icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

apple_tree
3. bře 2018

@mandarinka90 Tak treba uz ms neprijde 🙂 Ale jinak je fajn, ze uz jdete do car, mne to fakt dodalo dost nadeji ;)

katkas75
3. bře 2018

@apple_tree já jsem sama zvědavá...měla jsem v plánu dělat další test až za dva dny. Ale i aklin píše že zítra. Tak já nevím,jestli to má zítra cenu

andrusinka
3. bře 2018

Ahoj tak tento měsíc se začínáme snažit.Menstruaci mám nepravidelnou 28-35. Zkusila jsem ovu test (snažení proběhlo) ovu mám cca 16.den.Mela jsem to dostat 1.3. zatím nic ;) bolí mě prsa...taaak doufám ze by to mohlo vyjít...

katkas75
3. bře 2018

Můj graf,jen pro zajímavost....

ojo
3. bře 2018

@katkas75 a kdy to máš dostat? to vypadá fakt nadějně 🙂

katkas75
3. bře 2018

@ojo dnes😀ukáže čas

hlasimse
3. bře 2018

@katkas75 to už mi přijde snad jako tutovka... Ale nebudu mluvit předčasně 😉

hlasimse
3. bře 2018

@kixi Já toto neměla ale mohlo by to být špinění z uhnizďování... Jestli budeš meškat, udělala bych hned test.

aklin
3. bře 2018

@katkas75 u me to vypada tak, ze ms je na spadnuti. Po dlouhe dobe jsem opravdu zklamana, videla jsem v tom jiskricku nadeje. Verila jsem, kdyz mi pichla ovitrelle na ovulaci, ze to vyjde.

natysnovec
Autor odpověď smazal
budenas5
3. bře 2018

Holky kdyz jsem mela vcera pozitivni ovulacni test a skocili jsme na to az dnes rano vadi to?

budenas5
3. bře 2018

@natysnovec Takle malymu zacala sesta nemoc i osypani z jidla

natysnovec
3. bře 2018

@budenas5 cauky jakto vypada ta 6 nemoc?Co to je?

natysnovec
3. bře 2018

@budenas5 ta 6 nemoc to nebude.Nema teploty.A uz asi 4 dny nam odmita veskery obed ale na cukratka to jde to by chtela.Tak ja nevim.Nalada stridava,chvilku smich az moc a pak zase krici,vzteka se,apod.

cpollik
3. bře 2018

Ahoj holky,můžu se k Vám připojit???Snažíme se o miminko 3mesic a nic teď teda už i s ovulační testy.Predtim jsem jen měřila bazální teplotu.Ted jsem 6-7DPO.Kez by to vyšlo.Prikladam graf bazální teploty.Je stejný,jak před 3roky,kdy jsem otěhotněla.

katkas75
3. bře 2018

@hlasimse no já zatím nejasam... Teď jsem přišla z dlouhé procházky se psem a mám mírné špinění,spíš takový nahnědlý výtok (omlouvám se za konkrétnost,ale chlapi sem snad nechodí😀). Je to jiné než před ms,ale tělo je nevyzpytatelné.zkusim počkat s testem do pondělí - když bude teplota nahoře.

maice
3. bře 2018

@budenas5 A nejake bolesti byly??? Jamyslim,ze nacasovani je supr... drzim palec...ja budu cca tyden pozadu. :D

gramli
3. bře 2018

Ahoj holky, zase nic.. nemela jsem doma tehu tak jsem zkusila ovu atest pote dojel manzel sma tehu ale uz z ovu sem vedela ze nic...

budenas5
3. bře 2018

@budenas5 Ja ani nevim, vubec jsem se nepozorovala. Dnes uz test negstivni. 🤷🏼‍♀️Js doufam ze ti to vyjde!!!✊🏻✊🏻

maice
3. bře 2018

@budenas5 Vyjde...tobe i mne 💪😜

tynka07
3. bře 2018

@gramli Hele, ja treba na tom prostrednim vidim straaaasne slabeh

tynka07
3. bře 2018

ducha :O

moxha
3. bře 2018

@gramli já na tom zeleným

gramli
3. bře 2018

@moxha ten zeleny jeje ovu
@tynka07 me se taketo zda .. proste nezbyva nez cekat a doufat, dokud nedojde MS tak snace je.. dnes mela dojit ale nic

tynka07
4. bře 2018

@gramli tj, dělala jsi dneska další??? Šup, házej to sem <3 kolik DPO jsi??

tynka07
4. bře 2018

@katkas75 koukej mne pak označit, to vypada dost nadějně!!!!

juliem
4. bře 2018

@cpollik Ahoj 🙂 pokud se snazite o otehotneni, tak z moji zkusenosti se na grafy, mereni teplot vykaslala ;) my jsme se snazili pul roku a otehotnela jsem az kdyz jsem zvolnila pracovni tempo, hned po do dovolene se na tom to povedlo ;)

gramli
4. bře 2018

@tynka07 ahojky, tak nic, dnes spineni a test snehobily. Cca 14DPO s moznou pozdejsi ovulaci jelikoz ji na sobe moc nepoznam. Nevadi, jedeme dal🙂

katkas75
4. bře 2018

@apple_tree
@hlasimse
@aklin
@tynka07 tak teplota je pořád vyšší,i když mir

katkas75
4. bře 2018

@apple_tree
@hlasimse
@aklin
@tynka07 mírné klesla na 37. Ale při ms bývá nižší. Ta se přes noc nerozjela. Ztezkla ní prsa.test negativní...je to nějaká polska značka Adiel...výhodné balení když jsem kupovala krém a baz.teplomer.ja už nevím...

Strana