icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

maice
17. únor 2018

@mandarinka90 Pridavam se k depkarum... dnes 1DC :(

budenas5
17. únor 2018

@maice zlatooooo pristi cyklus to vyjde. 😍

veverka55
17. únor 2018

také se tu ještě stále po osmi měsících hlásím k depkařům, ale holky musíme věřit, jednou to přijde 🙂

verik87
17. únor 2018

I ja se pridávám..dva cykly po sobe spozdeni,duch a stejne mrcha dorazila 😟

maice
17. únor 2018

@budenas5 Musiiii!!! :( jenze ted zas nejakych 24 dni cekani na ovulaci :( A co ty??? Tobe uz to pomalu zacina,ne???

gabcarka
17. únor 2018

@maice
@budenas5
@lucifervlkova
@mandarinka90 Holky, já sem občas nakouknu, abych zjistila jak se vám daří a držím vám moc pěsti. No a tak mě napadla jedna věc....udělejte si testy na chlamydie. Jsou to svinske breberky co brání uhnizdeni vajíčka. Dávno bylo zjištěno, že se nepřenášejí jen sexem, ale i treba v bazénu aj.Muzete je mít v sobě roky a nemusíte o nich vůbec vědět. Běžně při kontrolách se totiž netestuji. Musíte si o test zvlášť říct. Stojí cca 200 Kč. A fakt dost vážně brání otěhotnění. U mě byly jedním ze dvou důvodů, proč jsem pět let nemohla otěhotnět.

sticker
aklin
17. únor 2018

@mandarinka90 taky se radim k netehum

katkas75
17. únor 2018

@mandarinka90 já tu jsem od začátku, v červnu to budou 2 roky od mimoděložního,od té doby nic. Nálada,postoj, odhodlání se mi mění po pár měsících.ted to zrovna zvládám😉 ale právě čekám ovu a přistihuji se,jak zas moc doufám...😊 Nevím,proč to musí takto v mém životě být,ale je.

mandarinka90
17. únor 2018

@maice
@gabcarka
@aklin
@katkas75 no já teď končím ms a zase období těšení a čekání.. Ve čtvrtek jdu k doktorce tak trošku spoléhám na to, že se to někam pohne.. A ty chlamydie to me nenapadlo.. Projevuje se to nějak? Zeptám se na to, já si myslím, že mám bud rozhozene hormony nebo imunitu.

gabcarka
17. únor 2018

@mandarinka90 Právě že příznaky skoro žádné nejsou, ty se projeví až při oslabené imunite. U žen zánětem čípku, u mužů bolesti kloubů. Ale třeba roky nemusí být příznaky žádné. Jsou ale jednim z duvodu, proč se oplodnene vajíčko nedokáže udržet v děložní sliznici a odejde s menstruaci.

ojo
17. únor 2018

já teda MS stálen nic, ani špinení, spoždění 4.den a bojím se udělat test 😀 už 2x jsem měla spoždění celý týden, takže nějak doufám/nedoufám

vapka
17. únor 2018

@fanunka no to také nevím, když máš tlak O.K. a bílkovina v moči je asi také v pohodě, že? ono v tom může hrát roli, věk, váha aj. no, ale není to směrodatné preeklampsii mají i hubené, mladé 😀 je to strašná věc a říkají, že je to onemocnění placenty, takže možná byly průchody na placentě nějak horší při screeningu. U mě to vypuklo neskutečnou bolestí hlavy a později i rozmazaným vyděním, pak s tlakem 200/100 to byl fičák. U druhého jsem byla automaticky riziková, jediné opatření, které můžu doporučit je: nerozčilovat se a nepřehřívat se (v létě) jinak zobat ovoce a zeleninku a těhu si užívat plnými doušky, znát příznaky blížící se preeklampsie a raději 10x plašit zbytečně, než si toho nevšímat..... Neboj, anopyrin umí zázraky 😀 takže krásné, klidné těhulkování a klidně písni sz 😀

tynka07
17. únor 2018

@maice tak kdyz se vykasles na utrogestan, tak zkus ten drmek ;)
Urcite se zavede ;)
@aklin To je mi lito, ale dobry ze diky tomu se da najot i reseni ;)

maice
18. únor 2018

@tynka07 Drmek beru...ale ta ma lf je opravdu dramaticky kratka,tady bylinky nepomohou...

tynka07
18. únor 2018

@maice na tuhle upravu je dobrej ten gynex ... ten upravuje víc než drmek ... LF by měla být přinejmenším 10dní ... může být i 8, ale je to takový na hraně ... kolik že LF máš?

maice
18. únor 2018

@tynka07 6-7dni...i gynex uz mam za sebou...uz se touto problematikou bavim par let ;)

tynka07
18. únor 2018

@maice a dr ti ji ak nepomuzou?? Jinak to ke fskt malo :(

maice
18. únor 2018

@tynka07 No pomoci lze prave nasazenim progesteronu...po ovulaci samozrejme.Uz takto mame dva kluciky ;)

tynka07
18. únor 2018

@maice teď sem do toho úplně zamotaná :D a proč ti ho hned nezavedli?? Nebo jste to nejdříve chtěli zkusit bez toho? Proč to není takhle teď? :D

maice
18. únor 2018

@tynka07 Ale ja ho beru ;) vzdy od 5.-11.dne po ovulaci...a ani tak to zatim nevyslo ;)

tynka07
18. únor 2018

@maice promiň , tak teď už jsem z toho totálně blbá :D
Ale tím pádem mnoho zdaru 🙂

biedronca
18. únor 2018

Vim,že to sem uplne nepatří - případne pak hned smažu:
Nemáte některá na prodej DRMEK? Třeba někomu leží doma, a už nevyužije.

ojo
18. únor 2018

Ahoj holky, tak jsem dnes teda zkusila test..nejdřív ovulační a pak těhotenský..můžete sami posoudit 🙂 Zdůrazňuju, že jsme s manželem první měsíc brali oba přípravek MACA, protože jsem se dočetla, že pomáhá k otěhotnění a už dříve jsem po prvním měsíci hned otěhotněla...teď taky, začali jsme ho brát, když mě skončila MS a další už nepřišla 🙂

maice
18. únor 2018

@ojo Gratuluji...krasne!!! A taky trosicku zavidim...uzivejte,strasne to leti ;)

dasa.77
18. únor 2018

@ojo Ouuu, Ty teda nezahálíš. 🙊 Obdivuji Tě,jak to zvládáš,malinká má rok (pamatuji si Tě z lednovek 2017 a přece jen jste se rozodli ještě pro jedno miminko 😲 V dnešní době..... KLOBOUK DOLŮ. Každopádně gratuluji a třeba to bude zase holčička.ať má Adélka sestřičku k sobě

budenas5
18. únor 2018

@ojo Mooooc gratuluji 😍 ja sama mam 2 deti po roce a je to super 😘🤟🏻

moxha
18. únor 2018

Holky tak zítra by se mělo rozhodnout.Snad ms nedorazí,ale spíš počítám že jo.Bolesti zad jsou a zase nejsou,na dotek mě trochu bolí prsa,jsem hodně emocionální a občas je mi nevolno...Jenže ovu testy byly negativní,takže si myslím že je to jen příznak ms

ojo
18. únor 2018

@dasa.77 díky, to máš dobrýho pamatováka, na to, že jsem tam skoro vůbec nechodila 😀 to my už jsme věděli, že chceme pětku 😀 a mě malý rozdíl nevadí, starší jsou 16m od sebe mladší mimina 13m od sebe, tak tohle by bylo od Adélky necelé dva roky...to už je pohoda 😀

@maice díky a já taky vždy záviděla, když jsem nějaká přišla s pozitivním testem..to tak je no...

@budenas5 díky, taky mě to vyhovuje 🙂

nicméně holky, beru to nohama na zemi, min. měsíc jsem takhle pozitivní test měla taky a za 2 dny došla MS a už jsem taky po 2 potratech, takže vím, že dvě čárky na testu ještě neznamenají výhru...další test zkusím ve středu jestli sílí a pak se asi teda objednám na gyndu 🙂

beluska335
19. únor 2018

Ahoj, mám dotaz. Mám již 3. den zpoždění, BT je na 36,4 a TT negativní. Většinou mě den dva před menstruací bolí v podbříšku a teď zatím nic. Je možné, že i přes nízkou BT bych mohla být těhotná?

natysnovec
19. únor 2018

@maice neboj se...na tebe to taky ceka!!!Ja ti drzim palecky....

Strana