icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

mandarinka90
22. únor 2018

@apple_tree 😀 joo? Já měla teda hodně spodní a vrchní jedničky tak blbě přes sebe.. Rovnátka jsem měla dva nebo tři roky už ani nevím.. A he fajn, že teď se už dává drátek za zuby po sundání, tak zoubky fakt vydrží rovné napořád 🙂
@katy48 diky holky za podporu 🙂 manžel akorát přišel z práce a spolu všechno zvládnem 🙂 no dr říkala, ať se i přesto snažíme pořád dál.. Tak třeba ae i nám zadari ještě normálně

hlasimse
22. únor 2018

@beluska335 a nemohlo být 36,4 ještě předovulační?

hlasimse
22. únor 2018

@beluska335 Teoreticky by ta nižší teplota mohla být i nidace (hnízdění), takže by to na testu bylo vidět až tak 5 dní od toho dne, minimálně.

pavlina30
22. únor 2018

@ojo No skoušela jsem Drmek ten nepomohl.Otázka zní jestli mi vůbec něco pomůže když mám PCO.Kontryhel jsem pila a měla jsem aspoň normálně měsíčky.Začnu ho pít zase

natysnovec
22. únor 2018

@pavlina30 ja mam taky pco a mam holcicku a druhy na ceste..
Vis?

natysnovec
22. únor 2018

@pavlina30 neco sem ti poslala ty trdlo...

ojo
22. únor 2018

@pavlina30 a to PCO ti zjistili teď po třech děckách?

renmi
22. únor 2018

@pavlina30 ja teď zkouším s PCO Gynex tinkturu, tak jsem zvědavá, zatím vím snad poprvé o ovulaci, tak snad to bude mit výsledky 🙂

beluska335
23. únor 2018

@hlasimse Nevím ale ovulaci jsem měla vždy pravidelně 16-20 dc. Že by z ničeho nic byla 34 dc to mi přijde divné.

evabeda
23. únor 2018

@ojo můžu se zeptat, jaký typ té Macy jste brali? Tu negra forte, nebo tu "klasickou" světlou? Díky🙂

pavlina30
23. únor 2018

@ojo Ano až po třech dětech loni v Říjnu mi doktor zjistil PCO

pavlina30
23. únor 2018

@evabeda Na plodnost je nejlepší Maca červená včera jsem o tom četla.

pavlina30
23. únor 2018

@natysnovec Fakt?Já myslela že ty jsi v pořádku

ojo
23. únor 2018

@pavlina30 a na základě čeho? já mám třeba 2 kamarádky, kteté vůbec neměli MS a taky mají tento syndrom a mají obě dvě děti 🙂 já třeba po těch 2 potratech za sebou nechtěla ani na žádnou genetiku, ta psychika je v tomhle hrozná, zjistili by něco, co by ani až tak zásadní vliv na plodnost mít nemuseli, ale člověk se neubrání myšlence, že se nedaří díky tomu...máš 3 děti, tak bych to neviděla až tak černě...my jsme to měli taky, vždy každé děcko hned, teď půl roku nic a mezi tím 2x pozitivní testy...teď teda už potřetí a MS zatím teda nikde no....

ojo
23. únor 2018

@evabeda poprvé jsem manželovi kupovala z prozdravi.cz asi tu obyčejnou...a teď jsem pro nás oba z otehotnet.cz kupovala tu černou negra forte

pavlina30
23. únor 2018

@ojo Tak Dr to viděl na ultrazvuku.Já se loni rozváděla měla jsem hodně nervy,stresy tak si myslím že to na PCO mělo vliv.Tato porucha je hodně i o psychice.Tak já si dnes koupila kontryhel a začala ho zase pít.A chci skusit i tu Macu

ojo
23. únor 2018

@pavlina30 zkuste tu MACU oba, budu držet palce, miminko ví, kdy má přijít 🙂

pavlina30
23. únor 2018

@ojo Děkuji skusíme

natysnovec
23. únor 2018

@pavlina30 Ne nejsem...mela sem Pco + endometriozu pred prvnim mimcem...po porodu endometrium zmizelo ale nasly mi opet Pco+ krecove zily na deloze a vajecnikach.....

natysnovec
23. únor 2018

Holky muzu do vany?Slysela sem ze se to neporucuje...Nevim..a u prcniho si nepamatuju jestli sem byla ve vane v tomto tt...☹noo nevim

stuplakova
23. únor 2018

@kladpol No to jo, ale hlavně to nedělej 🙂. No tak jistě a v tom je ta výhoda a to se mi na tom líbí nejvíce že je to přírodní věc. Pro start těhotenství by byla podle mě hloupost cpát se nějakými blafy nebo šmakuládami 🙂 jak se říká v pekle na talíři 😀. A copak byste chtěli mít?

jitka0a
24. únor 2018

@stuplakova Peklo na talíři je fajn, teď už se to jmenuje Jídlo sro. 🙂 to jen pro info 🙂. U nás byl problém u mého muže, neměl moc dobrou kvalitu spermií, byly nějaké pomalé a špatně se pohybovaly. Dítě jsme chtěli jen spolu nebo nic, takže jiné spermie pro nás nepřipadalo v úvahu. Takže jsme na doporučení pořídili kapsle pro manžela a cca za půl roku se mnohem zlepšily a byly vidět razantní změny. Asi po tři čtvrtě roku se nám podařil Petřík a potom Zuzanka ❤😉

maice
24. únor 2018

@natysnovec Hele vana...no...urcite ne horka voda (hrozi potrat) a voda cista doma by nemela vadit. Dr. hrozi infekci (hlavne z wellness atd) Ale ani doma bych to neprehanela...preci jen se v te vode umyjes a pakae v ni rochnis :D

navrael
24. únor 2018

Holky beru utrogestan a ms vzdy jako hodinky a minuly mesic dokonce i o den driv a tenhle mesic uz mam 2 den opozdeni, test se strasne bojim udelat, myslim si ze to zitra dostanu, ale jeste se to nikdy nestalo, stalo
se to nektere z vas ze na utrogestanu ms pravidelna a pak se nejaky mesic opozdila?

pavlina30
24. únor 2018

@natysnovec Já se koupala normálně u všech třech dětí a vše bylo v pohodě

natysnovec
24. únor 2018

@maice taky me to tak napadlo....

lucifervlkova
25. únor 2018

Moc prosím o radu.Ve středu sem byla v Caru a mudr mě poslala na moč a výsledky strašné.Tak musím na urologii.Posílám foto výsledků pokud máte některá zkušenost.Děkuju

arevb
25. únor 2018

@lucifervlkova erytrocyty znamenaji krev v moci a pozitivní leukocyty znamení zánětu

lucifervlkova
25. únor 2018

@arevb Mudr se bojí,ať se mi endometrioza nerozleza😢Mám fakt strach.Nic mě nebolí sem úplně ok

moxha
25. únor 2018

Holky tak dnešní test

Strana