icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kockakacka
2. srp 2017

Potřebuji poradit. Jak jsem psala ovu testy dělám prvni cyklus. Dnes je čárka tmavší nez byla včera a predevcirem, asi jeste neni pozitivní, ale v noci me 3x probudila bolest podbrišku, takže se podle me neco děje. (Bolest přisuzuji gynexu, nikdy jsem ji jinak necítila) podle předchozích měření BT by mela byt ovu 21-22.dc ale podle me diky tomu gynexu bude driv. A ted otázka - kdy se tedy "snažit" ?

karolly
2. srp 2017

Holky dokud nedorazí pořádná MS, neházejte flintu do žita!!!! 🙂

Já to mám dostat v pátek, ale podle tt dneska sněhobílo, takže to taky nevidím růžově.

9sarka
2. srp 2017

@kockakacka taky těm testům moc nerozumim, ale už bych se byt tebou začala snažit, pokud máš tu možnost 🙂

anetka9
2. srp 2017

@kockakacka Já bych to dneska pojistila pro případ, že by se už víc nevybarvil, jinak bych čekala na stejně silnou nebo silnější..🙂 ale je možný že už to je tohle, někomu se to nezabarvuje do takový intenzity🙂 Mně to poprvý po dvou měsících testů a dosti vyhozených peněz ukázalo toto (viz foto) a ovulace pry je do 24-48 od pozitivního testu🙂

kockakacka
2. srp 2017

@anetka9 Já právě nevím no zda se ještě vybarví nebo už ne, právě jsem četla, že někomu se tolik nezabarví...Tak nevim :D Mě totiž proti těm předchozím přijde fakt výrazná, pak ta souvislost jak mě bolí břicho...no 4 dny po sobě to ale nedáme :/ :D tak právě nevím jestli dnes jo nebo čekat na zítra a omylem to prošvihnout. Možná ten ovu test udělám ještě večer, jestli bude silnější

anetka9
2. srp 2017

@kockakacka Noo to je asi nejlepší řešení a uvidíš no🙂 taky sem četla, že to někomu neukzazuje a myslela sem si, že mně taky a ono ejhle..jen mi prvni cyklus nenabehla ovu..:D jinak me pichalo vpravo den po tom nejsilnejsim testu..takze jeslti citis neco uz dneska, tak je mozny, ze by to mohlo značit ovu a že si jen netrefila včera dobu, kdy byla ta čárka nejsilnější🙂 ono to klesá rychle

lola88
2. srp 2017

@kockakacka můžu se prosím zeptat, jak bereš ten gynex? Já si ho taky koupila, brala jsem ho 3 týdny 2x denně 5 kapek a teď mám týden pauzu. A teď nevím, jestli čekat na ms nebo nezávisle na ní zase po týdenní pauze začít brát? 😒

kockakacka
2. srp 2017

@lola88 ja ho beru take prvni cyklus. Dnes 14. Den takže jeste týden a pak dam pauzu a nezávisle na ms začnu užívat, stejne jako antikoncepci bych to viděla :D ale ja fˇsoudam, ze ta Ms ani nedorazí :D

kockakacka
2. srp 2017

@anetka9 podle měření BT jsem ji neprosvihla 🙂 ovu teprve bude, jen je otázka kdy 🤔

lola88
2. srp 2017

@kockakacka no kéééž by nedorazila nikomu z nás! 😉 😀

anetka9
2. srp 2017

@kockakacka Tak jedině teda ten test večer a uvidíš no🙂 my radši pojišťujem všechny dny okolo těhle mejch pěknejch čárek.:D

kockakacka
2. srp 2017

@anetka9 tak k tomu ja manzela bohuzel "nedonutim" :D neni ten typ, co to musi mit každy den, takže v tomhle to mame složitější. :/ a dost me to znervózňuje. Uz ted ho to nebaví a jak vidim, ze ho to tak části nebaví, tak uz to nebaví ani me. Což me stve s zase ho nechci k něčemu nutit

anetka9
2. srp 2017

@kockakacka To chapu..to je naprd no..:/ muj muz to taky nepotrebuje kazdej den, ale vyhovovalo nam to obden a ted jak je to denne, tak uz se nebavi ani jeho ani me a zkratili jsem to na "ucelovej sex"...stylem dej sem spermie a mas klid:D:D

kockakacka
2. srp 2017

@anetka9 jo, předně tak no..tak jak jsem to nikdy nechtela :D jenze problém je, ze pokud člověk nechce čekat treba rok, tak je tohle nejlepsi možnost

lucka662006
2. srp 2017

Holky ty ovu testy jsou zvláštní, já je dělala, a nikdy v životě se mi dvě čárky vůbec neukázaly, přesto mám dvě děti z těch dnů (dělala jsem ovu testy celý týden před snažením, při něm, i ve dny potom). Ani náznak dvou čárek a děti mám dvě.

anetka9
2. srp 2017

@kockakacka No právě...já si říkala volný průběh..ale ono to nejde..ty šance jsou pak děsně malý:/
@lucka662006 Joo já slyšela, že na někoho prostě nefungují no..:/ to jsem si původně myslela taky než jsem našla tenhle před dvěma dny🙂

tynka07
2. srp 2017

@kockakacka u nas ho maji v Dr.Max . Jen nebyl na sklade, tak sem si ho objednala u nich na netu a jdu si ho dnes vyzvednout. Ale byla jsem i v druhe a tam nemeli. U Maxe jsem mela asi stigro a nemusim platut postovny :D

tynka07
2. srp 2017

@karolly ale vem si ze mam uz 4.den zpozdeni.
To spis bude tim, ze mam ted 5kg zase nahore (klasika pred MS mam zravou a od ty bolestivy ovulky mam furt hlad :( ) takze to bude spis hmotnosti :(

tynka07
2. srp 2017

@lola88 hele napis si primo na jejich stranky. Take jsem psala dotaz a tim ze MS mam nepravidelnou a dost bolestivou, tak mi napsali, ze mam brat 5-5-5. A k tomu tam jako doporuceni pisou, ze je lepsi brat 3-3-3, nez 5-0-5. I kdyz je kapek vic, tak je dulezitejsi to brat bez ,,pauz,,. Drzim palce, at pomuze. Ja doufam, ze mi to tu mrchu pomuze vyvolat :D

karolly
2. srp 2017

@tynka07 Ty brďo fakt 5kg? A jak to máš se shazováním? To se pak během MS vrátíš zpátky na původní váhu?

tynka07
2. srp 2017

:D holky, ze me tece bilkovej hlen, ze bych ho mohla rozdavat :D , jen v nejakou blbou dobu :/

janajens
2. srp 2017

@tynka07 no ja slysela ze husty vytok je k tehu

tynka07
2. srp 2017

@karolly no ted nevim. Normalne pri tom dam nahoru do dvou kil. Ale ted se proste cejtim divne od ovulky. Vsechno me boli, mam nehorazne chute, proste jak pred a pri ms. Ty dve kg mi normalne splasknou, ted pochybuju, to uz je hodne. Taky zeru jak zabita pomalu uz 3 tydny :( . :/ proto porad cekam kdy uz dorazi a budu trosku vic fit. Musela jsem i sundat prstynky, jak mam burty natekle :(

tynka07
2. srp 2017

@janajens haha, takze dalsi super ,,trik,, meho tela na reakci netehotenstvi :( boze, boze, boze. Jak ja iz to chci dostat :(

kockakacka
2. srp 2017

@tynka07 ty v*le, ja beru 7-7-7 😂

maky_s
2. srp 2017

@tynka07 🙂 vytok mám také🙂 prý se tvoří hlenová zátka..

kockakacka
2. srp 2017

Presne tak no.. Tak on mi narovinu rekl, ze mu mam pak proste říct ted jdeme na to a on jo, ale stejne ...@anetka9

anetka9
2. srp 2017

@kockakacka Když to se nedá takhle přesně určit okamžik jdeme na to..:/ to je právě naprd..navíc z toho jednoho styku nemusí ty spermie dojít, ale z dalšího už by třeba došly..ja nevím no🙂 ale tak jsou lidi, co otehotni z jednoho styku..ale vetsinou to neplanuji:/:D

karolly
2. srp 2017

@tynka07 Stejně bych zkusila třeba ještě zítra test. Je taky jen možné, že Ti HCG roste pomaleji.

Jinak holky já Gynex kapu ráno a večer 7 kapek.

karolly
2. srp 2017

Ještě mě napadlo holky...

Nemůže být ta naše nafouklost, nenažranost a tak z toho Gynexu? Já co jsem ho začala kapat tenhle měsíc, tak jsem taky k nedojedení a nafouká až hrůza.

Strana