Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@tynka07
@janajens
@apple_tree
Holky, at se vam ta potvora uz nerozjede 🙏
Janajens, mas peknou slabou čárku, zitra bude jiste silnejsi!
Ja uz na priznaky nedam, pekne me moje telicko vyskolilo minuly cyklus. 😈
@tuliii :D asi tak, taky na to nedam, protože to co mi udělalo minulý cyklus, to byl mazec.
A teď bych měla to samé, kozy nalité jak když sem kojila, bolestivé bradavky, ms nikde, zácpa. A stejně na to kašlu :D Akorát o to víc pak budu naštvaná :D
A vůbec, jak jsi na tom ty?? Nebo spíš v jaké fázi momentálně??
@janajens uvidíš, všechny tu teď na tebe myslíme a to by nebylo, aby se zase schovala. A k tomu předtím jsi měla hned druhý den bez, teď už se drží a je i silnější. Hlavně používej stejný testy ;)
@darkwitch teda a to jsem si říkala, že se to nerozjede :/ tak ať to máš alespoň co nejpohodoější
Koukám že to léto cvičí s námi se všemi já sem teď 20DC bolesti v podbřišku jako když to mám zachvilku dostat fakt super 😒
Tak holky, co mi drzely pesti, tak 18DPO , 37DC, MS nikde a tt stale negativni :( uz to chci vazne dostat!! At muzeme jet na novo a ne tohle :( To me fakt stve!!!
😢
Hlavne mam totalne nafoukly bricho, jako kdyz to mam dostat, vypadam jako megatlusta a jsem natekla, prijdu si jak vorvan, boze!!!
@tynka07 přesně tohle jsem měla teď poslední menzes... zpoždění, nafouklost... jak jsem objevila krev, byla to fakt úleva už...
Jinak my bychom teď měli sexovat jako králíci, ale v tom vedru do toho mi brali vodu z kolene, tak se nám nějak nechce 🙂 🙂 🙂
@janajens :( to je fakt hrozný a tím že to není poprvé, normálně až doporučuju tt, který se dělá z krve. Sice stojí cca 130,- ale tam máš vážně jistotu.
@malinkaelinka jo a je to hrozný. Jsme byli na koupáku a jsem jak balon :( snad i hůř.
Ale tak si dejte měsíc třeba pauzu. Víš jak, ten měsíc ti to nevyjde a je jedno, jestli při snažení, nebo bez něj :D ... začínám být dost skeptická :D
@maky_s to ráda čtu 🙂 ať se vám s mimískem co nejvíce daří <3 a děkjuju 🙂
@volfici njn :/ hold na nás štěstěna momentálně neukazuje :/ a co ty??
Jinak dneska se zkusím konečně dostat do té lékárny a HNED si naordinuju ten Gynex, tohle mě fakt štve, nenávidím ten nepravidelnej cyklus. Dřív jsem byla ráda, že to nemám pořád a mám větší pauzy, ale teď když chceme malého, tak by se mi ten pravdidelnej a kratší hodil :/
A to ještě přemýšlím nad koupí toho lubrikantu pro podporu otěhotnění. Normální lubrikáče tomu spíš brání a my bez něj jet nemůžeme, bohužel pro něho mám nedobré prostředí a pak máme akorát mykózy, takže i to třeba pomůže 🙂
@tynka07 gynex v lékárnách nemaji, musi se objednávat z netu :/ alespoň tedy na me v lékárnách koukali jako na blázna

@tynka07 kez by ano 🙏