijde a test se ukaze pozdeji mela bych byt 10-11dpo
Njn, klasika, snehobilo. Sice ten test byl nejaky divny, prptoze kdyz sem ho vyndala, tak byl zespod uz nafialovelej (tak jako kdyz iz je mokrej), ale i tak.
MS opet nikde, takze jako minuly mesic se budu suzovat tim, aby uz mrcha dorazila :(
@janajens drzim pesti at mas vic stesti jak ja :(
@karolly ty jo, ja na to jak jsem rikala ze to necham, tak ted uz tohle me docela dost dostalo. Na to, kdyby vysel negat.dalsi test :(
Uvidim, jestli to nedostanu do tri dnu.
Ale ted sem kontrolovala cipek a uz se krati. Ach jo :( jeste ze nejsem doma ale u taty a uzivame slunicka, alespon neco pozitivniho :D
@karolly dekujo za uchlacholeni 🙂 jsi zlata. Depky mne asi uzpresly :D tak jdu zit dal 🙂 ... A tehu v lete bych se klido vyhla, ty vedra znovu nee :D
A ja chci co nejdriv prave kvuli mimiskovi, abych s nim byla o neco dele na matersky 🙂
Ale moc dekuju, to jsou vzdycky hrozny stavy :D
Holky, tak jsem si vlezla na zacatek konverzace a uz fakt dost z nas, za ty tri mesice ptehotnilo 🙂 hezly koulat na to v tomto a tomto tt 🙂
@tynka07 určitě i my ostatní budeme brzo v tom 🙂 a je pravda, že už jsme tady blahoprali hodnekrat 🙂 dost mě tahle skupinka chytla, mám radost za každou holčinu a držím všem palce... já si o tom nemám s kým popovídat, nemám kolem sebe nikoho, kdo by chtěl dítě, obecně nemám kamarádky, ale spíš známé a spíš kluky... takže pro mě je to super, že tady můžu hlásit, jak na tom jsem a vědět, že i někdo další čeká na konec cyklu...
Já se mezi těhule teď taky nepřidám... 11DPO a sněhobílo, takže příští měsíc snad... ☹
Tajně jsem doufala v malý zázrak napoprvé...
Já se tenhle měsíc té depky nějak nemůžu zbavit, no, on to přejde až se ms rozjede, jen mi zase nějak docházejí síly, popravdě bych mnohem radši našla sílu k tomu nechat to plavat než bojovat dál, ale ani to nějak nejde...
Ahoj holky, od kolikateho dnes cyklu děláte ovu testy? Podle teploty z předchozích dvou mesicu jsem mela ovu 21.dc (cyklus 38 dni) a 22.dc (cyklus 36 dni) do te doby jsem Nela cykly 30 dni, ale nic jsme neřešila, tenhle cyklus beru gynex, tak vubec netuším, kdy ovu čekat 🤔
@kockakacka Já dělala od 10DC, abych věděla 🙂

@tynka07 Kyselina listova k otehotneni nijak nepomuze, je to jen prevence pred vyvojovymi vadami ditete.