icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

janajens
1. srp 2017

@tynka07 kez by ano 🙏

tuliii
1. srp 2017

@tynka07
@janajens
@apple_tree
Holky, at se vam ta potvora uz nerozjede 🙏
Janajens, mas peknou slabou čárku, zitra bude jiste silnejsi!

Ja uz na priznaky nedam, pekne me moje telicko vyskolilo minuly cyklus. 😈

janajens
1. srp 2017

@tuliii dekuji dufam ze zesili

darkwitch
1. srp 2017

@janajens to dopadne dobře, čárka bude sílit a bude z toho mimco...
@tynka07 já tu budu strašit ještě dlouho jak se znám...
Jinak dnes prvni den cyklu a to nám zacina dovca... takže dneska jsem se smutne koukala na malou s mužem jak dovádí ve vodě a sama se pekla na břehu...

janajens
1. srp 2017

@darkwitch doufam to krvácení me strasi

tynka07
1. srp 2017

@tuliii :D asi tak, taky na to nedam, protože to co mi udělalo minulý cyklus, to byl mazec.
A teď bych měla to samé, kozy nalité jak když sem kojila, bolestivé bradavky, ms nikde, zácpa. A stejně na to kašlu :D Akorát o to víc pak budu naštvaná :D
A vůbec, jak jsi na tom ty?? Nebo spíš v jaké fázi momentálně??

@janajens uvidíš, všechny tu teď na tebe myslíme a to by nebylo, aby se zase schovala. A k tomu předtím jsi měla hned druhý den bez, teď už se drží a je i silnější. Hlavně používej stejný testy ;)

@darkwitch teda a to jsem si říkala, že se to nerozjede :/ tak ať to máš alespoň co nejpohodoější

janajens
1. srp 2017

@tynka07 dekuji stejne testy bohuzel nemam ty dorazi az za dva dny smad nu jen to slabe krvácení me zlobi

lucy0511
1. srp 2017

Koukám že to léto cvičí s námi se všemi já sem teď 20DC bolesti v podbřišku jako když to mám zachvilku dostat fakt super 😒

karolly
1. srp 2017

@janajens Jůů potichu gratuluju a věřím tomu, že bude jen a jen sílit 🙂 🙂

janajens
1. srp 2017

@karolly dekuji moc ale bojim se slrz krvaceni zw rano na testu nic nebude

karolly
1. srp 2017

@janajens To krvácení je nějak silné?

janajens
1. srp 2017

@karolly neni ale je to krev sice bez kusu ale slabsi krvaceni

karolly
1. srp 2017

@janajens Třeba to je tím, že se tam mrňousek ještě víc zavrtává 🙂

janajens
1. srp 2017

@karolly no bojim se rano udelat test uplne ale snad mas pravdu

karolly
1. srp 2017

@janajens Nebooooj 🙂 Všechno bude v pořádku 🙂

janajens
1. srp 2017

@karolly
@karolly no jak tam rano nic nebude je to v haji i kdyz dnes rano taky nic nebylo ale az ve 12h

karolly
1. srp 2017

@janajens Hlavně to chce klid 🙂 Stresem tomu moc nepomůžeš 🙂

janajens
1. srp 2017

@karolly ja vim musim byt v klidu

tynka07
2. srp 2017

@janajens ta krev muze byt i z toho, ze mas hodne prpkrvenou delohu ci sliznici. Vubec nic to znamenat nemusi 🙂 tak drzim palce a mpc na tebe myslim 🙂

tynka07
2. srp 2017

Tak holky, co mi drzely pesti, tak 18DPO , 37DC, MS nikde a tt stale negativni :( uz to chci vazne dostat!! At muzeme jet na novo a ne tohle :( To me fakt stve!!!
😢
Hlavne mam totalne nafoukly bricho, jako kdyz to mam dostat, vypadam jako megatlusta a jsem natekla, prijdu si jak vorvan, boze!!!

janajens
2. srp 2017

@tynka07 dekuji krvacim porad a teplota klesla takze bohuzel

malinkaelinka
2. srp 2017

@tynka07 přesně tohle jsem měla teď poslední menzes... zpoždění, nafouklost... jak jsem objevila krev, byla to fakt úleva už...
Jinak my bychom teď měli sexovat jako králíci, ale v tom vedru do toho mi brali vodu z kolene, tak se nám nějak nechce 🙂 🙂 🙂

maky_s
2. srp 2017

@tynka07 tak treba jeste..moc bych ti to prala..u me dobry, včera jsem udelala ten poslední test, jen tak na pamatku a je tam dalnice jak vysita. Pristi tyden jdu na gyndu, tak snad bude vse v poradku.

volfici
2. srp 2017

@janajens @tynka07
Holky, vy mi dáváte.... Už jsem se těšila na dobré zprávy a pořád nic 😟

janajens
2. srp 2017

@volfici bohuzel opet a nanovo snazeni

tynka07
2. srp 2017

@janajens :( to je fakt hrozný a tím že to není poprvé, normálně až doporučuju tt, který se dělá z krve. Sice stojí cca 130,- ale tam máš vážně jistotu.

@malinkaelinka jo a je to hrozný. Jsme byli na koupáku a jsem jak balon :( snad i hůř.
Ale tak si dejte měsíc třeba pauzu. Víš jak, ten měsíc ti to nevyjde a je jedno, jestli při snažení, nebo bez něj :D ... začínám být dost skeptická :D

@maky_s to ráda čtu 🙂 ať se vám s mimískem co nejvíce daří <3 a děkjuju 🙂

@volfici njn :/ hold na nás štěstěna momentálně neukazuje :/ a co ty??

Jinak dneska se zkusím konečně dostat do té lékárny a HNED si naordinuju ten Gynex, tohle mě fakt štve, nenávidím ten nepravidelnej cyklus. Dřív jsem byla ráda, že to nemám pořád a mám větší pauzy, ale teď když chceme malého, tak by se mi ten pravdidelnej a kratší hodil :/
A to ještě přemýšlím nad koupí toho lubrikantu pro podporu otěhotnění. Normální lubrikáče tomu spíš brání a my bez něj jet nemůžeme, bohužel pro něho mám nedobré prostředí a pak máme akorát mykózy, takže i to třeba pomůže 🙂

janajens
2. srp 2017

@tynka07 moje dr mi udela test jen kdyz ona chce musim si najit jinou

tynka07
2. srp 2017

@janajens a jak jsem psala, stále i při krvácení můžeš být těhotná ;) ... jen ta BT :/

janajens
2. srp 2017

@tynka07 ta klesla na 36.5 takze bohuzel ze 36.7

kockakacka
2. srp 2017

@tynka07 gynex v lékárnách nemaji, musi se objednávat z netu :/ alespoň tedy na me v lékárnách koukali jako na blázna

Strana