Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@natysnovec az ve 13h :( jsem jak na trni tep mam skoro 100.
@fanunka ale.....to bude dobry.
@fanunka Hlavne mi pak dej vedet....co a jak....Ja jdu na dalsi kontrolu az 7.3....desny
@natysnovec určitě dám vědět. ty dlouhy časový intervaly jsou hrozný a pak máme být v klidu :( jediný co mě nervuje je tohle 🙂. Já byla naposledy u dr v 7tt a pak až teď screening :( achjo
@fanunka Moc drzim palce, at to dnes dobre dopadne 🙂
@fanunka to zvladnes...nebuj uz to mas zachvilku..nenervuj se...mimiskovi to nedela dobre....pamatuj na nej....mimisek,mimisek musi byt v klidu..

@hlasimse ty jo tak to mame stejne...🙂🙂
@natysnovec screening negativni. Pouze zvysene riziko preeklampsie na to budu brat anopyrin. Temer nic jsem se nedozvedela vse mi pak rekne dle zpravy moje gyn.ani fotku nemane pac bylo schovane za placentou tu mam vpredu a delohu dost vzadu tak mimi bylo porad takove mazle
@natysnovec Ty jsi teď taky v 10tt? Nebo myslíš ty hrozné intervaly?
@hlasimse ty hrozne intervaly...jsem 7+4
@natysnovec Já naposledy byla na utz v 6tt+3 a od té doby nevím vůbec nic... Ostatní chodí co 2 týdny, nás nechají nervovat 🙂
@hlasimse je to proste hrozny....☹️
@natysnovec Bud rada ze si nemusis denne 4 krat pichat do bricha v tehu inzulin a ze neberes leky na tlak atd. Uzivej si to tehu a predtan se porad stresovat ty pakouši 😘
@budenas5 ale ja nic nerikam jen ze to cekani na dalsi utz je dlouhe
@natysnovec spravne by mely byt jen tri Utz za cele tehu...jako zatim se tvrdi ze je to naprosto bezpecne,ale uz se vyskytuji i nazoryna,ze zas tak uplne to byt nemusi a treba cast a dlouhodobe pouzivani angel sounds muze i skodit,,,neboj za chvili budes citit pohyby a bude to hned lepsi....
@bajunka ja vim....na to se tesim... 🙂🙂
Holky je tu ještě některá netehu? Jako těm co už čekají to strašně přeju, ale mam pocit, že se ze skupio snažení stala skupina první týdny těhotenství.. Holky nechcete si založit novou? 🙂 my se snažíme třeba dlouho o první a není mi to příjemné číst porad dokola.. Ale omlouvám se jinak, probudila jsem se s depkou 🙂
@mandarinka90 Par nas tu porad jeste je bohuzel ;)
@mandarinka90 Ahojky kocko,mas pravdu.Chapu te.Povede se to uvidis...kazde z nas je to casem dane mit svoje mimco...taky mam dneska nejakou naladu divnou. To je to pocasi.

@fanunka a co to je ten screening?Tak pk hned napis...a posky fotecku.