Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ono záleží. Opravdu pozitivní je test, když jsou obě čárky stejně silné. A pak se dá očekávat ovulace za 24-36hod. A po ovulaci je zase sněhobílý zase 🙂
@karolly takže ted staci dělat jednou za den? 😊 A čekat na dve stejne čárky?
@kockakacka To asi záleží na Tobě. Jako jestli máš partnera po ruce, že teď zavoláš a on přijede a jindy sex nemáte, tak můžeš dělat i co hodinu.
Ale jestli se prostě milujete nějak pravidelněji, tak si myslím, že stačí jednou denně jen pro pořádek, aby jsi věděla, kolikátý den proběhla.
Též čekáme na dvě čárky akorát jsme na začátku, ted první měsíc 😊
Ahojky,
10. den cyklu jsem měla folikul 1,5 cm. Doktor odhadoval ovulaci na 14. den cyklu. Nicméně 12.-13. den cyklu jsem krvácela, jasná červená krev, špinění a pak nic. (13. den cyklu o něco slabší čárka než testovací na ovulačním testu, 14. den ještě slabší) Teď cca od 17. dne cyklu - do dnes (20. den cyklu) mám jakoby hlen - něco jako vaječný bílek, ale zakalený bílý (už to tak mám 4. den). Teď bohužel nemám k dispozici ovulační testy. (Cyklus mám zhruba 27-28 dní dní), minulý měsíc o 3 dny dříve.
Tak nevím, jestli teď ten hlen může být ovulace až teď nebo co to může být. Snažíme se o miminko.
@kockakacka Ja kdyz uz nahodu delam ovu testy (nedelam kazdy mesic, ovu na sobe poznam i tak), tak delam jednou za dva dny z odpoledni moci. Ta carka by mela byt stejne silna jako kontrolni, ale ja jsem ji treba stejne silnou nikdy nemela, ale ovu mam. Dulezite je sledovat, ze ta carka sili, kdyz zacne slabnout, tak uz ovu probehla. Od chvile, kdy mas nejsilnejsi carku, tak ovu by mela dorazit do 12 48 hodin.
@apple_tree Trošku se taky zeptám na to co tu řešíte🙂 Od kdy mám počítat ty dpo?🙂 Včera jsem měla nejsilnější test, dnes už maličko slabší, mám teda dneska počítat 1dpo, když vlastně ovu má bejt během 12-48?🙂
@anetka9 No pocitala bych to tak, ze dnes, nejpozdej zitra budes mit ovulaci, tzn. 1dpo bude zitra nebo pozitri. Tady uz ten den nehraje tak velkou roli, pokud mas pravidelny cyklus, test bych si nedelala driv nez 12 dpo, vim, ze testy ukazuji duchy i driv, ale podle me zbytecne nervovani a oplodnene vajicko stejne pak muze odejit s MS.
@apple_tree Dobře🙂 Právě, že pravidelný nemám, tak si to chci radši počítat..vysadila jsem HA, pak jsem měla 31 dní, ovu nebyla, a teď mám 24DC a ovu dnes nebo zítra teda...takže netuším:/ Díky za radu🙂
Holky tak me dnes manzel překvapil :D
@kockakacka Povídej:D🙂
Pardon :D odeslala jsem to driv nez jsem chtěla 😂 Prisel domu a říká no tak jsem mluvil s petou (těhotná kolegyně z prace uz na marodnim od zacatku) a pokračuje tak se ptala co my a rodina, tak ji rikam, ze se snažíme... 😂 V tom jsem se malém udusila soustem, které jsme prave jedla :D nikdy by me nenapadlo, ze o tom bude někomu říkat... A na druhou stranu jsem ale rada, ze to neni jen z me hlavy. Navic se s ni bavil a prý mam chodit na hormonální jógu, ze ji zabrala prakticky ihned.
@kockakacka Jeeee🙂 u nás to manžel neříká (když není hodně opilej..:D) , ale zase sám hledal, co pomáhá na spermie a sprchuje se před "tím" ledovou vodou..:D

12.dc 🙂 do kolika dnu od tohoto stavu mam zhruba očekávat ovulaci? Nikdy jsem testy nedelala, tak se omlouvám za zacazecnicke otazky 😊 Poprve jsem ho delala asi pred 4 dny jen tak jestli vubec funguji (dostala jsem je tady od jedne pani 🙂 a byl snehobily, takže se neco děje