Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Je to normalne?Jsem v 9.tt
@biedronca Je to třetí dítě, první bylo na druhý pokus a druhé na první, takže mi to od srpna připadalo jako věčnost. Četla jsem na drmek dobré recenze, tak jsem koupila tříměsíční kůru. Nenapadlo by mě, že pomůže tak rychle. Ale tím, že jsem do té doby měla ovulaci kolem 25. dne nebo vůbec, přisuzuji úspěch vážně hlavně tomu drmku. Držím palce, ať také pomůže rychle.
@rebe sTASTNÁ TO ŽENA !!
To je proste zazrak, normálně přírodní ukaz,kdyz se někomu zadařrí hned první, max 2 měsíc. To je požehnaní, doslova! my skoro rok, a kolem mě jsou na tom lidi podobně. A to mam cyklus pravidelny, OVU snad taky, nemam zadné bolesti, OVU nevnimam pocitovně o ní ani nevím, to samé MS. takže se hlenem, nebo nějakym pobolíváním nemohu řídit, protože to nemam! Třeba ten Drmek zabere do pár měsíců, a do toho piju Kontryhel do ovu a užívám Fertipronu. jE TO POMALU ROK, ČAS SE STRASNĚ TAAAHNE...
@katkas75 Tak ja uz jsem dnes malinko zaspinila, ms v patek je uplne jasna. Myslim na tebe a moc drzim palce, jsi na rade 🍀🍀🍀🍀🍀
@apple_tree myslíš,že ještě není šance? Špinis tak dlouho dopředu? Já se rozhodla,že testnu v sobotu,pokud bezacnu špinit budu 13dpo a na smutek či radost budu aspoň doma a ne v práci.
@jitka0a Jo to vím, že se změnil název, jen jsem si nemohla vzpomenout na název, díky 🙂. Jaké kapsle bral? Tak to máte krásný páreček 🙂, taky bych chtěla mít holčičku i chlapečka, ale hlavně že jsou děti zdravé, zbytek je jedno 🙂, no ne 🙂.
@apple_tree začínám mít neblahý pocit...dnes jsem 10 dpo,23 DC,MS by měla přijít asi za 2 dny.teplota nahoře,zatím nešpiním, uvidím,co do večera.ale začíná mě bolet břicho jak při ms😒 zato prsa nic a to mě už rok aspoň 5 dní před ms bolí hrozně! I v měsících,kdy bylo tehu vyloučené....to čekání mě porazí
@katkas75 Drz se, ono to nejak dopadne 🙂 To cekani je nejhorsi. Nechces zitra zkusit test? To z by tam mohlo uz neco byt. A kdyz nebude, budes aspon psychicky pripravena na to, ze prijde ms (a treba pak neprijde).
@apple_tree něco na tom bude. Když dnes nezaspinim a zítra ráno bude teplota ještě nahoře,udělám test.jestli bylo uhnízdění ten pátý nebo šestý den a podařilo by se,už by se mohlo něco ukázat.
@biedronca Uvědomuju si to. Navíc jsem poprvé otěhotněla ve 32, podruhé ve 34, teď je mi 37. U mě jde vůbec všechno související s mateřstvím nějak samo.
To, že nepoznáš ovulaci, je docela normální myslím, ono je to po porodu nějak výraznější, takže s dalším dítětem se to sleduje snáz. Při prvním pokusu jsem také neměla tušení, jak to poznat. A je fakt, že on se ten rok zdá strašně dlouhý, ale když si uvědomíš, že je to 12-13 možností, z nichž ještě některé člověk propásne, protože je nemocný, unavený nebo do toho vlezou služebky a podobně... A do toho ti všichni radí, že na to nemáš myslet, to mě vždycky dostane... Snad ti drmek taky tak kouzelně pomůže!
@rebe já mám 4 děti a všechny na první dobrou..i když v mém okolí mám spoustu kamarádek, které otěhotněky téměř hned 🙂 ale teď jsme se taky snažili od září a taky už mě to začlo znervozňovat, já koupila Macu, brali jsme ji oba a hned těhu, tak teda doufám, že už jen dr. potvrdí, že je vše ok....
@apple_tree třeba to bude zahnízdění...já měla MS dostat ve středu a v neděli jsem zašpinila, to samé pondělí i úterý, fakt jen malinko, ale v pondělí jsem si dělala i test a sněhobílo, tak s jistotou jsem čekala, že se MS rozjede. Ale nic takového a v neděli už byl duch 🙂
@ojo No podle hormonalniho profilu ze zacatku mesice nemam ovulaci, takze to asi neklapne 🙂 A ja takhle spinim vzdycky 2-3 dny pred ms.
@apple_tree jakože nemáš ovulaci? já vždy myslela, že ji mám tak v půlce cyklu nebo dříve, i podle předešlých 2 těhu, ale teď byla ovulace evidentně až 20.den cyklu (i podle OT) a týden na to bylo zahnízdění jako špinění v době MS...taky jsem vždy před MS špinila několik dní
@ojo No ja jsem si myslela, ze ovulaci mam, cyklus mam pravidelny 28 dnu, v pulce cyklu ovulacni bolesti, hlen, pozitivni ovulacni test. Uz rok se nam nedari, tak jsem byla na zacatku cyklu na hormonalnim profilu a ukazalo se, ze mam opacny pomer nejakych dvou hormonu, coz znamena, ze mam anovulacni cykly. A to jsem si doted byla ovulaci jista :D
@apple_tree test dnes negativní. Nic belejsiho jsem snad nikdy neviděla...
@natysnovec je, me se to stava, ze zaboli, kdyz pciknu :D ted uz to tedy neboli tolik jako kolem toho 8tt

Ahojkx holky kolikrat se mi stane ze kdyz se ototcim treb z boku na zada pichne me jako ve vajecniku,nebo kdyz se ohnu a pak se zvedam taky se mi to stane.