icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

katkas75
26. únor 2018

@apple_tree díky... Já čekám ms v sobotu nebo v neděli. Měřím i teplotu,vypadá dobře. 5dpo jsem lehce zaspinila,jen trochu krve,pak se mi teplota začala zvedat.ty další dny jsem měla ale fakt desnou chuť kovu v puse! Půl dne jsem si kontrolovala plomby,jestli mi některá nevypadla.pak jsem si vyčetla,že to může na začátku byt.ale bojím se doufat..
Ty to máš taky těžké,moje milá.. hlavně abys tě dali do pořádku! Ať jsi OK při mini😉

hlasimse
26. únor 2018

@katkas75 Tak nám ukaž graf! To zní slibně!

autora
26. únor 2018

@bajunka krásný pejsek

autora
26. únor 2018

@invidiamo tak co zázrak?

katkas75
26. únor 2018

@hlasimse tož tak...

apple_tree
26. únor 2018

@katkas75 V grafech se nevyznam, ale jinak to zacina vypadat slibne. Strasne moc moc ti drzim palce, jsme to spolu nejdyl, uz si to fakt zaslouzime. Budes cekat s testovanim az na vikend?

biedronca
26. únor 2018

Holky:
kombinace DRMEK + FERTIPRONA a čaj KONTRYHEL do Ovulace, co myslíte? Je to už moc? nebo ok? Snažíme se necelý rok a ted měsíc jsem po samovol. potratu.

hlasimse
26. únor 2018

@katkas75 Tak zatím to vypadá určitě dobře, jen samozřejmě je ještě brzo, takže se všechno může ještě změnit. Ale prozatím to vypadá na dobré cestě. Nerada bych ale nějak navnadila, sama jsem vždycky byla spíš střízlivější 🙂 Už jen pár dnů a budeš vědět 😉

katkas75
26. únor 2018

@apple_tree nevím,jak vydržím... Dnes jsem 8 dpo,nechci testovat dřív jak 12dpo. Budu sledovat teplotu.pokud bude následující 4 dny vyšší,asi testnu ještě před víkendem. Máš pravdu,teď je řada na nás!😉

katkas75
26. únor 2018

@hlasimse díky. Skoro po dvou letech snahy vím,že jistě je vlastně až je mimi na světě 😉 musím čekat.jednou se tomu budu smát.snad.

xhex
26. únor 2018

@ojo v pátek jsem měla pozitivní test, digitální mi ukázal 2-3 týdny od početí. 2.3 jsem měla plánovanou preventivku, tak snad bude něco vidět 🙂

invidiamo
26. únor 2018

@autora zadny zazrak... menstruace mi dnes zacla... jeste pry mam chvili telo na prte pripravovat 😇

katkatris
26. únor 2018

@jitka0a A kde jste byli na testech s chlapem? To jste byli u jakého doktora nebo jste se nechali někam poslat nebo můžu jít rovnou někam do nějaké poradny sama? Taky se snažíme a snažíme.

gabcarka
26. únor 2018

@natysnovec Koupu se ve vodě celou dobu (27tt). Sprchu nemáme. Vana nevadí. Jen nesmí být horká voda. Jsem teda kancelářská krysa, takže jen pot, žádné bahno a tak 🙂.

natysnovec
26. únor 2018

@gabcarka ja do toho jeste nesla...

xhex
26. únor 2018

@ojo horní z pátku, dolní dnešní

hlasimse
26. únor 2018

@xhex tak je to jasňačka 🙂 Gratuluju!

maice
26. únor 2018

@xhex To je taaaaak krasny 🙂

ojo
26. únor 2018

@xhex paráda, to vypadá dost stejně, jako u mě 😀 kdy jsi měla poslední MS, já teda už 17.1., přišlo mě, že jsem měla ovulku později 🙂

xhex
26. únor 2018

@hlasimse @maice díky 🙂
@ojo já 18.1. a ovulaci vůbec netuším, ale myslím, že k početí došlo 3.2.

autora
26. únor 2018

@invidiamo tak to je škoda

ojo
26. únor 2018

@xhex já teda taky ovulku nevím, ale tipovala bych až tak 7.2....no jsem zvědavá, jestli už dr. bude na tý preventivce něco vidět, já jdu až 9.3. 🙂 držím palce

aklin
27. únor 2018

V sobotu to bude 11 dni po pichnuti ovitrelle a prakticky bud prijde nebo ne. Snaha byla jen v den pichnuti hormonu, bohuzel v dalsi dny nebylo mozne. Jak naschval zanet.

smaug
27. únor 2018

@beluska335 Tak co, jak to s tebou vypadá?

katkas75
27. únor 2018

@aklin ovitrelle je na podporu ovulace? A zkusíš testovat? Šance je vždycky..

aklin
27. únor 2018

@katkas75 dostala jsem ho na pomalu rostouci vajicka. Kdyz jsem byla na folikulometrii 17 dc, dominatnejsi mel teprve 18 mm. Sex by mel byt do 36 hod. My ho meli 12 hod po aplikaci. Coz sance tam je. Jen nevim jestli zanet to nemohl nejak ovlivnit. Testovat az po 10 dnech, ovitrelle zpusobuje pozitivni test.

katkas75
27. únor 2018

@aklin aha.tak uvidíš. Jak to tady sleduju,a to už pěkně dlouho,přijde v nejméně pravděpodobných případech. Drž se! Taky teď nervózně čekám.a po neúspěchu budu hodně zklamaná..za celou dobu nejvíc.

aklin
27. únor 2018

@katkas75 drzim ti palecky. Byla bych rada, kdyby ti to vyslo, tak dlouho na to cekas. Uz by to chtelo zmenu 🙂

rebe
27. únor 2018

@biedronca My se snažili od srpna, problém byl nepravidelný a anovulační cyklus. Začala jsem ke kontryhelu ještě kapat drmek, začala jsem po skončení menstruace, 19. den cyklu najednou ovulace a menstruace ještě nepřišla. Už 7. týden 🙂

biedronca
27. únor 2018

@rebe super !! Aa krasně brzo se Vam zadařilo, my se snažíme skoro rok a nic. Ted jsem začala s Drmkem, uvidíme 🙂

Strana