Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@budenas5 ahooj co ty?Dlooiuho si tu nebyla.
Holky gratuluji k pozitivním tt, vy se máte, mě dnes přišla ms, zase zklamání :( Pozítří začínám brát Clostilbegyt, tak snad se zadaří také..
@marta_kubina ahoj,ja tu tak stridave jsem nejsem, mám pár dní do menstruace nomoc to neřeším,už to bude brzo rok co jsme se rozhodli přestat si dávat pozor, potom přešli na aktivni zkoušení a ted jsem stále tu, stále nic a v létě plánuju jít na preventivku a začít vše aktivne rešit na gyndě
@autora Ahoj, nu jestli už se snažíte rok, tak by nebylo na škodu jít dr a nechat si udělat horm. profil, nám ho udělali po 9ti mesících. Snažíte se o první mimi?
Já už si připadám jak blázen, pořád testovat, hledat čárečku, doufat a douft a pak nic...
@marta_kubina jj první, tak spíš od léta to počítám jako opravdové snažení, předtím to vážně bylo jen takové "nedávání si pozor" a tím že přítel jezdí pracovně prič i na 3 týdny v kuse stávalo se na začátku často že dojel v době kdy bylo tesně po ms nebo tesně před ní, ale v léte to začnu rešit aktivně
@marta_kubina ani mi nemluv, strašne to vyčerpává, nejhorsí když se clověk cítí "jinak" potom zazije opravdu velké zklamaní, jeden měsic me tak hodně dostal, ale uz to tak neprozívám
Pokud se nejakou dobu snazite, tak urcite zajdete k dr 😉 nam ted rekli ze neni zadna sance prirozeneho poceti.. tak jsme radi ze to vime alespon zavcasu.. nejlepsi vec se nechat vysetrit 😇
@autora No přesně, člověk si pak i ty těhu příznaky vsugeruje a to už je pak hodně blbý :( To bych se taky potřebovala naučit, nemyslet na to.. Tyjo, na 3týdny? tak to bude pak na prd s ovulací to skloubit, co 😲
@marta_kubina pravě na léto změnil práci tehdy začalo to vážné snažení 🙂 právěže všechno je to tak reálné, pocity a nakonec prijde ms a zklamání, já začala sice kapkat gynex a pítely dala selzink ale nějak se spiš upínám ted k té navšteve dr.
Ahoj holky, dneska jsem završila svoje testování a objednala se na kontrolu na 9.3. 🙂 tak se modlím, aby bylo vše v pořádku...ty první testy jsou fakt dušíky, kupovala jsem je tady na bazárku a ty poslední jsou Dr.Max....tady na bazárku jsem kupovala i ovulační 7kč za jeden a fungovali dobře 🙂
@navrael tak to gratuluju 🙂
@natysnovec určitě můžeš
@apple_tree jsem tak nepoučitelna...zas věřím, doufám... Do ms mám asi 5 dní. A já už nedokážu zaměstnat hlavu😢 čekám na rozsudek...
@katkas75 Uplne te chapu. Uvidis, ze ono to prijde, az to budes nejmin cekat ;) Ja cekam ms v patek nebo sobotu, uz ani nedoufam, ze by to tento mesic vyslo. No a jestli fakt nemam ovulaci... V patek jsem byla na velkem ultrazvuku kvuli tomu tumor markeru, rikali, ze neco tam urcite mam, jen ze jsem ve spatne casti cyklu, tak mi nedokazi rict, jestli je to endometrioza nebo neco jineho (nador). Takze jdu za dva tydny znova na ultrazvuk, pak asi laparoskopie. No mame to vesele obe. Ale porad tomu verim a vim, ze nam to obema vyjde, uvidis ;)
@budenas5 Já to přestala úplně sledovat ani nevím kolikátý den DC jsem, prostě jsem si řekla, jestli je nám miminko souzene tak si cestu najde a jestli ne tak se nedá nic dělat. Takže asi tak,ale jedno miminko přece jen budeme mít, konečně se mi podařilo zlomit chlapa a budeme mít fenečku, už je na světě a je nádherná, takže te´d budu mít jiné starosti, když už nemusím uklízet loužičky po Nikče, tak budu po štěňátku :D

@moxha gratuluji!