icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

natysnovec
16. únor 2018

@fanunka a co to je ten screening?Tak pk hned napis...a posky fotecku.

fanunka
16. únor 2018

@natysnovec az ve 13h :( jsem jak na trni tep mam skoro 100.

natysnovec
16. únor 2018

@fanunka ale.....to bude dobry.

fanunka
16. únor 2018
natysnovec
16. únor 2018

@fanunka Hlavne mi pak dej vedet....co a jak....Ja jdu na dalsi kontrolu az 7.3....desny

fanunka
16. únor 2018

@natysnovec určitě dám vědět. ty dlouhy časový intervaly jsou hrozný a pak máme být v klidu :( jediný co mě nervuje je tohle 🙂. Já byla naposledy u dr v 7tt a pak až teď screening :( achjo

apple_tree
16. únor 2018

@fanunka Moc drzim palce, at to dnes dobre dopadne 🙂

natysnovec
16. únor 2018

@fanunka to zvladnes...nebuj uz to mas zachvilku..nenervuj se...mimiskovi to nedela dobre....pamatuj na nej....mimisek,mimisek musi byt v klidu..

sticker
hlasimse
16. únor 2018

@fanunka Držím palce! Já jsem taky naposledy byla v 7tt někdy před 3 týdny a další až v březnu! 😲

natysnovec
16. únor 2018

@hlasimse ty jo tak to mame stejne...🙂🙂

fanunka
16. únor 2018

@natysnovec screening negativni. Pouze zvysene riziko preeklampsie na to budu brat anopyrin. Temer nic jsem se nedozvedela vse mi pak rekne dle zpravy moje gyn.ani fotku nemane pac bylo schovane za placentou tu mam vpredu a delohu dost vzadu tak mimi bylo porad takove mazle

hlasimse
16. únor 2018

@natysnovec Ty jsi teď taky v 10tt? Nebo myslíš ty hrozné intervaly?

hlasimse
16. únor 2018

@fanunka Super! Gratuluju! A to zvýšené riziko poznali jak? Tys měla vyšší tlak?

natysnovec
16. únor 2018

@hlasimse ty hrozne intervaly...jsem 7+4

hlasimse
16. únor 2018

@natysnovec Já naposledy byla na utz v 6tt+3 a od té doby nevím vůbec nic... Ostatní chodí co 2 týdny, nás nechají nervovat 🙂

darkwitch
16. únor 2018

@hlasimse na začátku těhotenství je interval kontrol jednou za měsíc uplne normalni... Taky, jsem byla pred týdnem a jdu az za tri týdny... častější kontroly bývají kdyz neco neni uplne v pořádku

hlasimse
16. únor 2018

@darkwitch ale můj interval je spíš 6 týdnů skoro a člověk slyší od ostatních jak chodí každé 2 týdny 🙂 holky co jsou ve stejném tt.. Tak nevím

natysnovec
16. únor 2018

@hlasimse je to proste hrozny....☹️

fanunka
16. únor 2018

@hlasimse nemela naopak mam nizounkej tlak. Vubec nevim z ceho ze by z krve? To mi rekne gynekolozka v pondeli snad....

hmm2528
16. únor 2018

@pavlina30 dělala byl negatyvni mam ho zkusit znovu

budenas5
16. únor 2018

@natysnovec Bud rada ze si nemusis denne 4 krat pichat do bricha v tehu inzulin a ze neberes leky na tlak atd. Uzivej si to tehu a predtan se porad stresovat ty pakouši 😘

budenas5
16. únor 2018

@hlasimse Kazde 2 tydny?? To jsem nechodila ani s jednim tehu s cukrovkou a vysokym tlakem 😀😀

natysnovec
16. únor 2018

@budenas5 ale ja nic nerikam jen ze to cekani na dalsi utz je dlouhe

vapka
16. únor 2018

@fanunka Ahoj, první těhu jsem měla preeklampsii, u druhého jsem byla také na anopyrinu, máš také za sebou preeklampsii?

bajunka
16. únor 2018

@natysnovec spravne by mely byt jen tri Utz za cele tehu...jako zatim se tvrdi ze je to naprosto bezpecne,ale uz se vyskytuji i nazoryna,ze zas tak uplne to byt nemusi a treba cast a dlouhodobe pouzivani angel sounds muze i skodit,,,neboj za chvili budes citit pohyby a bude to hned lepsi....

natysnovec
16. únor 2018

@bajunka ja vim....na to se tesim... 🙂🙂

fanunka
17. únor 2018

@vapka nee moje 1. Tehotenstvi a tlak mam porad dost nizkej vubec nechapu ze mi ji zjistili. Prosim te a to znamena co v beznem zivote musim byt doma na neschopence a v klidu nebo normalka co telo dovoli?

mandarinka90
17. únor 2018

Holky je tu ještě některá netehu? Jako těm co už čekají to strašně přeju, ale mam pocit, že se ze skupio snažení stala skupina první týdny těhotenství.. Holky nechcete si založit novou? 🙂 my se snažíme třeba dlouho o první a není mi to příjemné číst porad dokola.. Ale omlouvám se jinak, probudila jsem se s depkou 🙂

apple_tree
17. únor 2018

@mandarinka90 Par nas tu porad jeste je bohuzel ;)

natysnovec
17. únor 2018

@mandarinka90 Ahojky kocko,mas pravdu.Chapu te.Povede se to uvidis...kazde z nas je to casem dane mit svoje mimco...taky mam dneska nejakou naladu divnou. To je to pocasi.

Strana