icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

lucy0511
31. črc 2017

@anetka9
@kockakacka holky já tomu mému včera poslala sms ať mi koupí ovulační test a on mi odepsal myslíš zen těhotenstkej 🙂 🙂 docela mě pobavil 🙂

kockakacka
31. črc 2017

@anetka9 no ja se fakt malém zadusila. Pak mi povídal o kocarcich a vybavicce :D aspoň o tom furt nemelu jen ja, kdyz s tim on začal 🙂 no a samozřejmě chce chlapečka, ikdyz za holcicku bude taky rad :D

anetka9
31. črc 2017

@kockakacka Klasicky..:D u nás je to stejný, já chci svoji princeznu a on chce kluka..:D ale hlavně aby bylo v pořádku🙂

malinkaelinka
1. srp 2017

@anetka9 u nás je to naopak, já bych asi radši kluka, manžel holčičku 🙂 ale čert to vem, hlavně abych už byla těhotná 🙂

volfici
1. srp 2017

@janajens ahojky, tak jak to s tebou vypadá? Pořád špiníš?

janajens
1. srp 2017

@volfici jj porad a carka je slabsi takze zkusim jeste vecer jestli se neco lepe ukaze nebo se rozjede ms 😔

volfici
1. srp 2017

@janajens už to vypadalo nadějně, achjo 😕, ale tak třeba ještě...✊

janajens
1. srp 2017

@volfici no uvidime zqtim je to porad jen spineni ani pres nic se to nerozjelo

tynka07
1. srp 2017

@malinkaelinka ty jo, tak u prvniho jsme to chteli ja holku, manzel kluja a ted mi to je jedno, ale brala bych holcinu a chlapovi to je jedno, ale spis kluka :D ... Ale je to o dostblepsi jak pred tim. S holkou se smiroval straaaasne dlouho, pomalu az do porodu a nwco po nem :D se bal, ze holka ho nebude chtit a nebude vedet co s ni. A ted pp sobe strili s pistolema, hrajou si s autama a nemuzou bez sebe byt 🙂

tynka07
1. srp 2017

@janajens :( ale stale drzim palce

janajens
1. srp 2017

@tynka07 dekuji nevim moc nadeje tomu uz nedavam

maky_s
1. srp 2017

@tynka07 Vždy to tu jen prolítnu, ale držím palce, třeba to ještě klapne 🙂

katkas75
1. srp 2017

Holky,tak krom toho že má můj muž spermio na houby, tak ještě mám tento měsíc nejspíš anovulacni cyklus 😕měřím bt tak podle toho...teda teď 3 dny už nemerim,ale zitra má být ms. Máte zkušenost,jestli jsou tyto cykly nějak jiné? Delší atd...už bych totiž měla špinit a nic. Tak jdeme aspoň plavat,když teda nic.

tynka07
1. srp 2017

@janajens uvidis, neztracej nadeji ;) ... Ale naprosto chapu, ja uz sem taky bez nadeje, pac to teseni se a stale zklamani dost boli :(

janajens
1. srp 2017

@tynka07 je tam zesilila od vcera ale jen o malinko spodní je dnesni horni vecer vcera

tynka07
1. srp 2017

@maky_s Moc diky 🙂 ale jako janajens, tak uz tomu moc nedavam. Spis uz si rikam, aby konecne dorazila a mohli jsme dat dalsi kolo :/

A co ty? Teda vlastne vy, jak se vede???

janajens
1. srp 2017

@tynka07 a tobe uz mrcha prisla ?

janajens
1. srp 2017
tynka07
1. srp 2017

@janajens no vidis <3 alespon nekdo z nas tenhle mesic 🙂 ale s gratulkou chvilinku radsi vydrzim, prp jistotu. :/ zase prijdu o dalsiho cloveka. To uz tady z nas prvnich snad zustanu sama :O :D

janajens
1. srp 2017

@tynka07 neboj jeste tu jsem jasny zatim je to slabe ovu byla pozdeji takze mam 2dny do ms

tynka07
1. srp 2017

@janajens nn stale nic :/ 3.den zpozdeni, 36DC
PMS nikde, prsa boli, ale vcera jsem se nehorazne spalila, takze to bude urco tim :D ale mam dost citlive bradavky!!!to tu jeste nebylo :D
Tak furt cekam. Na testu je, ze kdyz MS nedorazi a i v tom pripade je tt negativni, tak se dalsi ma udelat za tri dny. Tak zitra zkusim, ale jen z principu :( chjo, kez alespon dorazila

tynka07
1. srp 2017

@janajens ale mas alespon minimalni nadeji v tom dusikovi. Ja pokazde totalne snehobilo :(

janajens
1. srp 2017

@tynka07 tak ty bradavky mam ja taky ja jsem dneska 33dc cykly mam 28dni al3 ovu byla podle ultrazvuku 19.7 takzw ze opozdila o 4 dny jinak bych uz mela zpozdeni me nehorqzne pali prsa a k tomu zaha

janajens
1. srp 2017

@tynka07 ja mela taky akorat pred dvema mesicema 8dpo byla ruzova ale pak uz nic ape ted uz mam dicha druhy den tak smad🙏

tynka07
1. srp 2017

@janajens ja u sebe na telo kaslu. To uz me zradilo minuly mesic :D takze na nej nedam a cekam jen na (ne 100%)tehot.t. pac i prsa,Pms a Ms me min.mesic zradily uz jom neverim :D

apple_tree
1. srp 2017

@janajens Tak to zacina vypadat dost nadejne, drzim palce 🙂
@tynka07 Neboj, to vypada, ze ja tu budu strasit dlouho, uz me to cekani fakt neba. MS neocekavam v pondeli, takze ted musim prezit to obdobi niceho, kdy ani nema smysl testovat a muze jen cekat, jestli mrcha dorazi nebo ne.

janajens
1. srp 2017

@tynka07 me tentokrat nezradili to paleni prsou se mi nezdálo uz dva dny zpatky ale dusik se ukazal az vcera tak treba jeste porad nadeje je

janajens
1. srp 2017

@apple_tree deluji smad bude Zitra nebo vecer viditelnější

tynka07
1. srp 2017

@apple_tree nejhorsi obdobi :D

tynka07
1. srp 2017

@janajens bude viditelnejsi!!

Strana